Annem ve eşinin yaptığı saygısızlık

Offf nasıl abartmissiniz.
Hele eşinize ne oluyor 'bir daha davet etme' falan.
Oldu paşam, ona soracaktin.
Annenler ayıp etmişler ama dünyanın bin türlü hali var. Çok ısrar etmişlerdir, gitmiştir kadin ,kızıma da haftaya giderim demiştir.
Yemek yaptınız da ne yaptınız,anneniz gelecek diye sarma mi sardiniz? Alt tarafı iki kişilik değil 4 kişilik şey yaptınız. Yarın da yersiniz olur biter.
Kadın size doğruyu soylemis açık açık, keşke 'kocamin tansiyonu düştü, erken döndük ' deseydi , haberiniz bile olmazdi

Ne kadar abartmissiniz? Esiniz de sanki tetikte gibi ne demek bir daha cagirirsan kavga ederiz? Ne munasebet! Dram mi seviyorsunuz?

Bir de bayılın isterseniz Feriha. Eşiniz de eşlik etsin hatta bayılırken. Anneniz gelmiş turşu kurmuş ama terbiyesiz kocanız bir daha yemek hazırlarsan bozuşuruz diyor. Merak ettim, turşuları yerken utanacak mı acaba

Çocukmusunuz Allah aşkına yaa haber vermisler gelemeyeceklerini ne var bunda birde tursunuzu da yapmışlar asil sizin yaptiginiz davranış sekli saygısızlık olmus

Merhaba, Kimse sizden kıymetli değil, siz üzmeye hakları yok yaptıkları hiç hoş olmamış. Bâzen anne baba kardeş eş dost hakiki kırgınlıklara kayıtsız kalabiliyorlar. Tek sebebi verilen değerdir. Sınırlarınızı çizin. Bilmiyorum annem de ikinci evliliğini yaptı ve aynı durumu yaşasam nasıl olurdu diye düşünerek yazdım. Belki taraflı olmuşumdur kusura bakmayın. Kendi kıymetinizi bilmeniz dileğimle, iyi geceler.

Allah başka dert vermesin

Yok canım sen sadece meraklısın..
Şurada bir konu açayım da diye hikaye bile yazmış olabilirsin yani..o derece abartı bi alınma ve sitem..
Millet yıllarca annesini göremiyor ya da vefat etmiş annesi hasretini çekiyor.
Ayıp desek yeri.

Eee ne var bunda.. Yaptığın yemekleri sen yersin. Ayrıca eşinin verdiği tepki de fazla. Sanki ailen gelmesin diye bahane aramış o da. Unutun gitsin.

Demekkı öle uygun görmüşler. Olabılır bence abartmayın.

Anneniz kim bilir size kaç kez mama hazırladı da siz bir kaşık bile yemediniz Oysa gece uykusunun en tatlı yerinde uyanıp hazırlamıştı.
Sizin annenize kırgınlığınız başka bir durumla alakalı bence. Eşiniz ise yorulmanıza üzülmüş olabilir ama gelmesinler bir daha gibi bir cümle hoş olmamış.

Bence annenize yok yere alinmissiniz evet emekleriniz bosa gitmis ama annenizle araniz iyiyse bir probleminiz yoksa, ne olmus yani. Ben kendi annemle olan iliskimi dusundum, neye heves ettiyse onu yapsin yasasin. Yeter ki mutlu olsun. Eger sizin de annenizle bu sekilde bir iliskiniz varsa bosverin gitsin. Asil esinize ne oluyor. Sanki ayagina gelen firsati kullanmis gibi geldi bana. Ona guzel bir dille aranizdaki ufak tefek problemler yuzunden ailenize tavir almaya calismasina musade etmeyeceginizi soylemelisiniz. Ha ama tabi adama dert yanarken siz de abartili cumleler kullandiysaniz adam ordan da guc almis olabilir.

Eşinize ne? Yapılan turşuları da yemesin madem öyle.

Ayrıca ayıp etmişsiniz bence

Kırılacak bir şey yok siz buralara konu açacak kadar kafaya takmışsınız anlayamadım. Başka derdiniz yok her halde. Eşinize nasıl yakındınızsa artık bir daha gelmesinler diyecek kadar hadsizleşmiş. Çok güvenmeyin kocanıza yarın öbür gün eşim beni saymıyor aileme hakaret ediyor diye yeni konular açabilirsiniz.Eşiniz buna uygun yapıda çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…