Okurken dehşete kapıldım! Elim ayağım titriyor. Bu durum aşırı ANORMAL ve KORKUNÇ. Annen akli dengesi yerindeyse ve herhangi bir şuur bozukluğu yoksa sizin fotoğrafınızı isteyen adamın 'oylesine ya da sadece meraktan' istemediğini biliyor. Bunu bilmeyecek kadar safsa ki sanmıyorum boyundan büyük işlere kalkismayacak o zaman. Babana söyle diyenler olmuş buna katılmıyorum aile içi büyük kavgalara fiziksel şiddete sebep olabilir. Gözü dönebilir, malum erkekler bu ülkede boşanmayı kabul edemiyor, benden ayrı olsun ama yine de kimseyle konuşmasın görüşmesin kafasında oluyorlar. Annemle konuşamam demişsin ama bal gibi konuşmak zorundasin istismara uğrayan sensin. Yaptığının farkina varmasini sağlamış olursun hem bir daha da gözü korkar. Lütfen korkma konuş, en fazla ne yapabilir. Bak bunun ileri boyutu kızının uyurken fotoğrafini çeksene ye kadar gider. Annen psikolojik destek almalı ve doktoru ya da psikologu bilgilendirilmeli bu durum hakkında. Telefonundan kendi fotoğraflarini sil,seni çekmesine izin verme ve uyurken kapını kitle. Lütfen. Sen daha çocuksun ki çocuk ol ya da olma bu her türlü iğrenç bir durum. İstismarın dibi.. ve senin psikolojine gelecek olursak, eminim şuan bu olanlardan çokça etkileniyorsun, annene ofkelisin, ne yapacağını ne dusunecegini bilemiyorsun. Ama şunu unutma anne babanı sen secmedin, hayatta her şey olabilir. Senin hiçbir suçun yok. Sen kendine tertemiz güzel bir sayfa ac, okulunu oku, yasananlarin seni etkilemesine izin verme. Annene yapacağın en büyük iyilik onun tedavi olmasına destek olmak ve konuşarak gözünü açmasını sağlamak, kendine yapacağın en büyük iyilik ise kendini annenden ve dış dünyadaki sapıklardan koruyarak güzel temiz bir gelecek kurmak için çabalamak.. kendine iyi bak desteğe ihtiyacın oldukça yaz. Ve sakın korkma