Annem...ve hamileligim

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Merhaba kizlar...

ayni durumu yasayanlar var mi diye merak ediyorum bu yüzden kisaca konuyu anlatayim size...

Annem cok agir bi depresion gecirmekte (2 senedir).... doktorlara hocalara... kadar herseyi yaptik ama hicbir zaman eskisi gibi olmadi... simdide ben 6 aylik hamileyim ve hamilelegimin basindan beri hep anneme üzülüyorum... bilmiyorum neden ama hamileyken üzüntüm 3e katlandi... ve gecen hafta ögrendim ki annemi hastaneye yatirmislar.....ben ne yapacagimi bilmiyorum.... üzüntüden ne yapacagimi bilmiyorum.... herkes diyor aglama bebege zarar verirsin ama elimde degil... o orda hasta yatarken ben nasil gülebilirim veya nasil rahatca birsey yapabilirimki... tek destekcim esim... her an yanimda.. kafami dagitmaya calisiyor...ama bi an dagilinca bile kendimi mutlu oldum bir an diye suclu hissediyorum...anneme birsey olacak diye ödüm kopuyor...

bunlari buraya yazdim cünki cok doluyum.....

Allah acil şifalar versin
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur..
Yıpratmayın kendinizi bebeğinizi düşünün..

üzülmemek elinde değil ama yapabileceğin tek şey annen için bol bol dua etmek.

ilaçlarını düzenli kullanmıyor olmalı.kullansaydı çok faydasını görürdü.nedeni neydi peki bu halin

çok çok geçmiş olsun. Belki bebeğiniz annenize iyi gelir, yeni bir can yeni bir hayat, anneanne olma duygusu..İnşallah bir an önce iyileşir anneniz

annenize acil şifalar ama ağır ruhsal sorunları olan kişilerde arada atak dönemleri olabiliyor bizim üst komşumuzda bu şekildeydi ama hastahanede yattıktan sonra gayet toparlanmış olarak dönüyor ilaçlarını alıp normel hayatına devam ediyordu korkmayın lütfen.bol bol dua edin ve elinizden geldiğince kendinizi teskin etmeye çalışın allah daha beterinden sakınsın.annenizin ziyaret yasağı yoksa sizde gidebilecek durumdaysanız gidip gözünüzle görün ama daha kötü etkilenirim diyorsanız alllaha bol bol dua edin eşinizinde desteği ile umaraım bu sıkıntılı süreci atlatırsınız ve anneniz sağlığına kavuşur.

Çok geçmiş olsun. Benim annem de yıllarca ilaç kullandı. Acillerde sabahladık,ağladık,zırladık yıllarca. Sonra oğlum doğdu ve annemin hayatı inanılmaz bir şekilde değişti. Torunu ona terapi gibi geldi ve yıllardır kullandığı ilaçlardan bile kurtuldu. Tabi yavaş yavaş.

İnşallah senin yavrunda anneni iyileştirir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allah yardımcınız olsun çok çok haklısınız üzülme demek dile kolay tabii. .
Annenize ben de dua edicem Allah acil şifalar versin inşallah ..
Sizin elinizden gelecekler bol bol dua etmek ve elinizden geldiğince annenizi ziyaret etmek, iyi bir merkezde
olduğundan emin olun değilse de yerini değiştirmenizi tavsiye ediyorum ..
İyi bir klinikte iyi bir doktorla aşılamayacak bir rahatsızlık değil ..
İnşallah bir an önce iyi haberlerini alırsınız .

Canım benim annem de yıllar önce çok ağır bir depresyon geçirdi. 3 sene kadar sürdü. Sonra kendi isteğiyle 10 gün kadar klinikte kaldı. Ondan sonra toparlamaya başladı. Bunu kötü bir olay değil de güzel günlerin başlangıcı olarak gör.

canım geçmiş olsun nesi vardıki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…