annem yabancılara fotografımı atmıs??

selam 17 yasindayim annem bekar biri yillardir da kimseyle iliskisi olmadı bir kac haftadır telefonunda yeni bir uygulama gordum fake hesap acıp erkeklerle konusuyor hatta cinsel icerikli mesajlar fotograflar atiyorlar telefonunda gordm.hatta bazılarıyla bulusmus bile.bu insanlarla iki gun cinsel icerikli seyler konusup konusmayi birakiyorlar islerin hicbir ciddiyeti yok. buraya kadar bir sey diyemem kendisi bilir ama gecen gordugum biriyle konusmasinda adam durduk yere kızının fotografını atar mısın demis ve annem de atmıs.tabi ki fotografta ciplaklik vs yok normal foto o fotograf hakkinda bir sey de konusmamislar ama yine de gerdi beni.bu kisi tanidigi biri de degil ve niyeti belli yani anlayacaginiz uzere.konusmanin azicik ilerisinde zaten birbirlerine cinsel icerikli seyler atmislar falan.bilmiyorum beni rahatsız etti siz ne dusunurdunuz.sahsen sirf cinsellik icin konustugumuz biri cocugumun fotografini istese rahatsiz olur konusmam.bir de bu seferlik belki kotu niyeti yoktur sohbet arasında atmıstır diye dusunmek istiyorum ama devamının gelmesinden cok cok korkuyorum.annemin bilerek veya bilmeyerek bu isin icine beni de iyice dahil etmesinden korkuyorum.

ayrica not eklemek istiyorum.onceki yazımı okuyup senin annen dindar degil miydi hikayen tutarsiz gibi yorumlar atmaniza hic gerek yok.ben uydurma seyler yazip ne sizin ne de benim vaktimi calma meraklisi degilim.evet annem dindardir cok sıkıdır ama konustugu bir psikolog cinsellik konusunda kendisini cok sıktıgını bu yuzden de problemler oldugunu soylemis o yuzden de annem olaylari akisina birakip bir seyler hissetmek yasamak istemis.bunlari da mesajlarinda okudum.asil konuyla ilgili cevap verirseniz mutlu olurum
Cinsel yönden sıkıntısı varsa hayatına birini alabilir.Veyahut mast. yapabilir.Baskasina fotoğraf göndermek demek ileride senin kariyerini evliligini de etkiler.Senin fotoğrafini göndermesi adamın sapikligindan kaynaklı bence 3lu düşünüyor olabilir.Mumkun olduğu kadar annemden uzak dur.Baban varsa onunla yaşa.

Ah bu çocuklar neler çekiyor ebeveynlerden.
Gerçekten anne baba olurken milyon testten geçmeli insan. Her üreyen anne olursa böyle olur işte.
Direk konuşun annenizle. Beni alet etme bu işlerine deyin. Kıyamam size🌹

Babanla durma konuş. Bu nasıl bir baba aklım almıyor, el kadınına sebep çocuğuna sahip çıkmayacak mı :KK51: Annen ne kadar rezilse baban da o kadar berbat ... neyse konuş olmazsa en kötü yurda taşınıp kaç. Annen yakında adamları eve getirirse 3. sayfaya gider bu iş.

Karşıdaki adam pedofili olabilir, yaşça genç kızlara tuzak kuran biri olabilir. Anneniz nasıl bir anne ya? Nasıl eliyle bu tür insanların ağına atabiliyor sizi? O attığı bir fotoğrafla ne işler açılır hiç mi farkında değil? Anneniz üzerinden size ulaşmaya çalışabilir, niyeti tamamen bu olabilir.
Bir haber okumuştum, kız kendi atıyor fotoğraflarını. Sonra shopla adam üzerinde oynayıp kızı tehdit ediyor vs.
Bir başka durumda da kızın babası ayıkıyor, alıyor kendi yazışıyor, buluşmaya çağırıp linç ediyor adamı. Bakın bu da ebeveyn, sizinki de ebeveyn. İşte anne baba böyle olur, sizinki gibi olmaz. Kendi eliyle "çocuğunun" fotoğrafını elin adamına atmaz.

Son düzenleme:
selam 17 yasindayim annem bekar biri yillardir da kimseyle iliskisi olmadı bir kac haftadır telefonunda yeni bir uygulama gordum fake hesap acıp erkeklerle konusuyor hatta cinsel icerikli mesajlar fotograflar atiyorlar telefonunda gordm.hatta bazılarıyla bulusmus bile.bu insanlarla iki gun cinsel icerikli seyler konusup konusmayi birakiyorlar islerin hicbir ciddiyeti yok. buraya kadar bir sey diyemem kendisi bilir ama gecen gordugum biriyle konusmasinda adam durduk yere kızının fotografını atar mısın demis ve annem de atmıs.tabi ki fotografta ciplaklik vs yok normal foto o fotograf hakkinda bir sey de konusmamislar ama yine de gerdi beni.bu kisi tanidigi biri de degil ve niyeti belli yani anlayacaginiz uzere.konusmanin azicik ilerisinde zaten birbirlerine cinsel icerikli seyler atmislar falan.bilmiyorum beni rahatsız etti siz ne dusunurdunuz.sahsen sirf cinsellik icin konustugumuz biri cocugumun fotografini istese rahatsiz olur konusmam.bir de bu seferlik belki kotu niyeti yoktur sohbet arasında atmıstır diye dusunmek istiyorum ama devamının gelmesinden cok cok korkuyorum.annemin bilerek veya bilmeyerek bu isin icine beni de iyice dahil etmesinden korkuyorum.

ayrica not eklemek istiyorum.onceki yazımı okuyup senin annen dindar degil miydi hikayen tutarsiz gibi yorumlar atmaniza hic gerek yok.ben uydurma seyler yazip ne sizin ne de benim vaktimi calma meraklisi degilim.evet annem dindardir cok sıkıdır ama konustugu bir psikolog cinsellik konusunda kendisini cok sıktıgını bu yuzden de problemler oldugunu soylemis o yuzden de annem olaylari akisina birakip bir seyler hissetmek yasamak istemis.bunlari da mesajlarinda okudum.asil konuyla ilgili cevap verirseniz mutlu olurum
bu korkunç bir şey. nasıl atabilir sizin fotoğrafınızı. adamın iyi niyetle isteme ihtimali olması sıfır. psikolog kendini çok sıkmışsın derken elealemin adamlarıyla sanal seks yap dememiştir. demişse de o psikoloğu değiştirsin. annenize bunu gördüğünüzü, kendisi yetişkin olduğu için doğru bulmasanız da ona karışamayacağınızı ancak kesinlikle sizi bir daha ne isminizle ne fotoğrafınızla olaylara dahil etmemesini kesin bir dille söyleyin
size olabilecek bir senaryo yazayım
adam annenizi buluşmaya ikna etti
onunla cinsellik yaşadı
olanları videoya aldı
ve sonra kızını getirmezsen ya da kızına ulaşmamı sağlamazsan bunları internete yayarım diye tehdit etti ve anneniz adama sizi sundu olamaz mı bal gibi olur
çocuk ilk başladığında 6 yaşındaymışolmaz diyenlere link bırakıyorum

Yakasına yapışıp, "Sen ne b.k yediğini sanıyorsun, sen ne hakla benim fotoğrafımı başkalarıyla paylaşırsın?" diye sormadın mı?

Polise git. Çocuk istismarı bu. Annenize hiç aciyamayacagim valla. O babayi da polisten arayınca aklı başına gelir. Ve ne olursa olsun çok çalış. O anne babayla sana başka kurtuluş yok.

Okurken dehşete kapıldım! Elim ayağım titriyor. Bu durum aşırı ANORMAL ve KORKUNÇ. Annen akli dengesi yerindeyse ve herhangi bir şuur bozukluğu yoksa sizin fotoğrafınızı isteyen adamın 'oylesine ya da sadece meraktan' istemediğini biliyor. Bunu bilmeyecek kadar safsa ki sanmıyorum boyundan büyük işlere kalkismayacak o zaman. Babana söyle diyenler olmuş buna katılmıyorum aile içi büyük kavgalara fiziksel şiddete sebep olabilir. Gözü dönebilir, malum erkekler bu ülkede boşanmayı kabul edemiyor, benden ayrı olsun ama yine de kimseyle konuşmasın görüşmesin kafasında oluyorlar. Annemle konuşamam demişsin ama bal gibi konuşmak zorundasin istismara uğrayan sensin. Yaptığının farkina varmasini sağlamış olursun hem bir daha da gözü korkar. Lütfen korkma konuş, en fazla ne yapabilir. Bak bunun ileri boyutu kızının uyurken fotoğrafini çeksene ye kadar gider. Annen psikolojik destek almalı ve doktoru ya da psikologu bilgilendirilmeli bu durum hakkında. Telefonundan kendi fotoğraflarini sil,seni çekmesine izin verme ve uyurken kapını kitle. Lütfen. Sen daha çocuksun ki çocuk ol ya da olma bu her türlü iğrenç bir durum. İstismarın dibi.. ve senin psikolojine gelecek olursak, eminim şuan bu olanlardan çokça etkileniyorsun, annene ofkelisin, ne yapacağını ne dusunecegini bilemiyorsun. Ama şunu unutma anne babanı sen secmedin, hayatta her şey olabilir. Senin hiçbir suçun yok. Sen kendine tertemiz güzel bir sayfa ac, okulunu oku, yasananlarin seni etkilemesine izin verme. Annene yapacağın en büyük iyilik onun tedavi olmasına destek olmak ve konuşarak gözünü açmasını sağlamak, kendine yapacağın en büyük iyilik ise kendini annenden ve dış dünyadaki sapıklardan koruyarak güzel temiz bir gelecek kurmak için çabalamak.. kendine iyi bak desteğe ihtiyacın oldukça yaz. Ve sakın korkma🤍

Uyarın annenizi. Aklima ilk gelen adam evlenirsem kizini da taciz ederim ya da evine gidersem kizina da bakarım diye düşünmuştür geldi. Annenizi uyarın beni karistirma deyin

Okurken dehşete kapıldım! Elim ayağım titriyor. Bu durum aşırı ANORMAL ve KORKUNÇ. Annen akli dengesi yerindeyse ve herhangi bir şuur bozukluğu yoksa sizin fotoğrafınızı isteyen adamın 'oylesine ya da sadece meraktan' istemediğini biliyor. Bunu bilmeyecek kadar safsa ki sanmıyorum boyundan büyük işlere kalkismayacak o zaman. Babana söyle diyenler olmuş buna katılmıyorum aile içi büyük kavgalara fiziksel şiddete sebep olabilir. Gözü dönebilir, malum erkekler bu ülkede boşanmayı kabul edemiyor, benden ayrı olsun ama yine de kimseyle konuşmasın görüşmesin kafasında oluyorlar. Annemle konuşamam demişsin ama bal gibi konuşmak zorundasin istismara uğrayan sensin. Yaptığının farkina varmasini sağlamış olursun hem bir daha da gözü korkar. Lütfen korkma konuş, en fazla ne yapabilir. Bak bunun ileri boyutu kızının uyurken fotoğrafini çeksene ye kadar gider. Annen psikolojik destek almalı ve doktoru ya da psikologu bilgilendirilmeli bu durum hakkında. Telefonundan kendi fotoğraflarini sil,seni çekmesine izin verme ve uyurken kapını kitle. Lütfen. Sen daha çocuksun ki çocuk ol ya da olma bu her türlü iğrenç bir durum. İstismarın dibi.. ve senin psikolojine gelecek olursak, eminim şuan bu olanlardan çokça etkileniyorsun, annene ofkelisin, ne yapacağını ne dusunecegini bilemiyorsun. Ama şunu unutma anne babanı sen secmedin, hayatta her şey olabilir. Senin hiçbir suçun yok. Sen kendine tertemiz güzel bir sayfa ac, okulunu oku, yasananlarin seni etkilemesine izin verme. Annene yapacağın en büyük iyilik onun tedavi olmasına destek olmak ve konuşarak gözünü açmasını sağlamak, kendine yapacağın en büyük iyilik ise kendini annenden ve dış dünyadaki sapıklardan koruyarak güzel temiz bir gelecek kurmak için çabalamak.. kendine iyi bak desteğe ihtiyacın oldukça yaz. Ve sakın korkma🤍

Kusura bakmayın ama Türk ailelerinde ne oluyorsa bu aman babana söyleme olayından oluyor
Bu çocuğun görevi değil annesini rehabilite etmek
Anne kadar babada bu olaydan sorumlu, evladına sahip çıkmalı, adam evlenmiş başka bir aile kurmuş neden eski karısına şiddet uygulasın da kendi düzenini bozsun ama evladına da sahip çıksın. Baba olmak neden var, bu durumda bir çocuk neden tek başına mücadele etsin. Çocuk reşit değil, baba müdahil olursa en azından devlet koruması bile talep edilebilir, resmi yollardan müdahale edilir, çocuğunu yanına alabilir ya da güvenli bir yere nakledebilir. Hızlı hareket edilmesi gereken bir durum var, bu çocuğun anasına terapi yaptırma vakti yok, o adamlardan biri her an eve de gelebilir, oda kapısını kilitlemekte buna çözüm olmaz Allah korusun

Meslek gereği bu tür vakalarla karşılaştım malesef, bazı sapıklar gelince kızını da s… cem söz mü? diye yazıyorlar ve kadın da tamam diyor sırf erkek( adam diyemedim) yanında dursun diye.

Ya da yıllarca kızına tacizde bulunan babanın karısına soruyorlar neden izin verdin : eğer kızıma yapmazsa başka kadınlarla yapacağım diyor. Gitmesin diye kabul ettim diyor.

Bazı kadınlar böyle erkek için yapmayacakları şey yok.libidodan gözleri kimseyi görmüyor.

Annenizin yaptığı ve karşı tarafın yaptığı hiç masum değil, gerekirse bağırın çağırın şikayet edeceğimizi söyleyin fotolarınızı da onun telefonundan silin sosyal medyada arkadaşsanız engel atın.

Ve en kötüsünü söylüyüm bir suça şahit oluyorsanız o suç ilk defa işlenilmemiştir. Başka fotolarınızı da atmıştır emin olun. cirkinkoala cirkinkoala

Ayrıca Tabiki sizin foto normal olacak annenizde sizin cıplak fotonuz olcak değil ya, olayı masumlaştırmayın ağır tepki verin

Konuya inanmayanlar olduysa Müge Anlı'da Pınar Kaynak isminde bir dosya var, onu izleyebilir. Ne yazik ki böyle anneler var.

Canım benim kendini annenden koru. Seni bir yere çağırırsa gitme. Telefonuna da kades uygulamasını indir.

Annemi şikayet eder, onunla kalmak istemediğimin ısrarla arkasında olurdum. Sokağa atacak değilya devlet, kalacak yerin olur elbet. 1 sene sıkacaksın dişini, sonra ünv.li başarılı genç bir kadın olacaksın 🌸 Şimdi foto atan başka şeyleri de kabul eder. Fotolarınız varsa annenizin telefonunda silin mutlaka... Allah korusun hep 🤲

yazan herkese tesekkur ederim harekete gectim konusacagim simdi birilerine haber verdik halledecegim gelisme oldukca alta yanitlarim.

Ya tükürürüm böyle anneliğe. İnsan kimsenin fotoğrafını elin sapığına atmamalıyken öz be öz kızının nasıl atar?
Mümkünse içine kapanık yaşamaya devam etsin. Yavrum sen de okul falan kazan kurtul bu anneden. Baban nasıl birlikte yaşanır mı?

Back
X