annem ve kayınvalidemin doguma gelmesi...

Siz bu halinizle niye bunlari dusunuyorsunuz ki. Kocaman kadinlar dogum yapmis birinin yaninda ki birinin kizi birinin gelinisiniz bi zahmet tartismamalari gerektigini bilsinler. Sorsaniz her konuda fikirleri dogrulari vardir o halde kavgali olmanin bi mantiginin olmadiginin fatkinda olsun ikiside. Kimseye dert anlatmaya calismayin kendileri biraz olgun davransin siz bebeginizi dusunun su an

Ben dogum oldugu zaman sizinle ve bebekle ilgilenmekten birbirlerine laf sokacak halleri olmaz diye dusunuyorum.
Olsa bile o guzel gunu zehir etmemek adina susarlar herhalde.
Bence takmayin hic. Kendiniizi o guzel gune odaklayin. Saglikli bir dogum ve bebek dilerim :)

Yeni doğum yapmış birinin evinde huzursuzluk çıkarıyorlarsa anne de olsa kovulmayı hak ederler.

Gelsinler, problem çıkarırlarsa eşiniz hadi size güle güle desin.

Evet söylemesi çok kolay :/

Orda tatsizlik cikartmasinlar her iki tarafinda hakki yani ufak laf sokmalar olur tabi ama ikiside kosede sessizce dursunlar bence.Kizkardesinize soyleyin sakinlestirsin yani hem onlar bebek telasindan tartismazlar bence

Ben yurtdisinda yasiyorum ve 6 ay once dogum yaptim. Doguma TR'den hem annem hem kayinvalidem geldi. Annem benim evimde kaldi, kayinvalidemin burada kendi evi var yani evinde kaldi.

İnan ki lohusa psikolojisiyle insan kendi annesine bile tahammul edemiyor! Kayinvalide de bu tahammul sinirini iyice zorluyor! Hele ikisinin arasi birazcik limoniyse olan zavalli lohusaya oluyor!

Tek basina idare edebilir misin bilemiorum ama ben simdi 2. kez dogum yapsam hic birini cagirmam. İlla cagirmak zorunda kalirsam da yine kendi annemi tercih ederim cunku hormonlarin ve dogumun getirdigi o garip ruh haliyle agzindan kirici bir laf bile ciksa anne yine annedir, seni mazur gorur. Kayinvalide de ise olay buyur de buyur.. Elbette kayinvalidenin de torunu, onun da hakki gelmek ama donusumlu olarak kalsinlar en azindan. 1 ay annen, 1 ay kayinvaliden gibi..

Hayirli dogumlar..

Bebeği bi görsünler küslük müslük kalmaz :) daha anlayışlı olacaklardır doğum zamanına kadar sabredin ve akışına bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…