Merhaba arakdaslar kısaca konuyu özetlemeye çalışacağım annem yaklaşık 7 senedir hasta son 3 senedir deyatağa bağımlı kaldı maalesef parkinsonun son evrelerinde

annemle babamla Bn ilgileniyorum senelerdir gündüz Bn bakiyirum gece babam ilgileniyor lavabo ihtiyacı çok oluyor benim 6 -3 yas ve 9 aylik bebeğim var hem annem hem cocuklar derken fiziken ve psikojik olarak yoruldunm ister istemez kaynanam yok hepsiyle tek ilgileniyorum bazen tukendigim zamanlarda oldu anneme sesimi yükseltigim zamanlarda oldu cok pişman oluyorum sonra ama elimde olmuyo bazen

annemi öyle senelerdir yatakta görmek gün geçtikçede kötüye gittiğini görmek çok üzülüyorum hereey allahtan tabi ama elimizden geleni yaptık tesavisi de yok maalesef hersy imtihan biliyorum ama bazen içim içimi yiyor Allah katında acaba geçemedim mi layıkıyla diyip kendimi suçluyorum sadece bazen sesimi yuksetigjm oluyordu aklı geldikçe çok üzülüyorum çocuklarım ufak hepsiyle ilgilenirken oluyordu kendi cocuklarimda var bazen büyük oglum şahit oluyordu acaba bnde böyle olursam aynısını bana yaparmış diye de psikojimi dahada çok bozuyorum sadece bunları sizlerlle paylaşmak istedim