annem ve para isteği

Bu laftan sonra annemi silerdim hayatımdan gönderdiğim parayı da geri isterdim.
Terbiyesiz mahlukat !

amiin çok teşekkür ederim
vicdan yaptım babamı bile dinlemedim
sizleri de dinlemedim
gönderdim ama tabi gönderdiğim parayı beğenmedi
al g.tüne sok dedi halbuki ben o para için günlerce çalıştım elimden gelen oydu
telefonu suratıma kapattı
bidaha ne ararım ne de sorarım

Bence arkadaşım sen annene bi daha para filan yollama.Ne demek para yollamazsan yardım etmezsen kötü yola düşerim!Bir anne kızına nasıl böyle bir şey der!Gitsin hafta sonları temizlikçilik yapsın ek iş yapsın yaptığı borçları ödesin.Sen evleneceksin zaten maaşın çok azmış yazık günah yani sana acıması olmayan anneye sen hiç acıma.Esas onun sana para göndermesi gerek.Bir daha para gönderme eski konularını biliyorum annen sana karşı düşmanca tavırlar sergileyen biri.Allah yardımcın olsun.

yok cumartesi günü yaşadığımdan sonra bidaha asla ona para göndermem

ne diyeceğimi de bilemedim. ondan bundan geçinmeye alıştığı için parayı beğenmemiş tabi. haklısınız para kazanmak o kadar zor ki. bari hak edenler harcasın. inş evliliğinizi etkilemez tacizleri.

Gönderdiğin iyi olmuş boşver yaşayarak annenin nasıl bir insan olduğunu bir kez daha anlamış oldun.Bundan sonra ağlansada sızlansada vicdan yapma.Sen elinden geleni fazla fazla yaptın.Kafanda soru işareti kalmamış oldu.

Kaldıki yaşadıklarının sorumlusu sen değilsin kendi akılsızlığı.

Gerçekten üzülüyorum bu güzel günlerinde hayatını kolaylaştırıp destek olacağı yerde sorun üstüne sorun çıkartıyor.Senmi onun annnesisin omu belli değil.

benim içinde çok üzücü oldu
ama görmüş oldum
bundan sonra ona göre davranacağım kesinlikle

aynı tip anne bendede var 24 yaşıma kadar verdim para veremez olduğum an küstü çevredeki insanları bana karşı doldurmakla ve kötülemekle meşgul ilk defa benle aynı durumda birini gördüm 1 senedir küs annem paraya bağlı anne kz ilişkisi Allah katında bunun yeri nedir bilmiyorum

bende allah katında bu durumun yerini merak ediyorum

Diger konularini da biliyorum. Kardesin de annen de rahatsiz bence. Ikisi de maddi manevi somuruyor seni. Benim tavsiyem irtibati koparman. Bu insanlarla mutlu olabilecegini sanmam.

Kotu yol falan da blöf. Safligindan yararlaniyorlar hep.

Ilk defa boyle bir yorum yapacagim. Konularina dayanarak soyluyorum. Senin gorumce oz annenden daha iyi. Annenin dedigini ettigini gorumcen ne dedi ne de etti. Biraz gicik ok ama gorumceligin dogasinda var sonucta. Anneni ve kardesini ise aciklamak mumkun degil.

Kötü yola düşmek mı desenize ''anne bu yaştan sonra kim sana para vericek kötü yolda'' ciddi psikolojik rahatsızlıkları var kendisinin. Siz kendi işlerinizi halledin para kalırsa verirsiniz. Sakın 1500tl vermeyin aç kalırsınız...oha artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…