Annem ve gelinleri

Allah annenizin yardımcısı olsun.karışmasınlar demiş çoğu ama anneniz için gerçekten zor bir durum bir kayınvalide tabii ki gelinleri anlaşsın hep birlik beraberlik olsun ister ama her zaman olmuyor işte babaannemden oturu çok iyi anlıyorum sizi kolay gelsin size :/

Konu bana çok komik geldi . Annenizde sizde bu kadar hassas olmayın. Anneniz karşısına aldın ikisinide birdaha sorunlarınızı kendiniz halledin ikinizde bana şikayet ederseniz birbirinizi size hakkımı helal etmem desin . Madem dediğim dedikler annenizde kendini hiç yormasın yaşlı kadın yazık. Sizde zaten hiç karışmayın kötü olursunuz.

Anneniz ara bulmaya çalışmasın
Arada kalan o olur.
2 elti anlasamiyorlarsa kendi aralarında halletsinler
Anneniz küsluk olmasin aralar iyi olsun iyi niyetli belli ama üzülen sizler olursunuz

Size anlattıklarında da ben karışmam diyin çıkın icinden.

30 yıllık hayatımda öğrendiğim şey
2 araya bulurken ezilip en sonunda kötü olan ara bulucu oluyor
karışmayın bence
ikisine de kızım herkes senin gibi düşünmek istemeyebilir deyin

kimsenin kimseden bir beklentisi olmasın yok hayirli olsun dememis yok gecmis olsun dememis.dese ne olacak demese ne.kapasiteler belli.annenizde karışmasın ne halleri varsa görsünler.

Herkesin dediği gibi karışmayın arada kalmayın. Hatta böyle şikayetlenmeye başlayıncalar net bi şekilde kendi aranızda halledin deyin.

tamamen iletişim eksikliginden kaynaklaniyor. herkes kime ne demek istiyorsa onunla gorussun diyemiyorsa baskasini yonlendirmesin en guzeli bu. insanlar hoslanmadiklari durumlari kirmadan ve kirilmadan ifade etmekten kacindigindan bu durum ortaya cikiyor. icinden cikilmaz bir hal aliyor zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…