Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde anlattıklarınızın tersi bi hayatım var. annem hiç önemsemez çok dağınıktır, temizdir ama çok dağınıktır. herşeyi orda burdadır. senelerce mücadele ettim ama düzelmedi. şimdi evlendim kendi cumhuriyetimi kurdum. eşim de bana alışmaya başladı, baktı psikolojim bozuluyor kurallarıma uyuyor ne yapsın. bende anneme tepki olarak böyle oldum sanırsam, deli gibi yoruluyorum temizlik yaparken kendimi kaybediyorum ama o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. moralim bozuksa temizlik yapıyorum o kadar yani.
:lepi: vereliniortakahaay aynı ben ve eşim :lepi:
benimde aynı resmen psikolojim düzeliyor
benim birde evde yer değiştirme huyum var bir koltuk en fazla 15 gün durur yerinde
15 gün sonra bakmışın hoop başka yerde...
tebdili mekanda ferahlık var hayatım.
eşyaların yeri değişince sanki hayatım değişiyor
nasıl bir tipsem artıkınnnn yerimseniben
yalnız değilmişim bak ama kırmızıya boyadığım yere hayran kaldım..
ne güzel bir cümledir o yahu kendi cumhuriyetini kurmak..
tuttum bu lafdelikafaduldenı
ya bi insan bu kadar mı takıntılı temizlik hastası olur.dayanamıyorum.en küçük örneği bugün iftara akrabalarımız gelecek diye saat 12 den iftar saatine kadar-yani 8 saat- mutfakta 3 kişi durmadan iş yaptık.off allahım.bişey diyemiyorum üzmemek için diyemeyince de sinirleniyorum oturup ağlıyorum.napıcam ben yaa:bbo:kafamçokkarıştı
arkadaşlar forum titiz insanlarla kaynıyor.ya tamam temizlik evet güzel hoş bişey ama abartılmaz ki.herşeyin bi dozu var.benim süpürdüğüm odayı arkamdan 2 kere süpürürse, hergün 4 makine çamaşır yıkanırsa -ki 6 kişiyiz evde- bu normal mi allah aşkına.allahtan bi tatilimiz var onda da kafayı yedirtiyo anneciğim sağolsun benneyaptımki
Bi çok arkadaş bu olayı normal/sıradan bişeymiş gibi yorum yapmış, ama bu gerçekten çoook sinir bozucu bir TAKINTIDIR...
sanırım evlenince beim annem de sizin anneniz gibi olacak.:sm_confused::sm_confused: