ANNEM VE KAYINVALİDEM!!! Artık çıldırıcam ben....

ne kadar güzel çözülmüş gerçekten canım, bütün yazılanlardan bunu mu çıkardın- 500 -1000 tl lik eşya parasını sorun yaptınız mağaza göndermeye karar verince evliliğiniz kurtuldu yani tebrik ederim gerçekten.
Bizim nişanlımla aramızda bi sorun yokki çok şükür

benim annemde aynıydı engel olamadım ve şuan eşimle boşanmak üzereyim herşeyi abartıyor kayınvalidemlerle küs onlar bana gelince kavga çıkarıyor annem bana gelmiyor filan.iki aileden de uzak ol benden sana tavsiye.
4 aylık evliyim depresyondayım 10 yıl beklediğim adamla konuşamıyoruz bile
İkimizde öğretmeniz zaten iki ailedende uzak olucaz büyük ihtimal

Kayınvalidelerin hepsi aynı sanırım benim evimede çeyiz sermeye geldi eli bomboş insan bi baklava alır... Bence annene kızma seni el üstünde tutsunlar istiyo ama kayınvalidene de cevabını ver
Ben onlara dedim ne ekerseniz onu biçersiniz siz benim kınama gelirseniz bende sizin bi kızınız var onun kınasına gelirim vs dedim kısasa kısas

annesi bu kıza söylenince ne değişecek kendini küçükltüp bana 4 bin liralık set aldınız 7 bin liralık olmalıydımı diyecek.kız kendi beğenmiş zaten.bana set bile alınmadı ayrıca.insanlardan beklentinizi düşürün.kimse kimseye bir şey yapmaya mecbur değil.herkes kendi çocuğuna yapıyor ne yaparsa

Kayınvalidelerin hepsi aynı sanırım benim evimede çeyiz sermeye geldi eli bomboş insan bi baklava alır... Bence annene kızma seni el üstünde tutsunlar istiyo ama kayınvalidene de cevabını ver
Kv dedim kim ne ekerse onu biçer dedim ve kalkıp bişe diyemedi ne yaparsa karşılığını bulur sabırlı değilimdir ha kınama gerçekten gelmez ise bende ona göre davranırım annemle çok şükür hallettik

Ah canııımmm düğün öncesi dönemlerimi hatırlattın bana:KK61: öncelikle evet herkes olmasa da büyüüüük bi çoğunluk bi dert yaşıyor düğün öncesi. Neden? Bi işe bi sürü insan karışmasından, aman elalem ne der diye düşünmekten :ukala: set olayında annene bakma , ilerde de severek kullanabileceğin bi takı aldıysan sorun yok:super: annen bence kv bişeye karışmadıkça gıcık oluyo, bari çok para harcatayım da öyle zorlayım diyo:) benim annemin de aynen bu durum yüzünden çok bunalttığı oldu:mad: neyse eşya konusunda da mobilya mağazası gönderebilse çok iyi olur, onların kurması iyi çünkü. Aslında alırken konuşsaydınız bazıları gönderrz diyo zaten, ama göndermezse de erkek tarafı tutsun kamyonu canım yani bence:KK64: inşallah az sorunla atlatırsın bu dönemi:) sana tavsiye müstakbel eşinle birbirinizi asla kırmayın , hiç unutulmuyor çünkü o dönemki kırgınlıklar. Herşey hallolur inşallah, mutluluklar diliyorum :KK68:
Çok teşekkür ederim sağol. İnşallah daha sorun çıkmaz başka türlü

Yani ben olsam ne kına gecesi, ne isteme, ne ceyiz..hiçbirini istemem sanırım. Sirf milletin gönlü olacak diye mutsuz olamam. Zaten bu husumetler hep bu gereksiz adetlerden çıkıyor. Yok öyle oldu yok böyle oldu.:ukala: Konu sahibi çözmüşsunuz problemi. İnşallah sorunsuz ilerler her şey:KK19:

Yani ben olsam ne kına gecesi, ne isteme, ne ceyiz..hiçbirini istemem sanırım. Sirf milletin gönlü olacak diye mutsuz olamam. Zaten bu husumetler hep bu gereksiz adetlerden çıkıyor. Yok öyle oldu yok böyle oldu.:ukala: Konu sahibi çözmüşsunuz problemi. İnşallah sorunsuz ilerler her şey:KK19:
Amin inşallah bi düğün olsaydıda artık derin bir of çekseydim

Back
X