annem yabancılara fotografımı atmıs??

beni cok korkutuyorsunuz.yaziya bazi eklemeler yaptim tekrar okur musunuz dediklerinize inanmak istemiyorum.cok uzuluyorum.tekrar okuduktan sonra da net fikriniz ayni mi kusura bakmayin elimde degil kabullenesim gelmiyor
Okudum ve yazdığım şeyin hala arkasındayım. Ortada ciddi bir ilişki yok, sadece cinsel konuşma var. Bir adam bu durumda neden senin fotoğrafını ister? Sizce mantıklı mı? Eminim ki değildir.

Annen olacak kişi isterse 5 kişiyle aynı anda yapsın ona bir şey demiyoruz ama seni ortaya atması istismardır ve bu kafayla giderse diğer üyenin dediği gibi eve adam alıp ileriye gidebilir. Kötü bir annenin elindesin, rabbim seni korusun ne diyeyim...

Anneniz salak degil.
Ama akli dengesi yerinde olmayabilir.

Dindar olup, cinsel munasebet uzerinden bag kurma cabasi bile ipucu aslinda. (Ha diyeceksiniz ki dindarlar sevişmiyor mu? Kastim bu degil)

Annenin gerceklerle bagi kopuk ve sen korunmaya muhtac yastasin.

Hayatta hicbir akraban yok mu? Baban nerde?
anne tarafi zaten normal degil oradan hic umit yok.babam baska bir sehirde baska ailesi var.arada gorusuyoruz kotu biri degildir benimle ilgilenir ama sevgi gosterebilen anlayisli bir insan degil.sinav senemde boyle okul degistirip tasinma isleri cok sıkıntılı

anne tarafi zaten normal degil oradan hic umit yok.babam baska bir sehirde baska ailesi var.arada gorusuyoruz kotu biri degildir benimle ilgilenir ama sevgi gosterebilen anlayisli bir insan degil.sinav senemde boyle okul degistirip tasinma isleri cok sıkıntılı
Babaniza anlatsaniz bu durumi sizi yanina almaz mi

Annenizin telefonundan tüm fotoğraflarınızı silin. Sosyal medyanızdan annenizi engelleyin. Hesabımı kapattım deyin. WhatsApp profil fotoğrafınızı da yüzünüzün çok belli olmadığı bir fotoğraf yapın.(Geçici çözüm.)

cirkinkoala cirkinkoala şu yukarıda yazanları geçici süreliğine yapsanız iyi olur.He deyip geçilecek konu değil çünkü.

Babanla konus. Baba tarafindan senle ayni sehirde okuluna devam edebilecegin bir akrabanin yanina yerlestirsin seni.

Annenin de korunmaya muhtacligi olabilir.

Babanla konus. Baba tarafindan senle ayni sehirde okuluna devam edebilecegin bir akrabanin yanina yerlestirsin seni.

Annenin de korunmaya muhtacligi olabilir.
okulumuzun yurdu var.12. sınıfa gectim yazı odamın kapısını kilitleyerek gecirsem okul acilinca babamdan isteyip okul yurduna yerlessem sene bitip sinav gecince yaz tatili gelince de idareten babamin evinde yasasam nasil olur.temelli babamda kalamam karısı istemez beni.ve bu degisim beni cok korkutuyor sınav senemde dayanamazsam diye korkuyorum ama bu evde de yasayabilir miyim bilmiyorum

okulumuzun yurdu var.12. sınıfa gectim yazı odamın kapısını kilitleyerek gecirsem okul acilinca babamdan isteyip okul yurduna yerlessem sene bitip sinav gecince yaz tatili gelince de idareten babamin evinde yasasam nasil olur.temelli babamda kalamam karısı istemez beni.ve bu degisim beni cok korkutuyor sınav senemde dayanamazsam diye korkuyorum ama bu evde de yasayabilir miyim bilmiyorum

Bunlarin tamamini babanla konusmalisin.

selam 17 yasindayim annem bekar biri yillardir da kimseyle iliskisi olmadı bir kac haftadır telefonunda yeni bir uygulama gordum fake hesap acıp erkeklerle konusuyor hatta cinsel icerikli mesajlar fotograflar atiyorlar telefonunda gordm.hatta bazılarıyla bulusmus bile.bu insanlarla iki gun cinsel icerikli seyler konusup konusmayi birakiyorlar islerin hicbir ciddiyeti yok. buraya kadar bir sey diyemem kendisi bilir ama gecen gordugum biriyle konusmasinda adam durduk yere kızının fotografını atar mısın demis ve annem de atmıs.tabi ki fotografta ciplaklik vs yok normal foto o fotograf hakkinda bir sey de konusmamislar ama yine de gerdi beni.bu kisi tanidigi biri de degil ve niyeti belli yani anlayacaginiz uzere.konusmanin azicik ilerisinde zaten birbirlerine cinsel icerikli seyler atmislar falan.bilmiyorum beni rahatsız etti siz ne dusunurdunuz.sahsen sirf cinsellik icin konustugumuz biri cocugumun fotografini istese rahatsiz olur konusmam.bir de bu seferlik belki kotu niyeti yoktur sohbet arasında atmıstır diye dusunmek istiyorum ama devamının gelmesinden cok cok korkuyorum.annemin bilerek veya bilmeyerek bu isin icine beni de iyice dahil etmesinden korkuyorum.

ayrica not eklemek istiyorum.onceki yazımı okuyup senin annen dindar degil miydi hikayen tutarsiz gibi yorumlar atmaniza hic gerek yok.ben uydurma seyler yazip ne sizin ne de benim vaktimi calma meraklisi degilim.evet annem dindardir cok sıkıdır ama konustugu bir psikolog cinsellik konusunda kendisini cok sıktıgını bu yuzden de problemler oldugunu soylemis o yuzden de annem olaylari akisina birakip bir seyler hissetmek yasamak istemis.bunlari da mesajlarinda okudum.asil konuyla ilgili cevap verirseniz mutlu olurum
Annene konuştun mu bu konuyu yani bu durumu bildiğini biliyor mu?durum gerçekten can sıkıcı

Bence konusun annenizle korkmayin.. benim resimlerimi kimseye atma de. Kizacak ne kurcaliyon telefonumu diye ama bir yandan da yuzu kizaracak ama size belli etmeyecek. Annen kendini kasıp kasıp iyice saliverdi kendini gormemis gibi saldiriyor heryere herkese ama bu hic saglikli bisey degil... Maymun gozunu acti misali
Yarin hastalik kapar adamlar kapiniza gelir ne bilim turlu turlu insanlar var internette hic kimsenin ne oldugu belli olmuyor oyle dating platformlarinda

Annenin gittiği psikolog her kimse ona ulaş bence ve olayı anlat. Yurda yerleşmek en mantıklısı evet sınav senesi değişim zor gelebilir ama yurtta kalanların daha iyi hazırlandığına şahit oldum ben genelde. Güvende hissetmediğin bir evde olmaktansa yurt çok daha iyi hem kafan rahat olur hem düzenli disiplinli bir ortamda çalışmak daha verimli oluyor. Sınav senesi diye de çok abartma kafanda, oturup ders çalışacaksın işte sıradışı bi şey yok. Sınav senesi şunu yapmayayım böyle olmasın diye her şeyi kontrol etmeye çalışanlar stresi yönetemeyip daha başarısız oluyor çoğu zaman.
Ben olsam psikologa ulaşıp anlatırdım, yaz boyunca kendimi güvende tutacak geçici önlemler alır veya babamda, akrabalarda falan kalır sonra yurda geçerdim. Üniversiteyi kazanmak için deli gibi çalışırdım. Bu yaşadıkların, sana derslerine asılıp kendi hayatını kurmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatmalı. Çok üzüldüm keşke kesin bi çözüm sunabilsek çok zor bi durum ama bunların anormal olduğu fark etmen kendini koruyacak kapasitede olduğunu da gösteriyor bence. Tabiki ebeveynler çocuklarının güvenliğinden sorumlu ama hayatta ne yazık ki böyle ekstrem şeyler yaşanıyor ve bazı çocuklar kendilerini korumak zorunda kalıyor en azından sen neyin yanlış olduğunu ayırt edip çözüm arıyorsun. Ben annenin bilerek yaptığını düşünmek istemiyorum, o da istismara açık biri belli ki. Belki sen de onu bu işlerden uzak durması yönünde belli etmeden telkin edebilirsin, dini konuları açıp onu manipüle edebilirsin yani 🤷🏼‍♀️ Yada telefon kamerasını falan boz orda kaldığın süre boyunca böyle şeyler deneyebilirsin

Uzgunum ama anne tam bir gerizekali. Kiyameti kopartirdim boyle bir sey basima gelse. Ama konuda cok sasirdigim.diger sey siz bu mesajlari nasil boyle butun detayina kadar okuyabiliyorsunuz? Siz de normal degilsiniz.

selam 17 yasindayim annem bekar biri yillardir da kimseyle iliskisi olmadı bir kac haftadır telefonunda yeni bir uygulama gordum fake hesap acıp erkeklerle konusuyor hatta cinsel icerikli mesajlar fotograflar atiyorlar telefonunda gordm.hatta bazılarıyla bulusmus bile.bu insanlarla iki gun cinsel icerikli seyler konusup konusmayi birakiyorlar islerin hicbir ciddiyeti yok. buraya kadar bir sey diyemem kendisi bilir ama gecen gordugum biriyle konusmasinda adam durduk yere kızının fotografını atar mısın demis ve annem de atmıs.tabi ki fotografta ciplaklik vs yok normal foto o fotograf hakkinda bir sey de konusmamislar ama yine de gerdi beni.bu kisi tanidigi biri de degil ve niyeti belli yani anlayacaginiz uzere.konusmanin azicik ilerisinde zaten birbirlerine cinsel icerikli seyler atmislar falan.bilmiyorum beni rahatsız etti siz ne dusunurdunuz.sahsen sirf cinsellik icin konustugumuz biri cocugumun fotografini istese rahatsiz olur konusmam.bir de bu seferlik belki kotu niyeti yoktur sohbet arasında atmıstır diye dusunmek istiyorum ama devamının gelmesinden cok cok korkuyorum.annemin bilerek veya bilmeyerek bu isin icine beni de iyice dahil etmesinden korkuyorum.

ayrica not eklemek istiyorum.onceki yazımı okuyup senin annen dindar degil miydi hikayen tutarsiz gibi yorumlar atmaniza hic gerek yok.ben uydurma seyler yazip ne sizin ne de benim vaktimi calma meraklisi degilim.evet annem dindardir cok sıkıdır ama konustugu bir psikolog cinsellik konusunda kendisini cok sıktıgını bu yuzden de problemler oldugunu soylemis o yuzden de annem olaylari akisina birakip bir seyler hissetmek yasamak istemis.bunlari da mesajlarinda okudum.asil konuyla ilgili cevap verirseniz mutlu olurum

Bak güzel kızım annen yanlış işler yapıyor lakin bunu çözeceğin yer ne bu forum ne de başka bir mecra bunu babanla çözmelisin. Ayrı şehirlerde olduğunuzu yazmışsın bu bir şeyi değiştirmez totosunu kaldırıp sana sahip çıkacak. Annen tehlikeli sularda yüzüyor, belli ki kendisi de saf bir kadın, kandırılmaya müsait. Kendini güvence altına almak zorundasın bu konuda da babadan başkasına güvenilmez bence. En kısa zamanda irtibata geç, karısı bilmem nesi sorun değil öncelik senin, sen onun evladısın ve sana sahip çıkmak zorunda nokta.

Yuh demek istiyorum sayın seyirciler ya.
Anneniz seksle ilgili bilgisiz, saf olabilir de yani "kızımdan sanane?" demek en cahil kadının bile aklına gelmesi gereken bi savunma mekanizmasıdır. Annenizi karşınıza alıp konuşun. Mümkünse psikoloğuna da bunu haber verin.

18 yaşından küçüksünüz yani çocuksunuz henüz. Annenizin yaptığı zaten doğru değil de ayrıca suç işlemiş. Cinsel içerikli sohbetlerde çocuğunun fotoğrafını paylaşan birinin akıl sağlığından da şüphe etmek gerekir.

Back
X