- 9 Mart 2011
- 336
- 315
- 323
- Konu Sahibi zeynepsude
-
sağol canım rabbim sana da sabır versin.Canım rabbim sabir versin ayni duygulari yasiyoruz.Oyle bir aci ki hergecen gun azalmak yerine daha cok depresiyor..Allahim bizlere dayanma gücü ve sabir versin.
Rabbim sabrını versin insaallah bende 4 agustosda dogum yaptim ve 2 saat sonra kızımı kaybbettim cok acı rabbim kimseye yasatmasın simdi 2 aylık hamileyim allah kimsenin kucagını bos bırakmasın insCanım rabbim sabir versin ayni duygulari yasiyoruz.Oyle bir aci ki hergecen gun azalmak yerine daha cok depresiyor..Allahim bizlere dayanma gücü ve sabir versin.
Basin sagolsun canim rabbim dogacak olan yavruna saglikli sihhatli uzun ömür nasip etsin.Insallah rabbim bizlerede nasip eder biran once mutluluk haberlerimizide paylasiriz inşallahRabbim sabrını versin insaallah bende 4 agustosda dogum yaptim ve 2 saat sonra kızımı kaybbettim cok acı rabbim kimseye yasatmasın simdi 2 aylık hamileyim allah kimsenin kucagını bos bırakmasın ins
Amin canım isteyen herkese rabbim tatdırsın insaallahBasin sagolsun canim rabbim dogacak olan yavruna saglikli sihhatli uzun ömür nasip etsin.Insallah rabbim bizlerede nasip eder biran once mutluluk haberlerimizide paylasiriz inşallah
Allah büyüktür canım rabbim şifa versin yavruna kudreti bol yüce rabbimin mucizelerle dolu inşallah yavrunu sağ salim sana bağıslar..Rabbim hiçbir anneye evlat acısı yaşatmasın.Allah bunu yasayan tum anneler anne adaylarina sabirlar versin.. 16 haftalik hamileyim, allahtan umut kesilmez ama bende bebegimi kaybetmek uzereyim hasta benim kuzum nasil dayanicam bilmuyorun
aminn çok teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın çok zor gerçektenAllah büyüktür canım rabbim şifa versin yavruna kudreti bol yüce rabbimin mucizelerle dolu inşallah yavrunu sağ salim sana bağıslar..Rabbim hiçbir anneye evlat acısı yaşatmasın.
annesinin birtanesi güzel oğlum uzun zaman oldu sana yazmayalı.yine anneler günü geliyor yine özlemin deli gibi yakıyor içimi seni görmeye gelicem annecim.güzel elli minik kuzum annesinin birtanesi
Minigim güzel oğlum ilkim seni hiç unutmadım annem sana gelemiyorum annecim seni hiç unutmadım. Baban sık sık gelip mezarını temizliyor.kardeşin bu hafta dogucak onunla gelicez annecim seni ziyarete.seni çok özledim canim oğlum.
Amin canım. Darısı başınıza hep sizler için dua ediyorum.40 haftalari sizde gorursunuz ins.oğluma dün gitmeyi cok istedim bir an özlemi çöktü içime ara ara ona burdan yazıyorum.Canım benim ne kadar üzülme desem de üzüleceksin biliyorum, ama yavrun geliyo
bak çok şükür 40 haftalara kadar geldiniz.. Bu nasıl büyük bi' nimet bizler için biliyosun..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Amin canım. Darısı başınıza hep sizler için dua ediyorum.40 haftalari sizde gorursunuz ins.oğluma dün gitmeyi cok istedim bir an özlemi çöktü içime ara ara ona burdan yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?