annem yaktın beni

annemm canım oğlum tek kalan resmini buldum bugün hiç kıpırdamadığın senin öldüğüne inanmadığım resmin yüzün gözün o minik burnun öyle güzelmişki annem yine kötüyüm bugün çok ağladım.güzel oğlum benimm

öncelikle çok geçmiş olsun , benimde miyomum 17 mm ken gebeliğimin 22. haftasında(15 gün önce) 65 mm e kadar ulaştı 22. haftada kaybettim bebeğimi, miyom bebeğe bası yapmıyordu, bende de ilk başta rahim ağzı yetmezliği dendi, 2 gün önce kontrole gittim, bebekte ve bende yoğun enfeksiyn saptanmış, prof. olan doktorumun söylediğine göre 2 gün boyunca sürekli antibiyotik serum iğne hap vermemize rağmen değerlerin düşmedi, büyük ihtimal bebeğini enfeksiyondan dolayı kaybettin dedi, işin tuhaf tarafı öncesinde sürekli kontrollere gittiğim özel hastanede 21. haftada kan ve idrar tahlillerinde hiçbirşey çıkmamaıştı, özel hastanelere hiç güvenemiyorum artık, miyomlar ve rahim ağzı içinde 6 hafta sonra gel bakalım dedi, ameliyat mı der bilmiyorum, miyom ameliyatı olup ne kadar sürede gebe kalındı acaba , acım çok yoğun, bir yandan düşen oğlumamı üzeleyim, bir yanda miyom ameliyatı olacağımamı üzeleyim bilemedim Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

sana da çok geçmiş olsun kardeşim, korkma doktorlar ameliyatı uygun görürse zaman kaybetmeden aldır miyomunu, çok şükür ben toparladım bile bakalım gebeliği ne zaman uygun görecek doktorum...bendede enfeksyon olmuştu... yaşadıkların benim hikayeme çok benziyor, çok geçmiş olsun...dua ile

canım Rabbim sabrını çok versin bir an önce yavrunu sana kavuştursun inşallah. Acılarım tazelendi tutamadım kendimi üye olup sana yazmak istedim. 33. haftalık hamileydim dr genel kontrol için gitmiştim kızımın herşeyi gayet normaldi öyle söylemişti. Kontrolden 2 gün sonra bebeğimi hissetmemeye başladım. Sabahları tekmeleyerek beni uyandırırdı. Artık tekmelemiyordu. Oynamıyordu. Konuşuyordum bebeğimle her konuştuğumda tepki verirdi ama artık vermiyordu. Karnım yumuşamıştı. Dr. Aradım bebek oynamıyo karnım yumuşadı diye gerizekalı dr. normal son aydasın olur böyle dedi 'geleyim bi dedim gerek yok dedi diye 4 gün bekledim ama hala oynamıyordu. Dr. dinlemedim sonra gittim. İyi ki gitmişim nts'de yarım saat kalp atışını bulmaya çalıştılar. Sonra ultrasyona aldı baktı bebeğim ölmüş hemen doğuma alıyoruz dedi. Suni sancı verdi. Berat gecesiydi. Bebeğim hayırlı evlatmış annesini zehirlememiş. yaklaşık 1 hafta ölü kalmış karnımda. Doğumumda kolay oldu ölü çocuk olmasına rağmen. Sabaha kadar dr. bekledi bana bişey olacak diye daha doğrusu kendi hatası kalp atışlarından bilmesi gerekirdi.O gece o kadar zor geçti ki herkesin bebeği yanında bebim bebeğim morgta. Neden bakmadım bilmiyorum dr. ve ailemin ısrarı üzerine bakmadım. Unutamazsın daha kötü olursun dediler. Tamam dedim. Eşimde bakmamış kutuya koymuşlar. Babam ismi söylemiş kulağına. annem öyle güzeldiki dedi oranın gülüymüş dedi.ayağından kan almışlar ölüm sebebi için bendende. Ama bişey çıkmadı. Rabbim böyle nasip etmiş. Hiç isyan etmedim kime edeceğim dua ettim hep sabr ettim. Ağlama krizlerine de girdim. Ama neden ben diye hiç kızmadım. Sonra yine O'na sığındım. Unutmadım hiç bi zaman her bayram yine giderim kuzumun yanına. Rabbim ahirette kavuştursun inşallah. Sonra kardeşleri oldu kuzumun acısını hafifletti. Çok şükür Rabbime yuvamı doldurdu.Canım biraz uzun oldu kusura bakma. Sabret, kendini yıpratma zaman hafiletir, Rabbime sığın o en güzelini verir. Rabbim sana hayırlı evlatlar versin en kısa sürede inşallah.

rabbim sabır versin sana da canım.tekrar bebek düşünüyormusun

bebeğimi kaybettikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür sapasağlam kucağıma aldım kızımı sonrada oğlum oldu. Rabbim düşanımı bile evlatsızlıkla sınamasın, bu acı bambaşka, bir şeye benzemiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnşallah sende tez zamanda tekrar hamile kalıp bebeğine kavuşursun.

temennileriniz için çok teşekkür ederim öncelikle ,oğlumu kaybedeli 34 gün oldu, ilk başlarda sanki günler hiç geçmiyormuş gibi geldi, her gece elimi karnıma tutup dua ederdim sure okurdum, alışkanlık yaa yine yapıyorum, farkedince oğlumun artık olmadığı aklıma geliyor ve ağlama krizleri geçiyorum, artık sessiz ağlamayı öğrendim, sabah her uyandığımda da şükrederek uyanırdım, bugünde yaşıyorsun bugünde karnımdasın şu kadar haftamız kaldı derdim, uyanıyorum ve yine 1 saatlik ağlama krizlerim başlıyor... her pazar eşimle beraber mutlaka bişeyler yapardık evlendiğimiz günden beri, eve pek girmezdik, 5 pazar geçti üstünden ve hiç evden çıkmadım, sabahtan akşama kadar sürekli ağlıyorum pazarları, 3 gündür biraz daha iyiyim, Allah büyük, vardır bir bildiği, nasip etseydi ben onu düşürmek dahi istesem yaşatırdı diyorum, bu da benim sınavımmış sabredebilenlerden eyle diyorum, normalde haftaya kontorole doktora gitmemiz lazım, ama aralık sonunda eşimin sınavı var, morali bozulmasın, ders çalışacağı yerde hastanelerde benmle beraber sürünmesin diye ocak ayında gideceğiz, inşallah hayırlısı olur, miyom ameliyatınada artık alıştırdım kendimi,buraya hep yazacağım, inşaallaah Allah banada senin gibi en kısa zamanda güzel bebekler hediye eder , oğlumun acısını unutturur inşallah...

canım sanada çok geçmiş olsun,insan karnı gittikçe büyüyünce, annelik olgusunu daha çok hissediyor, daha çok üzülüyor, bende ilk başta sümüğümsü akıntı geldi, doktoruma meraktan gittim (özeldeki şevki bostancı ya) bana doğum başlamış, kanama ağrı yok mu dedi, hiç birisi yok maalesef,ağrım olsaydı dururmuydum hiç, ben burda yapamam git araştırma hastanesine dedi, eşim şehir dışındaydı, ben hastaneye gittim 2,5 cm açılmış tıpa gibi bişey taktılar prof. olan doktor dedi, Allah tan ümit kesilmez ama çok umutlanma tutmama ihtimali çok yüksek dedi, 2. gün ağrılarım artınca ateşim çıkınca doktor dedi çocuğu alalım, hayır dedim o yaşıyor o mücadele ediyor bende sonuna kadar mücadele edeceğim dedim, gecesinde şiddetli bi ağrı ve kusmayla beraber yatakta doğurdum ilk ayakları ve poposu çıktı zarıyla beraberdi,ben ayaklarını görünce dışarıda sinir krizine girdim , sonra hocamız doğurtmuş ama hatırlamıyorum, bakmak istermisin dedi, hayır dedim, sardılar mavi çarşafa götürdüler, ismini mustafa koyacaktık, mustafamızı dedemizin yanına gömdük...daha mezarına gidemiyorum, ama çok dua ediyorum onun için.. Allah bu acıyı bir daha göstermesin, hani oğlu şehid anneler ağıd yakarlar ya sağ elleriyle kalplerini yumruklarlar, işte aynen oyle ilk başlarda kalbimi söküp atasım geliyordu, inancım olmasa çok daha kötü olurdum, Allah rahmetini esirgemesin evlatlarımızdan...

rumeysagül, miyom ameliyatını nasıl yaptırdın, laporoskopi mi yoksa açık yöntemle mi? bide hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldun, memnun musun doktorundan, aslında riskli gebeliklerde ne kadar önemliymiş tecrübeli doktor, gerçi ben şimdiki prof. Mehmet yılmazerden memnunum ama miyomlar için ve tekrar gebelik için ikinci bi doktorla irtibata geçmek istiyorum... çok soru sordum galiba :)

canım benim 3 ay ameliyat olalı hatta geçti bile :) açık ameliyat oldu benimkisi doktorumdan çok memnun kaldım ankarada tedavi oldum prof dr Cem atabekoğlu ankara üniversitesi, her an gebelik düşünebilirsin dedi bakalım hayırlısı

annem güzel oğlum bugün yine sana yazıyorum annecim.çok özledim annem herşeyini çok özledim güzel oğlum 8 ay oldu sen gideli. kıpırdamanı,bana benzeyen yüzünü,ellerini herşeyini özledim minik oğlumm.

8. haftasına girdi benimde, ilk adetimi geçen hafta oldum, dun kontrole gittim hem miyomlar için hem rahim ağzı yetmezliği için , miyomlar 6,5 cm den 3,5 cm düşmüş afyonda ki doktoruma gittim şimdilik 2 miyomum rahim arka duvarındaymış çok riskli yapışıklık olabilir dedi, 1 tanesi iyi yerde duruyormuş hem 4 cmden küçükler, hemde 1 tane miyomu almak için yapmayalım ameliyatı dedi, birde kesin olarak rahim ağzı yetmezliği varmış, gebe kaldığında 12. haftada dikiş atacağız hep yatacaksın dedi doktor, umutsuzluğa kapılmamak elde değil, rumeysa cem beyede gideceğim çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için, bakalım o ne diyecek, birde eşimin hocası var antalyadamış ona gideceğim, afyondaki doktorlara hiç güvenim kalmadı maalesef

zeynepsude, herşeyi gören bilen Allah, ben bol bol 'Ya Fettah' çekiyorum rahatlatıyor beni, düşükten bir ay sonra rüyamda gördüm bebeğimi, ilk gebe kaldığımda gördüğüm bebekti, yine aynı bebek, uyuduğu yerde gülümsüyordu, yanına yaklaşamadım ama uzaktan baktım ona rüyamda, onlar bizim öbür dünyada şefaatçimiz olacak, Allah sabır versin cümlemize, ve acılarını unutturacak hayırlı güzel çocuklar nasip eylesin inşaallaah

annecim çok özledim minik kuzum seni kardeşlerini almak için gittik hastaneye onlarda tutunamadı bana.hiç unutmadım annecim seni güzel oğlum minik kuzum annesinin bir tanesi

anneem ilk heyecanım tatlı oğlum minik kuzum bugün yine kötüyüm annecim yine hasretinle yanıyorum annecim hiç aklımdan çıkmıyorsun güzel oğlum,annesinin bitanesi

anneem ilk heyecanım tatlı oğlum minik kuzum bugün yine kötüyüm annecim yine hasretinle yanıyorum annecim hiç aklımdan çıkmıyorsun güzel oğlum,annesinin bitanesi
Canım rabbim sabir versin ayni duygulari yasiyoruz.Oyle bir aci ki hergecen gun azalmak yerine daha cok depresiyor..Allahim bizlere dayanma gücü ve sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…