• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve hastalıkları

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.948
989
373
34
Merhaba hanımlar.
Annem 48 yaşında. Annemi bildim bileli omuz bel ağrısı çekerdi hala çekiyor. Nerdeyse bi senedir elleri parmakları uyuşuyor. Elleri geriliyor kasılıyor öylece kalıyor 5 10dk sonra anca düzeliyor. Gittik doktora ilaç verdi ama tansiyonunu yükseltti acile kaldırdık meğer o ilaç yükseltmiş tansiyonunu acildi doktor kullanma bunu dedi. Öylece o kaldı.

Bir de ara ara kafamın içinde birşeyler kopuyor bi çizgi hizasında diyordu. Yine gittik doktora mr çekildi. Doktor baktı beyinde bi hasar oluşmaya başlamış ama yapacak bir şey yok dedi yolladı ilaç bile vermedi. Ama annem hala aynı. Hala aynı yerde sıkıntı var diyor. Bir de bi başka hastalık daha çıktı. İdrarını tutamıyor ama geceleri sadece. Gündüzde çok sık tuvalete gidiyor.

Hastane doktor gittik ama şans mı artık düzgün bi doktora rastlamadık. Gerçi devlet ve araştırma hastaneleriydi hep. Şimdi iyi bi doktora görünmek gerek. Bi çaresine bakalım. Tavsiye edebileceğiniz doktor hastane var mı?

Fizyoterapi-nöroloji-ürolojiyle alakalı sorunlar

Belki de idrar tutamama beyinden kaynaklanıyordur

Doktor olarak bi öneri yapamam biz her zaman annemin çalıştığı hastaneye gideriz o yüzden genel bir bilgim yok

Geçmiş olsun. Allah şifasını en kısa zamanda verir inşallah. Beyin cerrahı da olabilir. Omurilik ile ilgili şeylere bakıyorlar.

Şimdi bilgi sahibi iyilik meleklerimiz gelir sen merak etme mutlaka yardım eden fikir veren çıkar ben oraları bilmiyorum özür diliyorum etiket yapıyorum şimdi bilen varsa yardım etsin Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben aşkım gel bi

C Cikita Muz @-izabel-
Feraceli Feraceli @Helcin10 @-Mahperi-
geldim bebişim :)

herhangi bi bilgim yok ne yazık ki ama tek bir doktorla sınırlı kalmayın lütfen.
doktora güvenmemek olarak düşünmeyin bunu ama akıl akıldan üstündür. birinin görmediği detayı bi başkası görebilir.
Acil şifalar diliyorum annenizle birlikte tüm hastalara inşallah.

Geçmiş olsun. Allah şifasını en kısa zamanda verir inşallah. Beyin cerrahı da olabilir. Omurilik ile ilgili şeylere bakıyorlar.

Sağol canım. Amin inşallah. Hastalıklar zor Rabbim herkese şifa versin.
Nöroloji gittik ama beyinde hasar oluşmaya başlamış yapacak bir şey yok dedi ilaç filan vermedi. İlgilenmedi bile. O yüzden başka doktora da gidelim dedik.

geldim bebişim :)

herhangi bi bilgim yok ne yazık ki ama tek bir doktorla sınırlı kalmayın lütfen.
doktora güvenmemek olarak düşünmeyin bunu ama akıl akıldan üstündür. birinin görmediği detayı bi başkası görebilir.
Acil şifalar diliyorum annenizle birlikte tüm hastalara inşallah.

Sağol canım benim. Amin inşallah. Evet bi kaç doktora gitmek gerek.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesine Gidebilirsiniz. Butun doktorları çok iyi. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Bence biraz takipsizlikte sıkıntı olmuş. İlacı bıraktığın da alternatif ilaca baslanmaliydi
Sonuçta bunları yaşayan yüksek tansiyon hastaları var
Bir de şikayetler boyun fitigiyla da uyusuyor. Beyindeki hasardan kaynaklanmıyor olabilir
Hasar dediginiz şey ne?

Yeditepe Üniversitesi Hastanesine Gidebilirsiniz. Butun doktorları çok iyi. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Bence biraz takipsizlikte sıkıntı olmuş. İlacı bıraktığın da alternatif ilaca baslanmaliydi
Sonuçta bunları yaşayan yüksek tansiyon hastaları var
Bir de şikayetler boyun fitigiyla da uyusuyor. Beyindeki hasardan kaynaklanmıyor olabilir
Hasar dediginiz şey ne?

Boyun fıtığı boyun düzleşmesi var onlar çıktı. Hasar için de bi açıklama yapmamış doktor. Mr bakmış hasar var yapacak bir şey yok demiş. Göndermiş. Doktora birşey soramadım dedi annem. Ben gidememiştim annemle o gün.

Marmara Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesine gidin.
Cok gecmis olsun.
Ama bana kalsa ozele gidin boyle bir saglik sorununda derdim..

Özele ama hangi hastaneye buraya yakın bi erdem hastanesi var yakın. Oranın da doktorlarını bilmiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı?

Back
X