• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem...ve hamileligim

Çok ayrıntı vermeden biraz bahsedin isterseniz anneniz nelerden şüphelenmiş. Beraber akıl yoralım?

bayramda babam her akrabasina gidiyormus birtek oraya gitmiyormus....sormus....sevmiyorum o kisilerin muhabbetlerini demis.... buna bende sahit oldum simdi dogruya dogru....ama diger seylerde emin degilim....annem sevilmedigini düsünüyor....bende tam tersine düsünmekteyim....cok sabir ediyor babam onun yüzünden oldu bu depresyon belki ama yinede her an yaninda....dualar ediyor namaz kiliyor... sevmeyen kisi 2 bucuk yil katlanir miydi ki....

bayramda babam her akrabasina gidiyormus birtek oraya gitmiyormus....sormus....sevmiyorum o kisilerin muhabbetlerini demis.... buna bende sahit oldum simdi dogruya dogru....ama diger seylerde emin degilim....annem sevilmedigini düsünüyor....bende tam tersine düsünmekteyim....cok sabir ediyor babam onun yüzünden oldu bu depresyon belki ama yinede her an yaninda....dualar ediyor namaz kiliyor... sevmeyen kisi 2 bucuk yil katlanir miydi ki....
Yok canım, şuncacık şeyden de bir sonuca varılamaz tabii ki. Bence önce doktoruyla konuşmanızda fayda var. Doktor zaten bir yöntem önerecektir.

ah bu anneler. benim annemde çok ilaçlar kullandı. çok sıkıntılar yaşadı. hala atlatabilmiş değil. onun acılarını aynen yaşıyorsun ama ona hiç faydası yok :(

Kizlar babamla biraz konustum... cok detaya girmedim.... sok oldu...üzüldü...biz iyi olacagini bekliyorduk öyle hissettik dedi ama sakliyormus dedi...evet gecmiste hatalarim oldu dedi ama annenle konusup herseyi biz hallettik dedi... felan....bugün yine konustum annemle artik dediklerinin üstüne baska seylerde ekledi kesinlikle hastalik oldugunu düsünmeye basladim.... birtek sana güveniyorum dedi bana...doktorla konusayim mi dedim hayir dedi beni timarhaneye sokarlar dedi felan...ben bu halimle artik ne yapacagimi bilmiyorum kizlar...bana önerebileceginiz neler var?....

Back
X