Annem ve kızkardeşim kocam anlaşamıyor

Yorgunnnn12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
45
23
88
Amasya
Merhaba hanımlar yardım ederseniz sevinirim ailem ilk günden beri eşimden hiç hoşlanmadı evlenirken de çok sorun çıkardılar. Onların etkisi hala geçmedi eşim de annem ve kuz kardeşime karşı çok soğuk nasıl davranmam gerek

Öyle yapıyorum zaten kardeşim şehir dışında zaten bayramdan bayrama yani o halde bile olmuyor. İki çocuğum var annem bakıyor onlara bayram için eşimin memleketine gittik geldik kapıda daha çok özledim yavrularımı felan diyo eşime laf dokunduruyo çocukları almış götürmüş babannesine diye eşim de köpürdü tabi

Artık dayanamıyorum gerçekten. Kız kardeşim var bi tane ankarada yaşıyor yoruluyorum diye bayramdan Bayrama gelir o geliyor diye geliyorum zaten ikinci veya üçüncü gün o da yetmiyor. Bu bayram tatil mesela ama yarın gidecek evinde dinlenecekmiş. Eşimin ailesine gidiyorum biliyor. Demez ki grç gidiyim ablam da eniştemde değer verdiğimi anlasın annem de o ne derse onu yapar zaten

Sanırım bi kukla istiyorlardı git gitsin gel gelsin ailesini umursamasın. O da öyle olmuyor malesef eşim bunu fark etti. Bide hiç saygı göstermezler el oğlu sonuçta hoş tutacan ki o da sana yakın olsun

Sanırım bi kukla istiyorlardı git gitsin gel gelsin ailesini umursamasın. O da öyle olmuyor malesef eşim bunu fark etti. Bide hiç saygı göstermezler el oğlu sonuçta hoş tutacan ki o da sana yakın olsun
Sizin eşinizle aranız nasıl ? Ailenizin konusu gündemde mi hep ?
Birde sizin anneniz bakıyormuş galiba çocuğunuza esiniz bu durumu da sorun etmiyor mu ?

Anne babalar ben sevmedim ama kızım / oğlum sevmiş bende sorun çıkarmayayım bilincine varmadıkça daha çok okuruz bu konuları :KK43:
Annen mümkünse az uzak dursun yuvandan..
Evet çok haklısınız ben evlenirken her şey sorun oldu geçen sene kız kardeşim evlendi her şeye eyvallah dedi eşim de en çok buna kızıyor benim günahım neymiş diye

Sizin eşinizle aranız nasıl ? Ailenizin konusu gündemde mi hep ?
Birde sizin anneniz bakıyormuş galiba çocuğunuza esiniz bu durumu da sorun etmiyor mu ?
Bizim aramızda bi sorun yok dengelemeye çalışıyorum her zaman çok istemiyor aslında bakmasını ama annaneden iyi kimse bakmaz o da kabul ediyor hep der çocuklarımda çok emeği var ondan susuyorum diye

Evet çok haklısınız ben evlenirken her şey sorun oldu geçen sene kız kardeşim evlendi her şeye eyvallah dedi eşim de en çok buna kızıyor benim günahım neymiş diye

Sen eşine kendini değerli hissettirmeye devam et..
Annem seni içinden seviyor fln de bilemedim ki yazık o da bir kayınvalidezede :KK53:
İnsanlar evlat ayrımı neden yapar hiç anlamam..

Sen eşine kendini değerli hissettirmeye devam et..
Annem seni içinden seviyor fln de bilemedim ki yazık o da bir kayınvalidezede :KK53:
İnsanlar evlat ayrımı neden yapar hiç anlamam..
Gerçekten yapıyor ya kardeşim le akılları bir dir hep eskiden beri ben onlrdan ayrıydum fikir olarak. Bu olabilir anlıyorum onları. Ama seçtiğim eşe ve yaşm tarzına saygı duymaları lazım miş galiba ben bunu çok geç fark ettim kötü başladı kötü gidiyor malesef. Nasıl düzeltebilirim iyi olmalarını çok istiyorum çünki. Eşimi akrabalrım arkadaşlarım çok sever çünki bi onlara yaranamadı

Gerçekten yapıyor ya kardeşim le akılları bir dir hep eskiden beri ben onlrdan ayrıydum fikir olarak. Bu olabilir anlıyorum onları. Ama seçtiğim eşe ve yaşm tarzına saygı duymaları lazım miş galiba ben bunu çok geç fark ettim kötü başladı kötü gidiyor malesef. Nasıl düzeltebilirim iyi olmalarını çok istiyorum çünki. Eşimi akrabalrım arkadaşlarım çok sever çünki bi onlara yaranamadı

Bütün iliskilerin cok iyi olmasini bekleyemeyiz..
Tek tarafin cabasiyla da olmuyor biraz daha akisina birakin baktiniz olmuyor durumu kabullenin yapacak bisey yok canim.

Evet öyle galiba teşekkür ederim
Ben böyle sorunlar yaşamasam da,örneğin annem bende,eşim evden çıkarken usulca derim"anneme hediye al,örneğin evde giyebileceği bir terlik vs".Eşim getirir güzelce verir,ben de anneme derim ki,anne sana almış ama erkek tabi,pek anlamaz alışverişten,beğenirsen kullanırsın.Memnun olur,kullanırken der,sağolsun düşünmüş almış:)
Ama ben de alırım onun annesine,uzunca bir süre gitmemişsem seveceği birşey alır giderim,surat etmesini baştan engellerim:-)
İkisini de tanıyan sensin,onlara yardımcı ol,bunu en iyi sen yapabilirsin...

İstiyo ki hiç gitmeyelim hep yanında kalalım. Eşim unutsun ailesini ziyarete gitmemize bile tahammülü yok
Valla bunu bana kaynanam dese cok kızardım erkek annesi daha düşkündür sözde hem sevmeyip hemde bu kadar yanınızdan ayirmamasi anlamsız bence annenle arana bi seviye köy sonuçta evlisin

Back
X