- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
olabilir ben olsam kadını ve babanı adım adım takip ederdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ayrıntı vermeden biraz bahsedin isterseniz anneniz nelerden şüphelenmiş. Beraber akıl yoralım?anladim canim cok tesekkür ederim cevap yazmana gercekten...kafam o kadar dolu ki suan anlatamam....cok karisik kafam...
olabilir ben olsam kadını ve babanı adım adım takip ederdim
Çok ayrıntı vermeden biraz bahsedin isterseniz anneniz nelerden şüphelenmiş. Beraber akıl yoralım?
Yok canım, şuncacık şeyden de bir sonuca varılamaz tabii ki. Bence önce doktoruyla konuşmanızda fayda var. Doktor zaten bir yöntem önerecektir.bayramda babam her akrabasina gidiyormus birtek oraya gitmiyormus....sormus....sevmiyorum o kisilerin muhabbetlerini demis.... buna bende sahit oldum simdi dogruya dogru....ama diger seylerde emin degilim....annem sevilmedigini düsünüyor....bende tam tersine düsünmekteyim....cok sabir ediyor babam onun yüzünden oldu bu depresyon belki ama yinede her an yaninda....dualar ediyor namaz kiliyor... sevmeyen kisi 2 bucuk yil katlanir miydi ki....
Yok canım, şuncacık şeyden de bir sonuca varılamaz tabii ki. Bence önce doktoruyla konuşmanızda fayda var. Doktor zaten bir yöntem önerecektir.
Babanız annenizi darlar mı? Anlatabilirsiniz ama annenizin üstüne gitmeyeceğinden emin olun. Annenize nasıl yaklaşılması gerektiğini de en iyi doktoru bilir tabii ki.babamada anlatayim mi durumu yoksa süphelenir.... benim doktoruyla konusmamdan
Babanız annenizi darlar mı? Anlatabilirsiniz ama annenizin üstüne gitmeyeceğinden emin olun. Annenize nasıl yaklaşılması gerektiğini de en iyi doktoru bilir tabii ki.
Ne çekiyorsak babalarımızın elinden işte. Ben bir şey yapmadım ki :) Umarım anneniz daha iyi olur. Tekrar geçmiş olsun.tamam cok tesekkür ederim.....hersey icin
Ne çekiyorsak babalarımızın elinden işte. Ben bir şey yapmadım ki :) Umarım anneniz daha iyi olur. Tekrar geçmiş olsun.
ah bu anneler. benim annemde çok ilaçlar kullandı. çok sıkıntılar yaşadı. hala atlatabilmiş değil. onun acılarını aynen yaşıyorsun ama ona hiç faydası yok![]()