Annemle baş edemiyorum.cok mutsuzum onunla. Bir hastalığı var kesin , ama ne bilmiyorum.onunla aramızda geçenlerden dolayı psikoloğa gittim bir süre.sonra yarım bırakmak zorunda kaldım.
Sürekli bana kendimi kötü hissettiriyor. Küçüklüğümden beri bu boule.babama karşı da öyle. Kendi ailesine karşı da. Hicbirseyden memnun olmuyor.teyzeme ,bana pasaklı diyor sürekli, güzel yemek yapmadığımızi söylüyor mesela.
Ben onların yaşadığı şehre bir buçuk saat uzaklıkta başka bir kentteyim. Eskiden burada ev almışlardı, orada kalıyorum.kendi düzenim var. Ayrı eve çıkmak istedim ama kiralar uçtu, 15 bin 20 bine vardı. Ama bunun için çaba göstermeye devam edeceğim. Kendi paramı kazanıyorum uzun yıllardır onlardan destek vs almıyorum. Ama sorunumuz sürekli kötü davranması beni aşağılamasi. Ben güzel yemek yapamiyorum ona göre beni buna inandırmis. Ev temizliği için haftada iki günümü veriyorum.elimden bu kadarı geliyor zaten çok yoğunum.kendi düzenim olunca kendime göre yapıyorum. Amasorun bu değil.surekli kötü davranmak istiyor gibi.moralimi bozuyor aşağılıyor kötülüyor.onunlq ne yemek yemek geliyor içimden ne beraber burseyler yapmak.
surekli azarlansaniz ne hissedersiniz? Sürekli evde anneniz eşyalarınızı karistirsa, yerlerini degistirse( onun evi diye seslenmiyorjm) size sürekli emir talimat vererek yönlendise ne hissedersiniz? O an mutluysam da mutluluğum gidiyor elimden.
Yakın zamanda elime biraz para geçecek.birikimmim var ama ev almak için kendimi zorlamak zorundayım. Dua ediyorum her gün.ama sorun bu şekilde cozulurnmu emin değilim
Yarın evlensem o eve de müdahale edeceğini biliyorum.surekli azarlana azarlana aşağılanmayla büyüdüğümden içe kapanık bir kızdim ozguvensiz ve karamsardm ama islerim açıldıkça ve çevrem genişledikce değiştim.
Ama annem yanımdayken eski halime dönüyorum.
İçimden onu aramak gelmiyor sormak gelmiyor.
Sırf bu yüzden başka bir ülkeye gitmek bile istemiyorum.

cinku onun gelmeyeceğini biliyorum.ordq evlenmek istiyorum.cunkunburada sevdiğim kişiyle evlenmeye engel olacak diye korkuyorum dahabonce yaptı..
Ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir yol gösterin.. ayrı şehre taşınsam islerim zarar görecek.su an tek isteğim kendi evime taşınmak.