annem ve eşimin anlaşamaması

eyyay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
3.120
4.250
133
kızlar meraba.3 aylık evliyim.ailemle farklı sehirdeyim.annem ziyarete geldi.bir hafta kaldı.normalde eşimle iyi anlaşıyorlardı.gitmeden önceki gün annemin bana kırgın olduğu bir konuyla ilgili laf açıldı.eşimin o konuya girmemesi lazımdı.benim suratım düştü.annemin gözleri doldu.sonra o gun eşim gdip yattı sabaha kadar uydu.ertesi gün annem gidecek devam ettrmeyelim bunu dedim.işten geldi beş karış surat.konuşursan konuşuyo.annem aglamaya başladı ben bi daha gelmem keşke gelmeseydım dıye.eşimde hiç tepki yok.şu an eşimle konuşmuyorum.ne yapacam bilmiyorum.direk yasadıkları bir sey yok.eşim bana bozuktu ama anneme olan tavrı neydı anlamadım.araları nasıl düzelecek bilmiyorum
yardım edin

Konu neydi peki ??
Gerçi ne olursa olsun eşin ayıp etmiş ..

Burda defalarca söyledim bunu tekrar söylüyorum. Eşinizle aranızdaki şeyleri ailenizin, ailenizle aranızda geçenleri eşinizin bilmesine izin vermeyin. Sonra böyle nasıl toparlarım diye düşünürsünüz.

Oturup açık açık konuşmayı deneyin. Sanırım eşinizin annenizden özür dilemesi de lazım.

Yazık kadın farklı şehirden gelmiş kızını görmeye , o bir haftayı da zehir etmiş sanki.
Geldiğine pişman olmuş. Çok üzüldüm. Umarım annenizin gönlünü almasını bilir eşiniz.

sorun çok mu büyüktü
keşke eşin yokken annenle o konuyu öyle konuşsaydın

Yazık kadını geldigine gelecegine pisman etmissniz. Esin ayıp etmiş keske sizde onun yanında konusmasaydınız. Ayrıca konuyu bilmedigimiz icn esine yukleniyoruz belkide esini ilgilendiren bir konudur bilemedim simdi

annenle aranızdaki meseleyi eşinin yanında konuşman bir hata.
kim ne derse desin aile ile eş mümkün mertebe tartışma çıkabilecek her konuda uzak tutulmalı.
çünkü insan tepkisini kontrol edemeyebiliyor ve ağızdan çıkanların geri dönüşü olmuyor.
senin de kulağına küpe olsun taze evlisin.
sizin yaşadığınız durumda öyle felaket bi durum yok.anlık bir kırgınlık olmuş.
eşin ertesi gün uzatmasaymış iyiymişti.
ama bundan sonrasında annenden ve de eşinden rica edersin uzatmamaları için.onlar konuyu kapatmak yönünde tavır sergilediği zaman konu kapanacaktır.
eşin bi sakinleşssin hatasını anlasın belki bir telefon ile annenin gönlünü alır.

eşiniz biraz ayıp etmiş.ben annemle olan sorunuma eşimi dahil etmem anneme çok kızmış olsamda laf söyletmem hele ki anneme tavır yapmasına asla izin vermem. yaparsada aynı şekilde bende ailesiyle bir sorun olduğu zaman onun ailesine yaparım ki anlasın nasıl bir duygu yaşattığını

Eşinizinin her ne olursa olsun araya girmemesi gerekir
hele ki aldığı tavır çok gereksiz
siz anne kızsınız aranızda ne geçerse geçsin unutabilirsiniz
söz konusu el olunca unutulmaz

Esiniz buyuk terbiyesizlik yapmis size kirginsa annenizin yaninda sizinle kus oldugunu
Bile belli etmemeli annenize tavir almak da noluyo saygisiz, konu neydi ki dahil olmus ,ustelik annenizle sizin aranizdaki meseleden ona ne sizin aranizdaki mesele yuzunden esiniz neden tavir aliyor anlamadim

EŞİN SAÇMA davranmış.büyük ihtimal annenden rahatsız olmuş.ahh ne yazıkki erkekler böyle tepkilerini hemen ulu orta patavatsızça koyuorlar.biz kadınlar onlarım ailelerine saygısızlık olmasın diye ...

Acaba başka bi durum mu buna etken oldu.Ne bileyim yoğun bi iş temposunun vermiş olduğu stres yüzündendir belki o an patlaması mesleği ne? durduk yere sebep yokken tavır alması ilginç.Belki zannettiğiniz gibi iyi değildi araları eşiniz sempati duymuyodu sırf sizin anneniz diye tolere ediyodu belki de. Evlenince de artık saygı duymak zorunda değilim havalarına girdi belki de.

konuyu anlatmamışsın,çok yüzeysel olmuş.keşke eşinin yanında hiç açmasaydınız sorununuzu

Kv geldiği zaman eşinle tartışsanız ve senin yüzün asık olmuş olsa, o da kendi üstüne alınır. Aileler sizinleyken mümkünse tartışmayın. Onlar sizi hep öyle huzursuz, mutsuz sanar. Aile bilmek zorunda değil sizin her dakikanızı.
Eşinde bi zahmet özür dilesin, konunun annenle alakası olmadığını söylesin, terbiyesizlik yapmış

Eşiniz ne söyledi ki suratınız asıldı anlatmıyorsunuz ki. Kırgın olduğunuz bir konu olunca ve açılınca eşiniz de annenize kızmış olabilir neden bu konuyu açıyorsunuz diye gereksiz yani önceden olmuş bitmiş eşinizin karışmasını istemiyorsunuz madem yanında konuşmayın konu açıldıysa kapatın sonra da onun karışmaması gerekiyordu demeyin yani belli ki o karıştı diye kızmış anneniz ya da siz ama eşiniz o sizin. Madem özel neden yanında konuşuyorsunuz yani onu anlayamadım.

yani anne senle alakası yok aramızda bişey desin annende üstelemez heralde boşver annen özellikle biraz daha kültürlüyse kayınvaliden den "anan çok biliyor" oluyo bir uyumsuzluk sezdiysen fazla muhatap ettirmemeye çalış, annende onun ufak triplerini sallamasın sadece senle ilgilensin ama siz bir odada tartışırken gidip o odaya oturmasın aranızda tartışma bitince otursun.böylece kimse kimseyi başka tarafından anlamaz.benim kayınvalidem ufak yaşta annemse yaşında evlenmiş,annem hayatı kayınvalideme göre daha bilinçli yaşadığı için pek hazedilmiyor. anneme de eşim trip yaptı bir birileri ile ilgili sonuçta bana şikayet ettiler bir birlerini benle yalnızken. he he hö hö dedim geçiştirdim fazla derinine inmedim işin.ben pek muhatap ettirmedim.annene alenen aşağılama hakaret etmiyorsa heeee öyledir de lafı değiştir.

Kocaniz annenize saygi duymali siz de asla kocanizi annenizle olan meselelerinize karistirmayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…