annem ve eşimin anlaşamaması

bence esin annene deyil de sana acayip bozulmus. Icinden rol yapmak gelmedigi icin annenle de konusmamis. Annen ustune alinmasaymis keske.

Olan olmuş, bundan sonrasi icin esinizi inada sokmadan annenizin gönlünü almasi icin ikna edin. Gittiyse eger kucuk bir hediye gonderin , ozur kartiyla birlikte oradaysa zaten kolay alinir gönlü.

Eger anneniz sizdeyse küs kalmayin esinizle ki annenizin gönlünü alabilecek ortam olussun.

arkadaşlar hepinize cevaplar için tesekkür ederim.annemle tartışmadık.annem soyadımı deiştirmeme kırgındı.sohbet ederken de erkek ve kız çocukla ilgili bi konu açıldı.eşim erkek soy devam ettrr soyadını cocuğa verıo deyınce ortam gerildi.sonrası da anlattığım gibi eşim ertesi gün surat yaptı.ama annem ona hiçbir sey demedi.annemle bir sorun olmadı aslında birebir yaşanan.işten dolayı yorgun olduğunu söyledi sadece. o yuzden konuşmadığını söyledi.ama annem hala üzülüyor ve gelmem bir daha diyor.haftaya da eşimin ailesi gelecekmiş

Aile arasinda ne olursa olsun , Esinin yaninda konusunu bile acman yanlis ..

Ayrica esin neden tavir yapiyorki alakasi olmayan bir konuda ..

Esinle konus , Annenden ozur dilesin.
Kadini geldigine pisman etmissiniz...

iyi de annen keske su soyadi olayini gundeme getirmeseymis. Annen kimin soyadini tasiyor ki, sana kiriliyor.
Esin de erkeklik gururu yapti muhtemelen bu olayi.
Annen abartmis diye dusunuyorum.
Esin de abartmis, yapmacik ta olsa konussaymis iyi olurmus.

Aile arasinda ne olursa olsun , Esinin yaninda konusunu bile acman yanlis ..

Ayrica esin neden tavir yapiyorki alakasi olmayan bir konuda ..

Esinle konus , Annenden ozur dilesin.
Kadini geldigine pisman etmissiniz...

ben bir konu açmadım.normal sohbet ederken konu başka yere geldi.evet pişman oldu.eşimde özr dileyecek gibi durmuyor

evet konuşması lazımdı ama yorgundum dıye bahane uyduruyo

valla tam acik bile deyil problemin ne oldugu.
O yuzden pek birsey de soyliyemiyecem.

ortada problem yok ki zaten.tamamen alınganlık ve gereksiz gerginlik oldu.ona üzülüyorum zaten.tartışma olmuş olsa anlarım ama ortada hiçbir sey yokken oldu

ben bir konu açmadım.normal sohbet ederken konu başka yere geldi.evet pişman oldu.eşimde özr dileyecek gibi durmuyor
Sorun tam olarak neydi eşinizin hakkında mı konuşuyordunuz?

bence konuyu açmadığına göre annen de altta kalmayıp kocanı kızdıracak şeyler söylemiş. aklıma gelinine her şeyi yapıp sonra da oğluna ağlayan, duygu sömürüsü yapan kayınvalideler geldi.

Esin neden araya giriyorki , onu anliyamadim..
Sen ve Annenin arasinda olan bisey bu ..
Bubu esine sert bir sekikde anlatmalisin.. yoksa her sorunda kendide araya girer..

eşime sordum ben yokken bir sey mı oldu dıye yok dedi.annem eşimin surat asmasına bozulduğunu söyledi bi daha gelme der gibi bir tavırdı dıyo

Esin neden araya giriyorki , onu anliyamadim..
Sen ve Annenin arasinda olan bisey bu ..
Bubu esine sert bir sekikde anlatmalisin.. yoksa her sorunda kendide araya girer..

eşim annem ve ben sohbet edıyorduk.kımse kırıcı konuşmadı araya gırmedi.sadece hassas bi konuya gırıldı annem ona bozuldu

Buradaki onca kv konusu var herkes de idare et kocanın annesi der, senin kocan da aynısını yapsın madem tabii kadın evlenince eşi kadar onun ailesine de hizmet etmekle yükümlü ama erkek umursamasa da olur nasılsa kadının adı yok

eşimin annemin gönlünü alması gerektiğini düşünüyorum.çünkü her seyden önce misafir ve ondan büyük.sorun ne olursa olsun surat yapması yanlıştı yanı.kabullenemıyorum

Anladim , peki cok ozel.degilse ne gibi bir konuyduki?

yazmış önceki sayfada...

Eşin gerçekten çok ayıp etmiş

Ortada kavga yok hakaret yok anladığım kadarıyla. Annen onun da annesi sayılır kendi annesi olsa böyle davranır mıydı acaba? Hiç sanmıyorum..

Eşine böyle davranmasının sebebini sor amacı neymiş bir de empati yaptırmaya çalış sen onun annesi misafirliğe geldiğinde bir daha gelmeyeceğim buraya diyip ağladığında sussaydın evet gelme anlamına gelir miydi gelmez miydi bi düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…