annem ve temızlıgı

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
off cnm sıkkın kızlar.annem evde badana yaptırtcakmıs haıları yıkamaya gonderıcek ve benımde evde olmamı ıstıyo.cıldırmak uzereyım ben cok kızdım.ben yokken yapması gerektıgını soyledım ama tepkı gosterıyo haklı dıılmıım offf of

off cnm sıkkın kızlar.annem evde badana yaptırtcakmıs haıları yıkamaya gonderıcek ve benımde evde olmamı ıstıyo.cıldırmak uzereyım ben cok kızdım.ben yokken yapması gerektıgını soyledım ama tepkı gosterıyo haklı dıılmıım offf of

Siz o evde yaşamıyor musunuz?

yasıyorum ama ne bılım ben sevmıyorum oyle iş gucu bunalımdayım zaten kendımı ıyı hıssetmıyorum annmde kalkmıs bunu dıyo

E yaşadığınız evi temizlemek istemiyorsanız annenize yardım edecek bir gündelikçi kadın tutun kendi paranızla, böylece sevmediğiniz işleri yapmamış olursunuz. Anneniz de daha az yorulur.

vay be temizligi herkes sevmek zorunda degil ama insanin anasi yaparken oturacak degilsin ya

sen islerden korkma isler senden korksun,ne yani iki cam sileceksin ne olacak:25:

yasıyorum ama ne bılım ben sevmıyorum oyle iş gucu bunalımdayım zaten kendımı ıyı hıssetmıyorum annmde kalkmıs bunu dıyo

boşluktan bunalımdasın.temizlik yaparken bunalım falan kalmaz:52:
annen senin hizmetçinmi de sen yokken temizlik yapacak:34:aslında annecim sen çık dolaş ben yaparım demen gerekir:33:

haklı değilsin o evi sadece annen pisletmiyor neden sadece o temizlesin?canla başla yardım etmeniz gerekir ya da kendiniz bir gündelikçi tutun annenize o yardım etsin.sonuçta anneniz değil ev arkadaşınız olsa paşa paşa yapacaktınız o işleri ya da tekme tokat kapı önüne koyulacaktınız (örneklerini gördüm).

şimdiki gençlere şaşırıyorum.:27:
biz annemiz üzülmesi yorulmasın diye okuldan gelip işlere yardım ederdik.

azıcık yüzü gülse mutluluktan ölürdük :16:

ki o anne ne emeklerle buyuttu seni\\nolur kirma anneni\\anneni mutlu etmen sana bu dunyada ve obur dunyada mutlaka donecektir

vallahi 1 haftadır evde temizlik yapıyorum annemle herşeyii temizledikk resmenn berbat durumdayımm :ssz: annem bu temizliği başkasına yaptıracağını ve benm başında duracağımı söyleseydii seve seve kabul ederimm :52:

bayanmısınız ?????

heralde bayan, noldu bayanlar temizlik yapmayı sevmiyo olamaz mı?

konu sahibi temizlikden hoşlanmıyo olabilirsin -ztn kim sever ki-, o zmn bi gündelikçi tutuverin, en azından annenin senden beklediği işleri o kadın yapar çarçabuk biter temizlik. kendini de annenide bunaltmaya gerek yok bence.

Evet haklısın bencede çok kızılacak bişey... nasıl senden temizlik yapmanı isteyebilir ki. sonuçta en o evin sadece bir ferdisin, o evde yaşıyorsun, yiyorsun, içiyorsun, yatıp kalkıyorsun, evi pisletmiyorsun ki....

Arkadaşım bu konuyu açarken almak istediğin cevap aynen yukarda yazdığım gibiydi sanırım. Ama çok üzgünüm benim gerçek düşüncem bu yönde değil.

Biz okulumuza devam ederken, yada okul bittikten sonra çalışma hayatımıza adım attığımızda (ablam ve ben) annem bize iş yaptırmak istemezdi. sadece odanızı toplayın yeter derdi. ama biz yinede yardım ederdik elimizden geldiğince. kendimiz yapamadığımız zaman anneme temizlik için bayan tutalım derdik kabul etmezdi. ben evlendm ayrı evim barkım var ablam da öyle ama hala annem temizlik yapcak olsa yardıma gideriz.... Bence bütün enerjini başka şeylere harcayacağına birazını da ailene, annene ayır.....

Senin evde olmanı niye istiyor ki annen?
Halılar kendisi yıkanacak. Badanayı ustalar yapacak.
Yardım etmen için kalmanı istiyorsa, halı ve badana için ayrılan bütçenin bir kısmı
yardım eden abla ile de paylaşılabilir.
Ben de hiç sevmem ayrıntılı temizliği.
Tabi insan bile bile annesinin kalbini kırmaz. Sen kırıl ama kırma.

Back
X