Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinle huzursuzluk çıkararak onların ekmeğine yağ sürüyorsun.allah korusun eşinle bir sorununuz olsa biz sana demedikm mi derlersevinirler
Ailenin söylediklerinin etkisi altında kalıp eşinden soğuyorsan, sen de bilinçaltında onun sana gerçekten uygun olup olmadığı konusunda tereddüt yaşıyorsun demektir.
Yani eğer anneni veya ablanı, eşinin sana uygun olduğu konusunda ikna edersen, senin tereddütlerin geçecek mi? Geçmeyecek gibi.
Sen bir karar vermişsin ve eğer halinden memnunsan, aileni net bir dille uyar, gerekiyorsa bir süre görüşme. Eşini koru onlara karşı. Eşine saygı göstermelerini söyle ve bu eleştirileri duymak istemediğini.
Ablan için söylemiyorum ama, başkalarının eşlerini ve evliliklerini acımasızca eleştirenler, genellikle kendi evliliklerine toz kondurmazlar. Sen de öyle davran.
Eşinin resmini de ulu orta paylaşma sakın. Bir tanıyan çıkar, rezil olur eşin, çok incinir.
Efsane aşıklardan Aslı ile Kerem'i hepimiz duymuşuzdur öyle değil mi?
Zamanın birinde herkes bu aşıkları konuşurlarken dönemin padişahı çok merak eder ve bu aşıkları huzuruna çağırır.
Çağırır da ne görsün Kerem yakışıklı mı yakışıklı , Aslı ise hiç görmediği kadar çirkin...
Padişah Aslı'yı gönderir ve Kerem'e nasihat etmeye başlar.
- Evladım ne yapıyorsun sen bu kız için mi bu figan Kerem' e baktım Kerem hemde ne Kerem yakışıklımı yakışıklı
Aslı ise yüzüne bakılacak gibi değil bu kız içinmi böyle ateşler içinde yanıyorsun diye sorunca
Kerem cevap vermiş;
-Siz ona padişah gözüyle değil de Kerem gözüyle bakabilseydiniz ne güzellikler görürdünüz demiş....
Ailenizde nasıl bakıyorlar sa öyle görüyorlar. Siz eşinizi hiç huzursuz etmeyin. Asla da ezdirmeyin eşinizi böyle devam ederse ailenize artık gelemiyeceğinizi söyleyin tamam gidin ama en azından onlar öyle bilsin... Mutluluklar...
kızlar ben ailemin istemediği biriyle severek evlendim.ama ailem hiç bi zaman onu bana yakıştırmadı. hem tip olarak, hemde eğitim olarak.eşim lise ben üniversite mezunuyum. hep bunu sorun olarak gördüler ama biz gerçekten birbirimizi çok seviyor ve çok iyi anlaşıyorduk. halada öyleyiz.eşim gözümün içine bakar.ve her dakika sevgisini hissettirir.aileme karşıda çok saygılı davranır ağzı var dili yok.. onlar ne kadar beğenmesede benim gözümde eşim bitanedir. ama ister istemez etkileniyorum.eşimle boyumuz hemen hemen aynıdır. 1,65 civarlarında. bi erkek için belki kısa. ve zayıf çocuk gibi sanki. ama bende öyleyim. biçok kişi bizi çok yakıştırırken benim ailem sanki eşim dünyanın en çirkni en kötüsüymüş gibi davranıyor...ne zaman eşimin tarafından biri bizi görse çok yakıştırır. ama ailem çevreden biri yakıştırsa bile dalgasına söylediklerini söyleyip canımı sıkıyor..
aslında ilk zmanlar eşim benim peşimde çok koşmuş ben de yakıştıramamıştım kendime. ama yanıdıkça o kadar sevdim ki onu. hiç bi zaman büyük konuşmamak gerekiyormuş meğer. asla olmaz derken kör kütük aşık oldum.belki aranızda dış görünüşe çok önem verenler vardır ama inanın bende öyleydim ama sevince herşey farklı oluyo. karakter ve sana davranışları daha önemli oluyor.
yani ben eşimi seviyorum her haliyle ama ailemden, özellikle annem ve ablalarımın söylediklerinden çok etkileniyorum,kırılıyorum.onlar gözünde ben dünya güzeliyim ve eşim beni haketmiyo. ona bi kaç beden büyüğüm.nerden buldum, çok mu aradım... allah yazmış işte.. aah aaah..düşünsenize eşinize böyle söylense naparsınız. hele bunu yapan, sizi üzdüğünü bile bile tekrarlayan sizin aileniz, annenizse... noluur bana akıl verin ben bu düşüncelerini nasıl değiştirebilirim ailemin ? evleneli 1 yılı geçti hala böyleler.. onlar yüzünden kendi sevgimden şüphe eder oldum.. eşimle kendi çevremden bi düğüne davete bile gitmek istemiyorum..
![]()
allah mutluluğunuzu daim etsin cnm.. keşke benim eşimde biraz hırs yapsa.. ben yönetici asistanıyım, eşim özel güvenlik.. ve biraz pasif bi insan maalesef. asgeri ücrete yıllardır aynı ştde çalışıyor, ailem birazda onu pasif bulduğu için yanıma yakıştıramıyor sanırım..oooyyyy kiyamam.
Bence onlar senin ünv. okumana ve esininde lise mezunu olmasina takmislardir daha cok.
Peki sen calisiyormusun?
Esin calisiyormu? Ikinizin meslegi ne? Buraya yazarsan o zaman sana daha yardimci olabiliriz.
Cünkü genelde meslege ve parasina bakarlar kiz ailesi.
Kesin onun icin seni esine yakistiramiyorlar, ama doktor olsaydi mesela veya avukat bak gör ne annen nede ablalarin birsey derdi, herkes seni esine yakistirirdi....Hic tasvip etmedigim tavirlar ama ne yazikki bazi insanlar öyle.
Bence bir insanin karekteri cok önemli.
Bende evlendigimde ailem beni esime yakistiramislardi, esim is adami olduktan sonra nedense herkes esime saygi duymaya basladi. Cok ilginc.
Ama ben esimi, o fakirkende cok sevdim hala ayni sevgim devam ediyor.
Hatta esim hirs yapip bu seviyelere geldi, yani öyle bir calistiki, simdi onu begenmeyenler geride kaldilar....Milletin agzi acik kaldi....
Bana nikahda bir yüzük bile takamayan esim, simdi pirlantalara boguyor....
Demek istedigim önemli olan senin esini sevmen.
Ben dishekimiyim, esimde eskiden muhasebeciydi biz evlendigimizde, simdi is adami....
Bir kadinin cok gücü vardir, esimi hep destekledim ve hep arkasinda durdum, ona cok inandim cünkü saygi duyulacak bir ese sahibim.
Sana bunlari kendimi övmek icin degil, ayni yoldan gectigimiz icin anlatiyorum.
Eger esine güveniyorsan ve seni elinin üstünde tutuyorsa, sende tüm sevgini ve saygini esine göster, ona yoldas ol, Allah bir yerden yardim ediyor inan bana.
Benim basim acik ama cok Allahima inanirim, Allah herkesin gönlüne göre veriyor.
Yazdıklarınızı hayretle okudum bir anne kızının mutlu olmasını eşiyle iyi anlaşmasını değer görmesini ister ,anneniz yoksa sizi mi kıskanıyor? Yoksa eksik anlattığınız noktalar mı var?
haklısın cnm inşallah sende mutlu olursun sevdiğinle...canım benım bende aynı dertten muzdarıbım bende sozlenıyorum ama aılemden bır kısı bıle yakısıyorsunuz demıyor aksıne onlara köylü diyorlar begenmıyorlar bızden aynı boydayız ben 163 o 165 neymıs erkek dedıgın boylu poslu olurmus sımdı yazını okudum demek benım aılemde evlensem boyle dıyecek dıyorum bızım aılede bır damat var oda ufak tefek ama cok saygılır 13 yıllık evlı yiğenımle ama hala suna bak ne kısa boylu dıye arkadasından laf edıyorlar walla allahtan korkan ınsan once bıraz kıbırını atıp kendıne bakmalı kendısı dortdortlukmu nedense aıleler egolarını evlatları uzerınde yogunlastırıyorlar aılen ıns boyle devam etmez cok zor ama sen esını uzme bırak ınsanlar ne derse desın onunla gurur duy herzaman sen mutluysan bırak konusan konussun
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim evet rahatladım biraz.. arada bi doluyorum böyle.. her zaman değil ama bazen zoruma gidiyo kaldıramıyorum işte. bu başlığı açtığımdada o ruh halindeydim yine..şu an iyiyimbiraz olsun için rahatlamıştır umarım şimdi nasılsın konuştun mu annenle
yanlış bi tabir kullandım galiba ben asla sevgimden şüphe etmiyorum. sevgimden eminim ama dedim ya bazen o kadar bunalıyorum ki. bunda eşimin biraz pasif olmasınında etkisi var. moralim bozuluyor sadece. ha burda böyle bi başlık açtım diye kocamı savunmadığımı da zannetmeyin. ablamlara zaten direkt savunuyorum ama anneme bişey diyemiyorum. ama belli ediyorum mesela en son söylediklerinden sonra günlerce arayıp sormadım onuSevginizden şüphe ediyormuşsunuz,evet bence kendinizi sorgulamalısınız önce.
Sizin sevdiğinize ufacık bile olumsuz yorum yapmak kimin haddineymiş?
Ama siz eşinizi savunmak,onu yüceltmek yerine kafanızın karıştığını söylüyorsunuz.
Dünyanın en çirkin adamıyla evlenebilirim ama benim kocama "çirkin" deme lüksüne hiç kimse sahip değil!
Çok ağır konuşabilirim bu konuda!
Eşiniz için böyle konuştuklarında omuz silkin, yakışıklı olmayabilir ama çoook tatlı ve karizmatik bir kocam var ve ben onu çok seviyorum anne/abla deyin
Onlar da çatlasın patlasın![]()
Sevginizden şüphe ediyormuşsunuz,evet bence kendinizi sorgulamalısınız önce.
Sizin sevdiğinize ufacık bile olumsuz yorum yapmak kimin haddineymiş?
Ama siz eşinizi savunmak,onu yüceltmek yerine kafanızın karıştığını söylüyorsunuz.
Dünyanın en çirkin adamıyla evlenebilirim ama benim kocama "çirkin" deme lüksüne hiç kimse sahip değil!
Çok ağır konuşabilirim bu konuda!