Annem ve eşinin yaptığı saygısızlık

Konu sahibi herkes sormuşta ne pişirdiniz yazmamışsınız. Mantı mı açtınız, içli köfte mi yaptınız ne yani bu kadar yorucu yemek merak ettim

Birde bayıl feriha

cidden konu böylelik olmuş ne var sanki yarın yersin hazırladığın 4 kişilik sofra kaldır 2 tabak 2 bardak bitti gitti

Anneniz gelmese yemek yapmayacakmıydınız ki bu kadar bozuldunuz?
Sanki yedi kat yabancı geliyor evinize,anneniz bu.
Fazla mı yaptınız koyar saklama kabına verirsiniz annenize yada atar buzluğa sonra yerdiniz ne olacak ki.
Eşinizi de ailenize karşı böyle konuşturmayin. Bozulsanız bile kendi icinizde halledin bakın eşiniz ne güzel bahane etmiş durumu,bir daha yemek hazırlama muhabbetine getirmiş.
Annenize ufaktan sitem etseniz anlarım ama eşinize niye yansıttınız inanın hiç anlamadım. Onun verdiği tepkiyi zaten çok manasız buldum sanki evde hiç yemek pişirmiyor hic yorulmuyorsunuz yada yemek yapamayacak özel bir durumunuz varmış gibi konuşmuş.
Kendi ailesi olsa boşver hayatım sonra yeriz yemekleri ısıtıp,diyecek adam sizin aileniz olunca mevzuyu epey büyütmüş.

Yemek niye boşa gitsin ki 2 gün yersiniz kokacak bozulacak bişey değil nasılsa dolaplar var nasip değilmiş boşver küslük iyi değildir pek takılma derim hayay hep planladagimiz gibi olmuyor

Aynen eşin ağzına laf verilmemeli

Eşiniz yorulmanıza normalde de bu kadar takılır mı? Örneğin işleri yarı yarıya bölüşür müsünüz? Haftanın üç günü hayatım yorulma diyerek dışarı yemeğe götürür mü?
Hayır değil mi?
Adam resmen fırsat kolluyormuş fitne salmak için, canına minnet olmuş bu durum.

Yaptıkları terbiyesizlik olmuş, senin için hazırlanmış bir sofra ve aile varken hiç düşünmeden nasıl başka yere habersiz gidebiliyorsun? Yapacağın, onlar hatasını anlayana kadar soğuk davranmak, aramamak sormamak.

Nasıl bu kadar abartabildiniz hayret eşiniz de ayrı bir fena yani?
Ne var bunda diyeceğine iyice fişteklemiş.
Kusura bakmayın ama ortada böyle büyütülecek ve dert yapılacak bir konu yok.
Belki de size fazla rahatsızlık vermek istemediler ya da böyle düşüneceğinizi akıl edemediler.

Çok fazla abartmışsınız ama muhtemelen bu durumda eşinizin payı büyük.

adamlar köy düğünü görelim demiş , bende aynısını yapardım . ne var bunda çok abartmışsınız. haber vermediyse hatalı

görende kuzu çevirdiniz sanacak bence alıngan zamanınıza gelmiş +2 kişilik fazla yemek yapmışsınız 2 günde değilde 3 günde biter ne olacak sanki

Misafir gelmediğine kırılan ilk insansınız tebrikler
Ayrıca eşinize nooluyor da kavga ederiz diye tehdit edebiliyor ya havalara sokmayın şu adamları bu kadar.

Geldim gidiyorum böyle bir koca denk gelmedi şans işte Bi sofraya yoruluyo karım diyip kvyi bir daha çağırma gelmesinler diyen fırsatçı enişte tipi..
Konu sahibi sizn kadar abartan insanlar az bulunur kıymetinizi biliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…