annem ve kayınvalidemin doguma gelmesi...

Canım aynı durum nerdeyse bizdede vardı çözüm olarak doğuma iki anneye haber vermedim ablam geldi onada rica ettim soylwmesin diye ohhh kafam çok rahat oldu doğumdan on gün sonra ziyarete gittik ben doğum yaptım dedim herkes şok oldu bitti yaptık yani

Bravo valla.
Ablanıza küsmediler mi haber vermedi diye.

Bravo valla.
Ablanıza küsmediler mi haber vermedi diye.
Valla canım kusselerde bu doğumda kimsenin naziyla uğraşmiyacam diye karar almıştim öncelikle kendi annemin sayesinde doğumlarim hep stres,laf sokmayla geçti bende bu planı hamile iken yaptım haftami daha doğrusu ayimi eksik söyledim evimin içinde daha rahattim eşim ve çocuklarimla beraber iyileşme sürecini geçirdim şuan 22 günlük oldu bebeğim bu yaptığım onlarada ders oldu bence artık 17 senelik evliyim artık kimseyi kendi kararima evimin düzenine karıştirmiyacagim yoksa kırılan eşimle ben oluyordum valla kızlar bu yöntemi tavsiye ederim

İnsanın aklı başına sonradan geliyor bazen
Ne yazık ki...

Sizin adınıza sevindim.

Büyük cesaret:) aklımda bulunsun bu secenek de son çare bu olsun...

Eşim TE="ayeser__, post: 42952118, member: 242313"]İkisi de hastaneye gelip heveslerini alsınlar. Hastane süreci o kadar uzun olmuyor. Heralde orada da huysuzluk çıkarmazlar. Eve çıkınca da sadece kız kardeşiniz -kaç yaşında bilmiyorum ama- kalsın yanınızda. idare edebilecek yaşı/tecrübesi varsa.
Olmadı eşiniz ikisini de karşısına alıp konuşsun. "Lohusa zamanında hır gür yapıp eşimi üzmeyin bu zamanını zehretmeyin" desin.[/QUOTE]
Esim zaten sorun cikarirlarsa bi daha gorusmicem yeter artık diyom işler bu raddeye gelsin de istemiyorum.

Senin yapacağın tek şey aralarındaki probleme karışmamak. Söyle kimse seni karıştırmasın.
İstiyorlarsa ikisi de gelsinler kavga ederlerse söylersin onların problemi çözsünler aralarında.

Ben de dogumda annemi yanımda istiyordum. Benim de annem de kv de farklı şehirdeler.
Annem çalışıyor izni gitmesin diye dedim ki "ben sancılarım başlayınca haber veririm kalkar gelirsin". kv ye de ne zaman belli degil dedim ki annemle kv arasinda sorun yok ama ben kv me küs gibi kırgınım aramıyorum hala ararsa konusuyorum sadece.
41 haftalık doğdu kızım sancım da yoktu. dr yatıralım bu aksam sabaha doğum olur dedi. Annemi aradım otobüs biletini aldım, kv yi aradım ( o uzak uçak bileti aldık) 1 hafta sonraya bilet aldım. O arada bile laf soktu gerçi " ha 3 gün ha 5 gün doğduğu gibi gören ben olmayacağım ya ne fark eder, olsun(!)" dedi.
Gece ben sancı odasındayken annemle babam gelmiş bil. Doğumhaneden çıktım annemi gördüm ilk.

Annem 1 hafta kaldı yanimda kv geldi ertesi gün annem gitti. Kv de 3 hafta kaldı. Son 1 hafta eşime yolla artık yeter fazla kaldı dedim hep. Ama benim kv bi değişik. Onu gezdirmemizi bekledi o zamanda bile. Ve gezemediği için trip attı. Laf söylemesin diye eşimi yolladım izin gününde gezdirdi onu. Kızım uyurken uzandım salonda ohh sen uyu keyif yap ben iş yapayım, dedi.
Normal doğum yaptım o yüzden rahattım aslında, ondan iş de beklemedim ama eşim bana yaptırmıyordu annem yapsın diyip.

Kizim 16 gunlukken mevlut unu yaptık annem.geldi 1 gece kaldı döndü; eşim annemi otogara gotürdü diye bile surat astı

Biraz felaket tellalı gibi oldu ama; ben ne yaptım: tıkadım kulağımı o istediğini söylesin ben bildiğimi okudum...
Hala o aramadan aramiyorum bayram kandil hariç.

Anladığım kadarıyla kv ye her türlü yaranamayacaksın. Gelecekse gelis tarihiyle gidiş tarihini de belirle bence

Doğumda kimse annen gibi olmaz(kardeş ihtimali dışında).
Ah desen kv; naz yapıyor, der. annen; ah yavrum, der.

Uzun oldu ama kusura bakma...

cok mantıklı davranmıssın canım .ben biraz küserler diye duygusal davranıyorum dogum benım dogumum cocuk benım cocugum ıstedıgım gibi karar veririm diyemıyorum . o yuzden de kararsızım ama en guzelini yapmıssın once anne sonra kayınvalide ...

İkiside gelmesin pekala eșinle beraber güzellikleri yașarsın, sorunsuz olur yani

dogumda yardıma da ihtiyacım olacak hele de sezeryan olursam ne olacagı daha belli degil. ilk bebeğim oldugu için de ne yapacagımı bılmıyorum acıkcası tecrubeli birine ihtiyacım var ama sagolsunlar yanımzda olacaklar ama huzursuz ederek...

İkinci cocukta annem rahmetli olmustu, kv de gelmedi bana. Tek başıma yapabildim sende yap. İlla gelmeleri sart mi?

annen gelsin tabiiki..haha kv dede kizi varsa onun dogumuna gitsin..sanki kv yaninda rahat edebileceksinde...ama aran iyiyse ve bana annem gibi bakar diyebiliyorsan o baska..ikisinide dusuneceksen ikiside gelmesin.

Canım benim, hiç sorun olmaz benim iki oğlum da sezeryan ile doğdu ve ikisinde eșim ile kendi isteğimiz ile yalnız kalmak istedik çünkü kimse olmayınca duygular daha yoğun yașanıyor canım.

Canım benim, hiç sorun olmaz benim iki oğlum da sezeryan ile doğdu ve ikisinde eșim ile kendi isteğimiz ile yalnız kalmak istedik çünkü kimse olmayınca duygular daha yoğun yașanıyor canım.

içimi rahatlatıyo yazdıklarınız en azından kımse gelmemesi durumunda da yapılabiliyomus . hakkımızda hayırlısı olsun.

Herkes sadece kendini dusunuyor. Sidik yarisina cevirmisler. Seni ve bebegi dusunen yok.
Hic birini cagirmasan.

her ıkı tarafla da konusun kımse gelmesın dogumda esınızın yanınızda olması yeterlı bence.. hastanede gereklı egıtımlerı hemsıreler verıyor zaten emzırme vs....
eve cıktıktan sonra eve ısteyen gelır, yalnız her ıkı tarafı da uyarın kımsenın gurultusunu patırtısını cekmek ıstemedıgınızı anlasarak bır ortamda bulunabıleceklerse gelmelerını yoksa kımseyı yanınızda ıstemedıgınızı soyleyın tabı bunu kıbar bır dılle aktarın onlara..
boylelıkle herkes herseyı bılır, hersey bastan konusuldugu ıcın sorun cıkacaksa bastan halledılır ve sız rahat edersınız.

Ben tantana sevmediğimden çantamı hazırladım, eşimle beraber hastaneye gittim
Ameliyathaneye girerken eşime haber verebilirsin artık dedim
Eşim aradı, onlar gelene kadar ben doğumdan çıkmıştım
Sezeryan zaten şipşak 25 dk.
Bi problem de yoktu aslında eşimin annesi fazla panik, şimdi tek annemi çağırsam da adaletsizlik olur en iyisi ikisi de bilmesin dedim. Pişman değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…