- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Bence babanızla değil ama doktoruyla konuşabilirsiniz. Eğer sizin söylediklerinizi koşa koşa annenize yetiştirecek biri değilse babanızın da bir ifadesini alabilirsiniz gerçi. Ben olsam öyle yaparım. Benim babam da sizinkinin cinsinden olduğu için söylüyorum.Hepinize merhaba tekrar...benim en son konu basligim annemin hastaligidi....
Bu arada kisa bi hatirlatma yapayim...annem cok agir bir depresyon geciriyor...sebeplerinden biride babam ve yillarin biriktintisi...evliyken yinede bekar hayati yasamaktan tut aldatmasina kadar..ki annem herseyini affeti zamaninda...ama simdi hersey daha farkli namazinda niyazinda adam onun iyilesmesini istiyorrr...
Annem suan klinikte hergün yanina gidip geliyorz sürekli... ve bugün bana bazi seyler anlatti ve ben ne yapacagimi bilmiyorum.... bana anlattiklarinin hicbirini doktoruna anlatmamis ve doktoruna birden böyle oldugunu anlatmisss....doktoru neye canin sIkkin maddi konudan mi veya esin mi diye sordugunda hayir demis... hicbirsey anlatmamis....ama bana tüm dertlerini bugün anlatti.... yillarca gözü kör oldugunu babamin hala ayni eskisi gibi oldugunu anlatti bana...ben sok oldum....iyiye gitmesini beklerken...bununla karsilastim...icim parcalaniyor bana kimseye anlatma dedi.... biraz olsun seviyorsan anlatma dedi... öyle konular anlatti ki bana ben inanmakta güclük cekiyorum hala cünki inanilcak gibi degil.... diyorum bu simdi hastalik mi kuruntu mu neyin nesi kafam asiri derecede cok karisik...icim daraliyor...saklamakla...hata mi yapiyorum ne yapayim bilmiyorum....
Bence babanızla değil ama doktoruyla konuşabilirsiniz. Eğer sizin söylediklerinizi koşa koşa annenize yetiştirecek biri değilse babanızın da bir ifadesini alabilirsiniz gerçi. Ben olsam öyle yaparım. Benim babam da sizinkinin cinsinden olduğu için söylüyorum.
Benim annem bosadi kurtulduk cumletenbi yandanda korkuyorum.... babama söyleyince hersey patlak verecek gibi hissediyorum...cünki annem babamin dostu oldugu kisinin aileden birinin oldugunu söyledi bana..... doktoruna mi desem diye düsünmekteyim suan....
Kadını tanıyor musunuz? Bu duruma ihtimal veriyor musunuz? Ben yerinizde olsam; durumu doktora anlatır, bunun annemin bir hezeyanı olup olmayacağını değerlendirmesini rica ederdim. Eğer anneniz yaşadıklarının etkisiyle artık olmayan şeylere inanıyorsa bunu en iyi doktoru belirleyebilir.bi yandanda korkuyorum.... babama söyleyince hersey patlak verecek gibi hissediyorum...cünki annem babamin dostu oldugu kisinin aileden birinin oldugunu söyledi bana..... doktoruna mi desem diye düsünmekteyim suan....
Kadını tanıyor musunuz? Bu duruma ihtimal veriyor musunuz? Ben yerinizde olsam; durumu doktora anlatır, bunun annemin bir hezeyanı olup olmayacağını değerlendirmesini rica ederdim. Eğer anneniz yaşadıklarının etkisiyle artık olmayan şeylere inanıyorsa bunu en iyi doktoru belirleyebilir.
Bir de ben duruma ihtimal veriyorsam kesinlikle babamla yüzleşirdim. Çünkü benim babam benim ona söylediklerimle gidip annemi rahatsız edemez; benden göreceği tepkiyi bilir. Ama sizin babanızla ilişkiniz nasıl onu bilemediğimden bunu önermiyorum.
Sizi gaza getirmek gibi olmasın ama ben olsam konuşurdum babamla. Tabii bunu ortada makul şüphe varsa yapardım. Dediğim gibi, sonuçta kendi şartlarınızı kimse sizden daha iyi bilemez.kadini taniyorum... ve hic sanmiyorum... ama bazi soru isaretleride var kafamda aslinda... babamla rahatca konusabiliyorum herseyi...mesela gecende bi olay oldu söyledim ona böyle böyle diye gidip benden duydugunu demedi anneme....
babanı bilmem de doktoruna mutlaka anlatmalısın, hatta anlattığını söylemesin doktor da bence, sana olan güveni de sarsılmasın
tedavisini etkileyecek şeyler anladığım kadarıyla.
belki de annenin paranoyalarıdır sadece
Sizi gaza getirmek gibi olmasın ama ben olsam konuşurdum babamla. Tabii bunu ortada makul şüphe varsa yapardım. Dediğim gibi, sonuçta kendi şartlarınızı kimse sizden daha iyi bilemez.
Ya şimdi olayları bilmediğimden de bir şey diyemiyorum ama ben size kendimden örnekleyeyim. Ben lisedeyken annem işyerimizde çalışan bir kızı kafasına takmıştı. Ben hep "Saçmalıyorsun" diyordum anneme. Çok uzatmayayım, birtakım olaylardan sonra babamın telefonunda o kızdan gelen bir mesaj gördüm. "Kocacım" filan yazmıştı babama. Ki kız benden 5 yaş büyüktü. Gördüm ki annem hissetmiş meğer. Benzeri bir durum babamın bir öğretmen arkadaşıyla da olmuştu. O kadın da evliydi; benim pislik babam "Aşık olduğum tek kadın" demişti hakkında. Oğlunu banyo yaptırmaya filan gidiyordu evine kocası şehir dışındaykenannemin anlattiklarindan mesela diyelim 5 tane süphesi var ben 1 tanesine denk geldim sadece.... bu yeterlimidir sizce bu konusmayi babamla yapmama
Ya şimdi olayları bilmediğimden de bir şey diyemiyorum ama ben size kendimden örnekleyeyim. Ben lisedeyken annem işyerimizde çalışan bir kızı kafasına takmıştı. Ben hep "Saçmalıyorsun" diyordum anneme. Çok uzatmayayım, birtakım olaylardan sonra babamın telefonunda o kızdan gelen bir mesaj gördüm. "Kocacım" filan yazmıştı babama. Ki kız benden 5 yaş büyüktü. Gördüm ki annem hissetmiş meğer. Benzeri bir durum babamın bir öğretmen arkadaşıyla da olmuştu. O kadın da evliydi; benim pislik babam "Aşık olduğum tek kadın" demişti hakkında. Oğlunu banyo yaptırmaya filan gidiyordu evine kocası şehir dışındayken
Ben babamın gerçek yüzünü tanıdığım ve onun pisliklerine alışık olduğum için kütürt diye yüzüne söyleyiverirdim. Ama dediğim gibi, benim için artık babamın üzülüp üzülmemesi filan önemli değil. Hani siz nasıl değerlendiriyorsunuz babanızı, annenizin anlattığı olaylar ne kadar somut filan bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?