Ayni seyi ben de sordum.merak ettim annen babanın soyadını kullanmamış mı
arkadaşlar hepinize cevaplar için tesekkür ederim.annemle tartışmadık.annem soyadımı deiştirmeme kırgındı.sohbet ederken de erkek ve kız çocukla ilgili bi konu açıldı.eşim erkek soy devam ettrr soyadını cocuğa verıo deyınce ortam gerildi.sonrası da anlattığım gibi eşim ertesi gün surat yaptı.ama annem ona hiçbir sey demedi.annemle bir sorun olmadı aslında birebir yaşanan.işten dolayı yorgun olduğunu söyledi sadece. o yuzden konuşmadığını söyledi.ama annem hala üzülüyor ve gelmem bir daha diyor.haftaya da eşimin ailesi gelecekmiş
aaa sebep bu muydu.?annem babamın soyadını kullanıyor ama diyor ki o zaman böyle bir kanun yoktu olsaydı kızlık soyadımda kalırdı benim diyor.anneme göre eşim geri kafalı.
eşim soyadından dolayı annemin bana kırgın olduğunu biliyor.konu oraya geldi konuşurken gelmemesi lazımdı.ama konu açıldı dıye de annem eşime hiç bir sey söylemedi konu deiştirdik.eşimin her ne olursa olsun eve gelen misafire surta asmaması gerektiğini düşünüyorum.eşimle konuştum ve yorgun olduğunu sorun olmadığını söylüyor ben senin annene yapsam deyınce uzatma konuyu deyıp kesıyor
eşim kendi soyadını kullanmamı istedi.bende hayır demedim.illa kızlık soyadım kalcak gibi bir tavrım yoktu yani.ama annem bunu kabul edemedi fakat bunla ilgili eşime hiçbir sey söylemedi.o gün sadece çocuk muhabbeti açıldı eşimin yeğeni var kız ve erkek olmasını istıyodum kız oldu memnunum ama erkek farklı oluyo soy devam edıyo cocuguna soyadı verıo dedi.annemde kızda soy devam etmıyo mu dedi etmio dedi eşim konu bitti.ertesi gün eşim surat yaptı durum bu.annemin oğlu yok eşime ondan alındı ve evde mısafırım bana surat yapması bi daha gelme gibi bir tavırdı diye söyledi.eşim ise yorgun olduğunu söylüyo ama iki gun önce mesaiye kaldı daha yorgundu o zaman böyle deildi.
senin kullanacağın soyisminden annene ne ,bu arada kadınların özellikle şirketleri yoksa yurt dışında iş yaptıkları falan soy isimlerini kullanmalarına lüzum yok..soy erkekten yürür muhabbetinden ötürü değil bu tavrım bi mantalitesi yok..madem annenin böyle bi,r takıntısı var mahkeme yolu açıktı kalkıp kendi kızlık soyadını kullanaydı..3 aylık evli kızın evinde bu muhabbeti açması SAÇMA.eşim kendi soyadını kullanmamı istedi.bende hayır demedim.illa kızlık soyadım kalcak gibi bir tavrım yoktu yani.ama annem bunu kabul edemedi fakat bunla ilgili eşime hiçbir sey söylemedi.o gün sadece çocuk muhabbeti açıldı eşimin yeğeni var kız ve erkek olmasını istıyodum kız oldu memnunum ama erkek farklı oluyo soy devam edıyo cocuguna soyadı verıo dedi.annemde kızda soy devam etmıyo mu dedi etmio dedi eşim konu bitti.ertesi gün eşim surat yaptı durum bu.annemin oğlu yok eşime ondan alındı ve evde mısafırım bana surat yapması bi daha gelme gibi bir tavırdı diye söyledi.eşim ise yorgun olduğunu söylüyo ama iki gun önce mesaiye kaldı daha yorgundu o zaman böyle deildi.
Ben sana soyliyim canim annene herhangi bir kizginligi falan yoktur,senle olan sikintidan annende durduk yere pay almis,kızlar meraba.3 aylık evliyim.ailemle farklı sehirdeyim.annem ziyarete geldi.bir hafta kaldı.normalde eşimle iyi anlaşıyorlardı.gitmeden önceki gün annemin bana kırgın olduğu bir konuyla ilgili laf açıldı.eşimin o konuya girmemesi lazımdı.benim suratım düştü.annemin gözleri doldu.sonra o gun eşim gdip yattı sabaha kadar uydu.ertesi gün annem gidecek devam ettrmeyelim bunu dedim.işten geldi beş karış surat.konuşursan konuşuyo.annem aglamaya başladı ben bi daha gelmem keşke gelmeseydım dıye.eşimde hiç tepki yok.şu an eşimle konuşmuyorum.ne yapacam bilmiyorum.direk yasadıkları bir sey yok.eşim bana bozuktu ama anneme olan tavrı neydı anlamadım.araları nasıl düzelecek bilmiyorum
yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?