- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
bundan sonra asla.sakın haaa vicdan yapıp da başka para göndermeyin sakın
aynı versiyonun baba modeli bende var o yüzden çok iyi anlıyorum sizi
vicdan yapıyorsunuz ama yapmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bundan sonra asla.sakın haaa vicdan yapıp da başka para göndermeyin sakın
aynı versiyonun baba modeli bende var o yüzden çok iyi anlıyorum sizi
vicdan yapıyorsunuz ama yapmayın
Bu laftan sonra annemi silerdim hayatımdan gönderdiğim parayı da geri isterdim.hepiniz haklıydınız
cumartesi günü anneme 500 tl para gönderdim
aradı bana bunu mu gönderdin
al bu parayı g.tüne sok dedi ve telefonu yüzüme kapattı
konuşmuyorum kendisiyle
kendisinin istediği miktar olmayınca böyle oldu
amiin çok teşekkür ederimoyyy hayırlı evlat gibi hayırlı ana-baba da önemli işte.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. diğer konunu hatırladığım için acaba o adama vermek için mi istiyor ki??
ya dedenle ya da babanla mı konuşsan. seni taciz etmemesini söyleseler. tamam anne ama böyle anne de olunmaz ki?? şu adama borcum avr tehdit ediyor, kötü yola düşerim deyip sana saçma sapan tehditler savuruyor. ya hu ben de anneyim şimdiden dular ediyorum evladıma yük olmayım diye, aman emekliliğim dolana kadar çalışayım da ele ayağa düşersem maaşımla bana bakıcı tutarlar diye düşünüyorum. annen de nasıl kıza kapağı atsam diye debeleniyor. Allah ıslah etsin onu. sana da sabır versin inş.
yok cumartesi günü yaşadığımdan sonra bidaha asla ona para göndermemBence arkadaşım sen annene bi daha para filan yollama.Ne demek para yollamazsan yardım etmezsen kötü yola düşerim!Bir anne kızına nasıl böyle bir şey der!Gitsin hafta sonları temizlikçilik yapsın ek iş yapsın yaptığı borçları ödesin.Sen evleneceksin zaten maaşın çok azmış yazık günah yani sana acıması olmayan anneye sen hiç acıma.Esas onun sana para göndermesi gerek.Bir daha para gönderme eski konularını biliyorum annen sana karşı düşmanca tavırlar sergileyen biri.Allah yardımcın olsun.
amiin çok teşekkür ederim
vicdan yaptım babamı bile dinlemedim
sizleri de dinlemedim
gönderdim ama tabi gönderdiğim parayı beğenmedi
al g.tüne sok dedi halbuki ben o para için günlerce çalıştım elimden gelen oydu
telefonu suratıma kapattı
bidaha ne ararım ne de sorarım
inşallah.ne diyeceğimi de bilemedim. ondan bundan geçinmeye alıştığı için parayı beğenmemiş tabi. haklısınız para kazanmak o kadar zor ki. bari hak edenler harcasın. inş evliliğinizi etkilemez tacizleri.
şimdi böyle g.tüne sok falan dedi yaabundan sonra asla.
amiin çok teşekkür ederim
vicdan yaptım babamı bile dinlemedim
sizleri de dinlemedim
gönderdim ama tabi gönderdiğim parayı beğenmedi
al g.tüne sok dedi halbuki ben o para için günlerce çalıştım elimden gelen oydu
telefonu suratıma kapattı
bidaha ne ararım ne de sorarım
benim içinde çok üzücü olduGönderdiğin iyi olmuş boşver yaşayarak annenin nasıl bir insan olduğunu bir kez daha anlamış oldun.Bundan sonra ağlansada sızlansada vicdan yapma.Sen elinden geleni fazla fazla yaptın.Kafanda soru işareti kalmamış oldu.
Kaldıki yaşadıklarının sorumlusu sen değilsin kendi akılsızlığı.
Gerçekten üzülüyorum bu güzel günlerinde hayatını kolaylaştırıp destek olacağı yerde sorun üstüne sorun çıkartıyor.Senmi onun annnesisin omu belli değil.
bende allah katında bu durumun yerini merak ediyorumaynı tip anne bendede var 24 yaşıma kadar verdim para veremez olduğum an küstü çevredeki insanları bana karşı doldurmakla ve kötülemekle meşgul ilk defa benle aynı durumda birini gördüm 1 senedir küs annem paraya bağlı anne kz ilişkisi Allah katında bunun yeri nedir bilmiyorum