Nasıl yani?? Birbirleri hakkında konuşurlarsa susturmak gibi mi set çekmek derken?Ayşeye’de Fatmaya’da set çekerim. Arada kalmaya gerek yok, anlayacak gibi durmuyorlar.
Aynı anda yorum yazmışız
Nasıl bildin aklımdan geçenleri:))))))Anneniz karışmasın. Ayşeyle Fatma yesinler birbirlerini
Biliyordum gelip dokturucegini senin yorumunuda okuduguma gore hadi ben kacarAynı anda yorum yazmışız
En son Ayşe anneme küstü..annem şuan çok üzgün.bencede karismamali ama diğerini nasıl susturacak.surekli şikayet ediyor.Anneniz karışmasın. Ayşeyle Fatma yesinler birbirlerini
Hahah estğf yahu çok tatlısınızBiliyordum gelip dokturucegini senin yorumunuda okuduguma gore hadi ben kacar
Hayır tam tersi hiç konuşmamak. Denge kurmaktan vazgeçmek. Birbirlerne gösteremedikleri tepkiyi sizin üzerinizden gösteriyorlar.Nasıl yani?? Birbirleri hakkında konuşurlarsa susturmak gibi mi set çekmek derken?
:)) Ay çok güldüm süper fikir..bana kalırsa sürekli şikayet eden Fatma annemi kullanıyor.kendi söylemiyor anneme soylettiriyor.annem kadincagiz kullanıldığının farkında değil.ben buna üzülüyorum.ayse de cekemem kimseyi zerre kadar modunda.aslinda arasa geçmiş olsun dese ne olur ki,iyilik yapmış olur bağlar kuvvetlenir.digeri çok beklentiliyken,aysede çok ben merkezli geliyor.Herseyin cok icindesiniz annenizde laf goturup getirmesin. Bana anlatmayin boyle seyleri tansiyonum oynuyor filan desin. Sorun kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?