- 17 Mayıs 2020
- 473
- 643
- 53
Merhaba arkadaşlar benim başa cikamadigim,kküçük bir sorunla karşılaştığımda bile sanki film şeridi gibi bütün sorunlarımi tetikleyen o anımı mahveden hayattan her şeyden soğutan sıkıntılarım var,şöyleki bunun adı annem ve çektikleri.Babam ve ailesi anneme çok cektirmisler hâlâ da devam ediyor biz büyüyünce durumlar değişti biraz,annem ben hatirladigimdan beri hep yakınır hep dert hep dert o ona şöyle kotuluk yapmış bu böyle yapmış böyle zulüm görmüş saatlerce anlatır yanında dinleyen biri varsa zaten artik tutamazsınız onu,ben de anlattığı kişilere küçüklüğümden beri kin beslerim,mesela cok sevdiğim bir halam vardı ben küçükken anlattıklarını duyduktan sonra nefret eder oldum halamdan.Babami da babam diye bana merhametli olduğunu gerçekten samimi bir şekilde beni sevdiğini düşündüğüm için nefret edemyrm ama onunlada zaman zaman düşünce dünyamda çok kavgalar edyrm,evliyim çocuklarım var ama hala çıkamıyorum bu durumdan,annemle telefonunda bile uzum zaman gorusmedigim oldu bu konular yüzünden,kendimi toparlayamıyorum çünkü.Kuçükken hep ölmeyi isterdim en azından benim yüküm annemin sırtından azalır diye bazen hala öyle dusunyrm,hayatıma müdahale etmesine izin vermiyorum o yüzden hiç bir şey anlatmiyiorum ona çüNku sürekli yakamdan düşmez kendini ezdirme akilsizsizinz siz benim gibi eziksiniz öyle olmayın şöyle yapin böyle yapin diye diye beni de kendisini de mahvediyor işin kötü yanı ben anlatmadigimda da en ufak bir şey duyunca herkesten çok beni eziklemesi ahmaksin beş para etmezs8n, filan şöyle siz boylesiniz diyerek beni mahveder ben mi ne yapıyorum bu durumda sadece dinliyorum en sonunda patliyorum,bu sefer onu uzdum diye kendimi yiyip bitiryrm,eşimin bunlardan hiç haberi yok çünkü hep alıştığım icin icime atmaya o da beni gayet mutlu sanıyor,çocuklarıma eşime yansıyor çoğu zaman toparlamaya calisyorum,bağımı kesemem asla çünkü çok fedakarlık yaptı ve gerçekten çok üzülür bize bir sıkıntımız olunca, annemle mesafe koyuyorum ama gelip oturunca da yanından kalkamam kalkınca daha çok söyleniyor üzülüyor,ne yapayım ben böyle pencereyle perde arasına sıkışmış sinek olur ya öyleyim hep bir vızıltı ama bir çözüm yok ne pencereyi acacak ne perdeyi çekicek gücum yok sadece nefret ediyorum hayattan insanlardan,en çok da anneme cektirenlerden.

Siz sakin evlatlarımıza dert ortağı etmeyin edin ama onların hayatini böyle mahvedecek şekilde her şeyi anlatmayın,ben çok dikkat ediyorum simdi 36 yasindayim inşallah yaşım ilerdeginde de böyle devam ederim çocuklarıma yapmam boyle

Siz sakin evlatlarımıza dert ortağı etmeyin edin ama onların hayatini böyle mahvedecek şekilde her şeyi anlatmayın,ben çok dikkat ediyorum simdi 36 yasindayim inşallah yaşım ilerdeginde de böyle devam ederim çocuklarıma yapmam boyle