- 17 Mart 2022
- 2.602
- 2.224
- 83
- 40
- Konu Sahibi Thepatriot
Vallahi okadar güzel anlatmisinizki hayatımı.babam vefat edince mecbur gibi hissediyordum kendimi eşimi bırakıp geliyordum adamcağız yemek bile yiyemiyordu keklerle yatıyordu gikinin cikarmadi yemin ederim kalıyordum.hele pandemi patladiginda 1 ay kaldım bana gitme bitene kadar diyorlar bunun bitecegi yok dedim gittim geldim evine.gitme pişman olacaksın diye arkamdan soyleniyorlar.duaunsenize 2 sene kalacaktım .kardesime son 2senede gelemem dedim artık .kızım kursa gidiyor lgsye hazırlanıyor bu sene haftasonumuz dolu yani.bide dememzmi sanki profosor olacak ne yani .yani kursa giden kızım gitmesin hafta sonları gene gel yani bukadar bencil.umrunda değil okuldan geri kalacaklar diyorum yok sınav haftası gelmeyin diyorum ikiside ortaokul şuan.derslerden bir gün gitmeyince konu işleniyor.gercekten haklısınız.ve hala beni neden aramadı hala gelin dedim gelmediler tatilde diye söyleniyiormus.Bİr anne olarak önceliğiniz kendi çocuklarınızın huzuru olmalı. Maşallah siz hep annenizle kız kardeşinizin peşinde koşmuşsunuz hizmetçi gibi, onlar da sizi ezdikçe ezmişler. Siz ezilirken, çocuklarınız kendi evinizin düzeni mahvolmuş.
Ben sizin gibi önceliği evlendikten sonra çekirdek ailesi olması gerekirken hala annesine kardeşine hizmetçilik etmek peşinde olan kadınları anlayamıyorum. Bu 1-2 hafta kalma konusunu açtıklarında hayır diyerek konuyu kapatacaksınız. Ne bahane sunuyorsunuz? Çocuklarınızın düzeni var, ne işi var 3 çocuğun elalemin evinde sığınmacı gibi.
İyi yapmışsın kızlarını okuldan perşembe günlerinden alıp, kocaman yetişkin kardeşinin peşinde sürükleyerek. Onlar okuldan geri kalsın, düzenleri bozulsun nolcak sanki.