annem yaktın beni

Canım rabbim sabir versin ayni duygulari yasiyoruz.Oyle bir aci ki hergecen gun azalmak yerine daha cok depresiyor..Allahim bizlere dayanma gücü ve sabir versin.
Rabbim sabrını versin insaallah bende 4 agustosda dogum yaptim ve 2 saat sonra kızımı kaybbettim cok acı rabbim kimseye yasatmasın simdi 2 aylık hamileyim allah kimsenin kucagını bos bırakmasın ins

Rabbim sabrını versin insaallah bende 4 agustosda dogum yaptim ve 2 saat sonra kızımı kaybbettim cok acı rabbim kimseye yasatmasın simdi 2 aylık hamileyim allah kimsenin kucagını bos bırakmasın ins
Basin sagolsun canim rabbim dogacak olan yavruna saglikli sihhatli uzun ömür nasip etsin.Insallah rabbim bizlerede nasip eder biran once mutluluk haberlerimizide paylasiriz inşallah

Allah bunu yasayan tum anneler anne adaylarina sabirlar versin.. 16 haftalik hamileyim, allahtan umut kesilmez ama bende bebegimi kaybetmek uzereyim hasta benim kuzum nasil dayanicam bilmuyorun

Allah bunu yasayan tum anneler anne adaylarina sabirlar versin.. 16 haftalik hamileyim, allahtan umut kesilmez ama bende bebegimi kaybetmek uzereyim hasta benim kuzum nasil dayanicam bilmuyorun
Allah büyüktür canım rabbim şifa versin yavruna kudreti bol yüce rabbimin mucizelerle dolu inşallah yavrunu sağ salim sana bağıslar..Rabbim hiçbir anneye evlat acısı yaşatmasın.

annem kuzum sana geldim mezarını temizledim ne kadar çok melek gelmiş yanına.mezarını sevdim o kadar çok özlemişim ki seni canım oğlum annesinin kuzusu bitanesi....

annesinin birtanesi güzel oğlum uzun zaman oldu sana yazmayalı.yine anneler günü geliyor yine özlemin deli gibi yakıyor içimi seni görmeye gelicem annecim.güzel elli minik kuzum annesinin birtanesi

annesinin birtanesi güzel oğlum uzun zaman oldu sana yazmayalı.yine anneler günü geliyor yine özlemin deli gibi yakıyor içimi seni görmeye gelicem annecim.güzel elli minik kuzum annesinin birtanesi

Basin sagolsun bende senin gibi bebegimi kaybettimm25 haftalikti oglum kalbi durdu normal dogum yaptim dogdugu an baktim ona sonra yikadilar aldim evimize getirdim resimlerini cektin kefeninden aldim kucuk bi parca ona mektuplar yazdim tam iki ay oldu hala haftalarini sayiyorum onu mezarliga kadar hic birakmadim kucagimdan ellerini tuttum ayaklarini isittim usumustu morgda ona sahip cikmakti son gorevim diye dusundum ben.gomduk surekli gudiyorum mezarina beni bekliyomus gibi hissediyorum yalnuzmis sanki tipragini seviyorum cicekler ektim suluyorum ama iyi degilim heppp evladimi ozluyorumm bende anneler gununu mezarlikta geciren annelerden olucam

Annem güzel oğlum minigim bu bayram sana gelemiyorum kardeşinin sağlıklı sıhhatli olmasi için senin gibi erken dogmamasi icin kalkmamam lazım bitanem seni hiç unutmadık annesinin ilk kuzusu minigim

Rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın yaşayan annelere de sabırların en büyüğünü versin.. annemin mezarının yanında bebek mezarlığı var ve hep onları görünce içim burkuluyor. cennette sizi bekleyeceklerini düşünüp teselli olunuz acınıza çok saygım var. İnsan çok korkuyor o acıyı yaşamak düşüncesi bile çok acı.
Sizinde de allah yavrunuzu bagislasin inşallah sağ salim kucağınuza alırsınız Bebeğinizi.
Birdahaki bayrama bebisinizle abisini ziyarete gidersiniz inşallah.

Ah annem bir hafta oldu sen benden gideli.. sanki bi' ömür geçmiş gibi.. öyle içim acıyo ki.. Bu acıya tarif bulamıyorum, her gelen senin nasıl gittiğini soruyo.. Onlara "bebeğim öldü" diyemiyorum.. O ölüm kelimesi çıkmıyo ağzımdan, sana yakışmıyo be annem.. Bi' ömürlük hayaller kurmuştum ben seninle.. sen benim karnımda tekmeler atarken.. Ne umutlarımız vardı bizim bebeğim, baban gelecek kışa yavrumuzla gireceğiz diye kar yağdığında sevinmişti.. Ben de babana, terasımızda minik bir kardan adam yaparız yavrumuza demiştim, gülüşmüştük.. Şimdi hepsini acıyla hatırlıyorum, biliyorum bizim hayallerimiz sonsuzlukta yaşanacak.. Sen gelip eteklerimden tutacaksın, anne gitme diyeceksin.. Biliyorum annem ama yüreğime anlatamıyorum.. Acın tarifsiz, şu an ağlayarak yazıyorum.. Seni bir ömür özleyeceğim bebeğim.. Seni bir ömür unutmayacağım..

Canım benim ne kadar üzülme desem de üzüleceksin biliyorum, ama yavrun geliyo
bak çok şükür 40 haftalara kadar geldiniz.. Bu nasıl büyük bi' nimet bizler için biliyosun..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Amin canım. Darısı başınıza hep sizler için dua ediyorum.40 haftalari sizde gorursunuz ins.oğluma dün gitmeyi cok istedim bir an özlemi çöktü içime ara ara ona burdan yazıyorum.

Amin canım. Darısı başınıza hep sizler için dua ediyorum.40 haftalari sizde gorursunuz ins.oğluma dün gitmeyi cok istedim bir an özlemi çöktü içime ara ara ona burdan yazıyorum.

Amin inşallah arkadaşım.. İnşallah ben de oğlumun kardeşiyle o vakitleri görürüm..
Bana da iyi oğluma buralardan seslenmek.. Uzun yazılar yazıyorum..
Onunla bir nevii dertleşiyorum.. Ağrın açılman yok mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…