- 9 Mart 2011
- 336
- 315
- 323
- Konu Sahibi zeynepsude
-
iyi olmaya çalışıyorum canım kendiliğimden hamile kalamıyorum.tüp bebek yaptırıcam mecburen sen nasılsın bebek varmı canımcanım nasılsın ? fazla üzme kendini her şerde mutlaka bir hayır vardır...aynı şeyleri yaşadık seninle.. seni çok iyi anlıyorum üzüntümüz aynı...Rabbim kuluna daha iyisini vermek için alır bununla teselli oldum ben elhamdülillah Rabbim kolaylaştırdı
Allah iyilik versin hamdolsun bende iyiyim inşallah Rabbim yüzünü güldürür hayırlısıyla.. bende miyom ameliyatı oldum doktorum 4 ay gebelik yasak dedi bakalım hayırlısı.. peki sana da ikinci gebelikte serklaj mı denmişti ?iyi olmaya çalışıyorum canım kendiliğimden hamile kalamıyorum.tüp bebek yaptırıcam mecburen sen nasılsın bebek varmı canım
evet canım serklaj ve istirahat dedi perinatolog çalışmıycam.Allah iyilik versin hamdolsun bende iyiyim inşallah Rabbim yüzünü güldürür hayırlısıyla.. bende miyom ameliyatı oldum doktorum 4 ay gebelik yasak dedi bakalım hayırlısı.. peki sana da ikinci gebelikte serklaj mı denmişti ?
canım geçmiş olsun öncelikle benim de 2.7 cm lik myomum var doktorlar bunun bebek için önemli bir yerde olmadığını sorun olmayacağını söylediler ve hamile kaldım fakat bebeğimin 10. haftada kalbi durdu ve bana myomla ilgisi olmadığı söylendi ve myomu almak istemiyorlar senin kaç cm di myomunAllah iyilik versin hamdolsun bende iyiyim inşallah Rabbim yüzünü güldürür hayırlısıyla.. bende miyom ameliyatı oldum doktorum 4 ay gebelik yasak dedi bakalım hayırlısı.. peki sana da ikinci gebelikte serklaj mı denmişti ?
sanada çok geçmiş olsun kardeşim, benim miyomum 5 cm kadar ulaşmıştı..zaten ben düşükten sonra öğrendim miyomun olduğunu, doğrudan etkilediği düşünen doktorlarda oldu hiç bir ilgisi yok diyenlerde işin doğrusu bende çok ağrı yaptığı için aldırdım, doktorlarda uygun görünce zaman kaybetmeden aldırdım, ayrıca bende polip ve septum olduğu gözlemlendi hepsi birden alındı...servikal yetmezlik tanısı konuldu bebeğim hangi nedenden düştü bilinmiyor takdiri ilahi inşallah bir daha bu acılar yaşamaz.canım geçmiş olsun öncelikle benim de 2.7 cm lik myomum var doktorlar bunun bebek için önemli bir yerde olmadığını sorun olmayacağını söylediler ve hamile kaldım fakat bebeğimin 10. haftada kalbi durdu ve bana myomla ilgisi olmadığı söylendi ve myomu almak istemiyorlar senin kaç cm di myomun
evet canım serklaj ve istirahat dedi perinatolog çalışmıycam.
hmm geçmiş olsun canım benim ağrım yoktu hamilelik için gittiğim rutin kontrolde öğrendim ama önemsiz dendi şimdide önemsiz diyorlar öyle şeyler yaşadım ki artık doktorlara da güvenmiyorum insan hep bir neden bulmak istiyor ya bende bazen acaba diyorum işte Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip edr inşallahsanada çok geçmiş olsun kardeşim, benim miyomum 5 cm kadar ulaşmıştı..zaten ben düşükten sonra öğrendim miyomun olduğunu, doğrudan etkilediği düşünen doktorlarda oldu hiç bir ilgisi yok diyenlerde işin doğrusu bende çok ağrı yaptığı için aldırdım, doktorlarda uygun görünce zaman kaybetmeden aldırdım, ayrıca bende polip ve septum olduğu gözlemlendi hepsi birden alındı...servikal yetmezlik tanısı konuldu bebeğim hangi nedenden düştü bilinmiyor takdiri ilahi inşallah bir daha bu acılar yaşamaz.
evet canım ilk denemede tuttu.önümüzdeki aylarda deniycem karar veremedim hangi ay olacağına daha.iyi bir hastane seç tüp bebekte embriyoloğu iyi olsun canım.rabbim yardımcımız olsunRabbim kolaylaştırsın inşallah ne zaman deneyeceksin tüp bebeği..ilk denemende tutmuştu değilmi senin ? hayırlısı...bende kendiliğinden olmazsa bir kaç ay bekledikten sonra düşünüyorum
evet canım ilk denemede tuttu.önümüzdeki aylarda deniycem karar veremedim hangi ay olacağına daha.iyi bir hastane seç tüp bebekte embriyoloğu iyi olsun canım.rabbim yardımcımız olsun
amin inşallah benimde doktorlara hiç güvenim kalmadı kafamı çok karıştırdılar....hmm geçmiş olsun canım benim ağrım yoktu hamilelik için gittiğim rutin kontrolde öğrendim ama önemsiz dendi şimdide önemsiz diyorlar öyle şeyler yaşadım ki artık doktorlara da güvenmiyorum insan hep bir neden bulmak istiyor ya bende bazen acaba diyorum işte Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip edr inşallah
ah canım ya ben istanbuldayım ankarayı hiç bilmiyorum.tüp bebek bölümünü oku ankarada en çok hangi hastanede yaptırıyorlar.tutma oranı ne embriyoloğunu araştır.rabbim inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün.hamile kalıncada kesinlikle perinatoloğa git canım bizler riskli gebelik uzmanlarına gitmemiz gerekiyor.ankarada tavsiye edebileceğin bir yer var mı peki kardeşim?
inşallah bakarım, riskli gebelik uzmanına gitmemiz şart mı doktorum hiç öyle şey demedi, araştırır bakarım inşallahah canım ya ben istanbuldayım ankarayı hiç bilmiyorum.tüp bebek bölümünü oku ankarada en çok hangi hastanede yaptırıyorlar.tutma oranı ne embriyoloğunu araştır.rabbim inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün.hamile kalıncada kesinlikle perinatoloğa git canım bizler riskli gebelik uzmanlarına gitmemiz gerekiyor.
çok geçmiş olsun kardeşim Rabbim tekrar nasib eder inşallahSlm arkadaslar rabbim kimseye evlar acısı yasatmasın bende 2 ay önce dogum yaptim ve dogduktan bir saat sonra kızımı kaybettim hersryini hazirlamistim besigi oadasi kiyafatleri ama olmadi mevlam aldi ama cok acıı
rabbim yardımcın olsun canım.rabbim sabır versin.çok acııı canım hemde çok oğlumun hasretiyle yanıyorum oğlum öleli yarın tam 6 ay olucak hiç acım bitmedi.sadece zaman alıştırıyor.neden öldü bebeğin söyledimi doktorlar.Slm arkadaslar rabbim kimseye evlar acısı yasatmasın bende 2 ay önce dogum yaptim ve dogduktan bir saat sonra kızımı kaybettim hersryini hazirlamistim besigi oadasi kiyafatleri ama olmadi mevlam aldi ama cok acıı
Evet arkadaşım gercekten cok acı benim kızım öleli 2 ay oldu halen icim cok acıyo hastaneye hazirlandim doguma gittim kucama almayi beklerken topraga verdim diyafragma hernisi dediler son ayda olmus dogduktan sonra fark ettiler dogdu ve 1 saat sonra kaybettim yüzünü bile görmedim kokusunu duymadim sadece resimleri ve dogum videom varrabbim yardımcın olsun canım.rabbim sabır versin.çok acııı canım hemde çok oğlumun hasretiyle yanıyorum oğlum öleli yarın tam 6 ay olucak hiç acım bitmedi.sadece zaman alıştırıyor.neden öldü bebeğin söyledimi doktorlar.
bizimkide demedi ama ben artık güvenemedim kafamdaki soru işaretleri gitmiyordu.perinatolağa git dedi rahim ağzı yetmezliği bölümündeki arkadaşlar tam teşhisim konuldu.eşim bunda 2 doktor kontrol etsin istiyor.perinaloğu bırakmıycaz.inşallah bakarım, riskli gebelik uzmanına gitmemiz şart mı doktorum hiç öyle şey demedi, araştırır bakarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?