- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Aile arasinda ne olursa olsun , Esinin yaninda konusunu bile acman yanlis ..
Ayrica esin neden tavir yapiyorki alakasi olmayan bir konuda ..
Esinle konus , Annenden ozur dilesin.
Kadini geldigine pisman etmissiniz...
iyi de annen keske su soyadi olayini gundeme getirmeseymis. Annen kimin soyadini tasiyor ki, sana kiriliyor.
Esin de erkeklik gururu yapti muhtemelen bu olayi.
Annen abartmis diye dusunuyorum.
Esin de abartmis, yapmacik ta olsa konussaymis iyi olurmus.
evet konuşması lazımdı ama yorgundum dıye bahane uyduruyo
valla tam acik bile deyil problemin ne oldugu.
O yuzden pek birsey de soyliyemiyecem.
Sorun tam olarak neydi eşinizin hakkında mı konuşuyordunuz?ben bir konu açmadım.normal sohbet ederken konu başka yere geldi.evet pişman oldu.eşimde özr dileyecek gibi durmuyor
Sorun tam olarak neydi eşinizin hakkında mı konuşuyordunuz?
Esin neden araya giriyorki , onu anliyamadim..ben bir konu açmadım.normal sohbet ederken konu başka yere geldi.evet pişman oldu.eşimde özr dileyecek gibi durmuyor
bence konuyu açmadığına göre annen de altta kalmayıp kocanı kızdıracak şeyler söylemiş. aklıma gelinine her şeyi yapıp sonra da oğluna ağlayan, duygu sömürüsü yapan kayınvalideler geldi.
Esin neden araya giriyorki , onu anliyamadim..
Sen ve Annenin arasinda olan bisey bu ..
Bubu esine sert bir sekikde anlatmalisin.. yoksa her sorunda kendide araya girer..
Anladim , peki cok ozel.degilse ne gibi bir konuyduki?eşim annem ve ben sohbet edıyorduk.kımse kırıcı konuşmadı araya gırmedi.sadece hassas bi konuya gırıldı annem ona bozuldu
arkadaşlar hepinize cevaplar için tesekkür ederim.annemle tartışmadık.annem soyadımı deiştirmeme kırgındı.sohbet ederken de erkek ve kız çocukla ilgili bi konu açıldı.eşim erkek soy devam ettrr soyadını cocuğa verıo deyınce ortam gerildi.sonrası da anlattığım gibi eşim ertesi gün surat yaptı.ama annem ona hiçbir sey demedi.annemle bir sorun olmadı aslında birebir yaşanan.işten dolayı yorgun olduğunu söyledi sadece. o yuzden konuşmadığını söyledi.ama annem hala üzülüyor ve gelmem bir daha diyor.haftaya da eşimin ailesi gelecekmiş
Anladim , peki cok ozel.degilse ne gibi bir konuyduki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?