Annem ve bitmek bilmeyen dertleri

Borçlu hissettiren, kendi problemlerini çocuklarına çözdüren, hep fedakar ve hep dertli, mağduru oynayan…

Evet söylüyor sürekli. Teyzemi örnek gösteriyor o çocuklari annemin üstüne attı gezdi tozdu şimdi onun çocuklari onu el üstünde tutuyor diyor annelerine hiç yükleri yok diyor. Ama bizde çok şeyler istemedik ki lisede swtimin kolları psrçalanmıştı genellikle zengin aile çocuklarinin olduğu köklü bir liseydi. Tenefüste altı yedi kişi beni ortalarına alıp kollarımı çekiştirip switimi çıkarmaya çslışmışlardı dalga geçmek için. Nöbetçi öğretmen ayırdı zorla ki bunlar benim sınıf arkadaşlarımdı utancımdan sınıfa girip kafamı kaldıramamıştım

Ay yok artık daha nesi.

Ruhum daralıyor şöyle konuları okuyunca ve her seferinde keşke herkes anne olmasa diyorum, anneniz bencilliğin manipülasyonun kitabını yazmış ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizin de psikolojinizi bozmuş rica ederim çocuklarınız için kendinizi tedavi ettirip annenize mesafe koyun yoksa ilerde sizin çocuklarınızın da ağır travmaları olacak.

Artık kardeşlerimde bende böyle düşünüyoruz aslında ama bu seferde herkese bizi kötüleyecek yani yine biz kaybedeceğiz

Sizin psikolojiniz cok normal gelemdi bana dpgurdugu cocuklra bakmak zorundaydi tabiki ozaman neden3 cocuk yapti siz bence kendiniz bi psikolojik tedavi olun kendi cocuklariniza ailenize donun sizin anneniz gibi annem olsa yuzune bakmazdim sizin kafaniz iyimi

Artık kardeşlerimde bende böyle düşünüyoruz aslında ama bu seferde herkese bizi kötüleyecek yani yine biz kaybedeceğiz
Ne kaybedeceksiniz mesela? Etraf elalem cokmu onemli annenizi neden kimse sevmiyormus bi dusunun isterseniz kendisi sorunlu bir kisi oldugu icin olabilirmi? Gozunuzu acin kotulerse kotulesin 5 yasinda cocuk gibi davranmayin

30 senem bu şekilde geçti hadi 10 yılı çocukluk diyelim 20 senem bu şekilde geçti.

Sizi kötülemesi sizden hiç bir şey götürmeyecek size bir halt kaybettirmeyecek ama önlem almazsanız siz çocuklarınızın çocukluğunu ve ilerdeki insan ilişkilerini zedeleyip onarılmaz yaralar açacaksınız, şu iğrenç döngüyü kırın lütfen, anneliğin kutsallığı da bir yere kadar.

Ne kaybedeceksiniz mesela? Etraf elalem cokmu onemli annenizi neden kimse sevmiyormus bi dusunun isterseniz kendisi sorunlu bir kisi oldugu icin olabilirmi? Gozunuzu acin kotulerse kotulesin 5 yasinda cocuk gibi davranmayin
Öyle aslında konduramıyorum ama bence annem boşanmak istiyor ve bu kendinden çıkmasın diye bizi kötü göstermeye çalışıyor. Yani o bizim için herşeyi yaptı ama biz nankörüz gibi algı yaratmak için bütün tuşlara basıyor akşam kardeşimde aynısını söyledi.

Onu dedim bir kere evet bana arkadaş olun yoldaş olun diye doğurdum diyor. Beni kimse sevmedi siz sevin diye doğurdum diyor

Mesela şey der siz beni rezil ettiniz ne iyi bir evlat olsbildiniz nede iyi bir iş sahibi olup kendinizi kurtarabildiniz. Çocuğunu ortaya atıp giden bakmayan analar daha kıymetli el üstünde tutuluyorlar
Annenin dünyanın en büyük manipülatörü. Kendi ailesinin de eşinin ailesinin de sevmediler, değer vermediler lafları da size işlenmiş. Çocuklarımdan da gün görmedim diye devam edecek anneniz. Alice Miller- Yetenekli Çocuğun Dramı kitabını okuyun.

Küçükken kendi teyzeleriyle kavga ederdi o zamanlar ev telefonu var. Beni arattırır biz annemin arkasındayız kimse anneme birşey yapamaz dedirtirdi
Anneniz normal değil, sizde travma bırakmış. Tedavi olun lütfen. Sizi ebeveyn rölüne koymuş, kendisini de mağdur, korunma muhtaç. Rölleri tersine çevirmiş.

Dünyanın en iyi annesi mi? Ancak hanenizin içindeki en iyi anne olabilir, tek aday olduğu için.
Anneniz 200 liralık ağda için, fırının kolu elinizde kaldığı için koca kızını dövüyorsa alıngan değildir, ağır psikolojik sorunları vardır.
Neden kimse tarafından sevilmediğini anlamak da pek zor değil.

Sizi böyle olacağına kim inandırdı?
Bakın bu düşünceleriniz hiç normal değil.
Duygusal ensest yaşıyor olabilirsiniz. Yardım almanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…