- 21 Aralık 2014
- 1.290
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi bluenight06
-
Canım aynı durum nerdeyse bizdede vardı çözüm olarak doğuma iki anneye haber vermedim ablam geldi onada rica ettim soylwmesin diye ohhh kafam çok rahat oldu doğumdan on gün sonra ziyarete gittik ben doğum yaptım dedim herkes şok oldu bitti yaptık yaniherkese merhabalar,
daha önce kısa da olsa bi konumda bahsetmiştim annem ve kayınvalidem küsler . annem dogumda benle ılgilenecek durumda degil ameliyat oldu ve piskolojik sıkıntıları var. kayınvalidem de bana cok sıkıntı verdi suan cok sükür düzeldi bişeyler ... ama suanki sorunum doguma nasıl ve kimlerin gelecegi. annemi karsıma aldım konustum sen bana bakamayacaksın sonra gelsen gibi ama demedik laf bırakmadı çok üzüldüm. kayınvalidem gelse daha büyük olay annem sorun cıkaracak kesin bu.. eşimle de annesi tartısıp duruyolar. konu çok farklı ama kayınvalidem sureklı laf arasında doguma gelmemi mi istemiyosunuz siz diyomus ...ne olursa olsun dogumda kendi annem ve kız kardesım yanıma olsun istiyorum. aralarında sorun olmasa ikisi de gelsin ama maalesef ... şimdi ne yapıcam bilmiyorum. eşim arıcam doguma giderken doguma griyoruz dicem gelirse gelsin diyo. gelmezse de suc biz de olmasın diyo. ben de dıyorum gelirse ben bebeğime mi sevineyim onlar tartısak mı sıkıntı olacak mı dıye lohusa halimde sıkıntıya gireyim ... sizce ne yapmalıyım? kayınvalidemle konussam mı ? gerci anlayacagını dusunmuyorum olmadık yerden olmadık laflar cıkarıyolar cunku ...mutlulugumuzu yasayamıyoruz eşim de ben de ...
Canım aynı durum nerdeyse bizdede vardı çözüm olarak doğuma iki anneye haber vermedim ablam geldi onada rica ettim soylwmesin diye ohhh kafam çok rahat oldu doğumdan on gün sonra ziyarete gittik ben doğum yaptım dedim herkes şok oldu bitti yaptık yani
Valla canım kusselerde bu doğumda kimsenin naziyla uğraşmiyacam diye karar almıştim öncelikle kendi annemin sayesinde doğumlarim hep stres,laf sokmayla geçti bende bu planı hamile iken yaptım haftami daha doğrusu ayimi eksik söyledim evimin içinde daha rahattim eşim ve çocuklarimla beraber iyileşme sürecini geçirdim şuan 22 günlük oldu bebeğim bu yaptığım onlarada ders oldu bence artık 17 senelik evliyim artık kimseyi kendi kararima evimin düzenine karıştirmiyacagim yoksa kırılan eşimle ben oluyordum valla kızlar bu yöntemi tavsiye ederimBravo valla.
Ablanıza küsmediler mi haber vermedi diye.
Valla canım kusselerde bu doğumda kimsenin naziyla uğraşmiyacam diye karar almıştim öncelikle kendi annemin sayesinde doğumlarim hep stres,laf sokmayla geçti bende bu planı hamile iken yaptım haftami daha doğrusu ayimi eksik söyledim evimin içinde daha rahattim eşim ve çocuklarimla beraber iyileşme sürecini geçirdim şuan 22 günlük oldu bebeğim bu yaptığım onlarada ders oldu bence artık 17 senelik evliyim artık kimseyi kendi kararima evimin düzenine karıştirmiyacagim yoksa kırılan eşimle ben oluyordum valla kızlar bu yöntemi tavsiye ederim
Canım aynı durum nerdeyse bizdede vardı çözüm olarak doğuma iki anneye haber vermedim ablam geldi onada rica ettim soylwmesin diye ohhh kafam çok rahat oldu doğumdan on gün sonra ziyarete gittik ben doğum yaptım dedim herkes şok oldu bitti yaptık yani
herkese merhabalar,
daha önce kısa da olsa bi konumda bahsetmiştim annem ve kayınvalidem küsler . annem dogumda benle ılgilenecek durumda degil ameliyat oldu ve piskolojik sıkıntıları var. kayınvalidem de bana cok sıkıntı verdi suan cok sükür düzeldi bişeyler ... ama suanki sorunum doguma nasıl ve kimlerin gelecegi. annemi karsıma aldım konustum sen bana bakamayacaksın sonra gelsen gibi ama demedik laf bırakmadı çok üzüldüm. kayınvalidem gelse daha büyük olay annem sorun cıkaracak kesin bu.. eşimle de annesi tartısıp duruyolar. konu çok farklı ama kayınvalidem sureklı laf arasında doguma gelmemi mi istemiyosunuz siz diyomus ...ne olursa olsun dogumda kendi annem ve kız kardesım yanıma olsun istiyorum. aralarında sorun olmasa ikisi de gelsin ama maalesef ... şimdi ne yapıcam bilmiyorum. eşim arıcam doguma giderken doguma griyoruz dicem gelirse gelsin diyo. gelmezse de suc biz de olmasın diyo. ben de dıyorum gelirse ben bebeğime mi sevineyim onlar tartısak mı sıkıntı olacak mı dıye lohusa halimde sıkıntıya gireyim ... sizce ne yapmalıyım? kayınvalidemle konussam mı ? gerci anlayacagını dusunmuyorum olmadık yerden olmadık laflar cıkarıyolar cunku ...mutlulugumuzu yasayamıyoruz eşim de ben de ...
Ben de dogumda annemi yanımda istiyordum. Benim de annem de kv de farklı şehirdeler.
Annem çalışıyor izni gitmesin diye dedim ki "ben sancılarım başlayınca haber veririm kalkar gelirsin". kv ye de ne zaman belli degil dedim ki annemle kv arasinda sorun yok ama ben kv me küs gibi kırgınım aramıyorum hala ararsa konusuyorum sadece.
41 haftalık doğdu kızım sancım da yoktu. dr yatıralım bu aksam sabaha doğum olur dedi. Annemi aradım otobüs biletini aldım, kv yi aradım ( o uzak uçak bileti aldık) 1 hafta sonraya bilet aldım. O arada bile laf soktu gerçi " ha 3 gün ha 5 gün doğduğu gibi gören ben olmayacağım ya ne fark eder, olsun(!)" dedi.
Gece ben sancı odasındayken annemle babam gelmiş bil. Doğumhaneden çıktım annemi gördüm ilk.
Annem 1 hafta kaldı yanimda kv geldi ertesi gün annem gitti. Kv de 3 hafta kaldı. Son 1 hafta eşime yolla artık yeter fazla kaldı dedim hep. Ama benim kv bi değişik. Onu gezdirmemizi bekledi o zamanda bile. Ve gezemediği için trip attı. Laf söylemesin diye eşimi yolladım izin gününde gezdirdi onu. Kızım uyurken uzandım salonda ohh sen uyu keyif yap ben iş yapayım, dedi.
Normal doğum yaptım o yüzden rahattım aslında, ondan iş de beklemedim ama eşim bana yaptırmıyordu annem yapsın diyip.
Kizim 16 gunlukken mevlut unu yaptık annem.geldi 1 gece kaldı döndü; eşim annemi otogara gotürdü diye bile surat astı
Biraz felaket tellalı gibi oldu ama; ben ne yaptım: tıkadım kulağımı o istediğini söylesin ben bildiğimi okudum...
Hala o aramadan aramiyorum bayram kandil hariç.
Anladığım kadarıyla kv ye her türlü yaranamayacaksın. Gelecekse gelis tarihiyle gidiş tarihini de belirle bence
Doğumda kimse annen gibi olmaz(kardeş ihtimali dışında).
Ah desen kv; naz yapıyor, der. annen; ah yavrum, der.
Uzun oldu ama kusura bakma...
İkiside gelmesin pekala eșinle beraber güzellikleri yașarsın, sorunsuz olur yani
Canım benim, hiç sorun olmaz benim iki oğlum da sezeryan ile doğdu ve ikisinde eșim ile kendi isteğimiz ile yalnız kalmak istedik çünkü kimse olmayınca duygular daha yoğun yașanıyor canım.dogumda yardıma da ihtiyacım olacak hele de sezeryan olursam ne olacagı daha belli degil. ilk bebeğim oldugu için de ne yapacagımı bılmıyorum acıkcası tecrubeli birine ihtiyacım var ama sagolsunlar yanımzda olacaklar ama huzursuz ederek...
İkinci cocukta annem rahmetli olmustu, kv de gelmedi bana. Tek başıma yapabildim sende yap. İlla gelmeleri sart mi?
Canım benim, hiç sorun olmaz benim iki oğlum da sezeryan ile doğdu ve ikisinde eșim ile kendi isteğimiz ile yalnız kalmak istedik çünkü kimse olmayınca duygular daha yoğun yașanıyor canım.
Herkes sadece kendini dusunuyor. Sidik yarisina cevirmisler. Seni ve bebegi dusunen yok.herkese merhabalar,
her ıkı tarafla da konusun kımse gelmesın dogumda esınızın yanınızda olması yeterlı bence.. hastanede gereklı egıtımlerı hemsıreler verıyor zaten emzırme vs....herkese merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?