Annem ve oğlum

Bu son ayım yani son maaşım tek bir şey yapma şansım var. Onun için yüzük almaya karar verdim. Keşke atansam anneciğime neler alırım.

umarım atanırsın. 1000 tl için çalışılır mı diyenlere bakma. bal gibi de çalışılır. ayrıca taş taşımıyosun nihayetinde öğretmensin.

güzel bi yüzük al. annene herşeyden çok kıymetli gelecektir zaten o.

tek taş ve alyans birleşik yüzükler var. Onlar hem şık hem de uygun fiyatlı. 250-300 Tl civarında

bence para vermeniz kırıcı olabilir, eğer annenizin ihtiyacı yoksa onu düşündüğünüzü belirten hediyeler almanız daha iyi olabilir. şöyle düşünün, böyle bir durumda oğlunuzun vereceği para mı yoksa alacağı hediye mi sizi daha mutlu ederdi?

Bence sizden hatira kalacak oglunuz adina ona bir sat ya da yuzuk alabilirsiniz. Para pek hos olmaz gibi geldi bana. Bir yuzuk ya da saat annecim bu sana torununun hediyesi gule gule kullan diyebilirsiniz. Para verirseniz gucenebilir.

Anneler hiçbir karşılık beklemez tabi ki. Ama içinizden geliyorsa ben olsam her ay 100 tl filan para verirdim neden ayıp kaçsın, annem o benim... Zaten anne yüreği yine o parayı biriktirir, kötü günler için... ANNELER CANDIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…