- 19 Haziran 2014
- 44
- 7
- 18
- Konu Sahibi zeynepsude
-
Canım ben de Ankara'dayım. Ankara'da Ahmet Bostancı çok iyi bir doktordur.ankarada tavsiye edebileceğin bir yer var mı peki kardeşim?
öncelikle çok geçmiş olsun , benimde miyomum 17 mm ken gebeliğimin 22. haftasında(15 gün önce) 65 mm e kadar ulaştı 22. haftada kaybettim bebeğimi, miyom bebeğe bası yapmıyordu, bende de ilk başta rahim ağzı yetmezliği dendi, 2 gün önce kontrole gittim, bebekte ve bende yoğun enfeksiyn saptanmış, prof. olan doktorumun söylediğine göre 2 gün boyunca sürekli antibiyotik serum iğne hap vermemize rağmen değerlerin düşmedi, büyük ihtimal bebeğini enfeksiyondan dolayı kaybettin dedi, işin tuhaf tarafı öncesinde sürekli kontrollere gittiğim özel hastanede 21. haftada kan ve idrar tahlillerinde hiçbirşey çıkmamaıştı, özel hastanelere hiç güvenemiyorum artık, miyomlar ve rahim ağzı içinde 6 hafta sonra gel bakalım dedi, ameliyat mı der bilmiyorum, miyom ameliyatı olup ne kadar sürede gebe kalındı acaba , acım çok yoğun, bir yandan düşen oğlumamı üzeleyim, bir yanda miyom ameliyatı olacağımamı üzeleyim bilemedimsanada çok geçmiş olsun kardeşim, benim miyomum 5 cm kadar ulaşmıştı..zaten ben düşükten sonra öğrendim miyomun olduğunu, doğrudan etkilediği düşünen doktorlarda oldu hiç bir ilgisi yok diyenlerde işin doğrusu bende çok ağrı yaptığı için aldırdım, doktorlarda uygun görünce zaman kaybetmeden aldırdım, ayrıca bende polip ve septum olduğu gözlemlendi hepsi birden alındı...servikal yetmezlik tanısı konuldu bebeğim hangi nedenden düştü bilinmiyor takdiri ilahi inşallah bir daha bu acılar yaşamaz.
öncelikle çok geçmiş olsun , benimde miyomum 17 mm ken gebeliğimin 22. haftasında(15 gün önce) 65 mm e kadar ulaştı 22. haftada kaybettim bebeğimi, miyom bebeğe bası yapmıyordu, bende de ilk başta rahim ağzı yetmezliği dendi, 2 gün önce kontrole gittim, bebekte ve bende yoğun enfeksiyn saptanmış, prof. olan doktorumun söylediğine göre 2 gün boyunca sürekli antibiyotik serum iğne hap vermemize rağmen değerlerin düşmedi, büyük ihtimal bebeğini enfeksiyondan dolayı kaybettin dedi, işin tuhaf tarafı öncesinde sürekli kontrollere gittiğim özel hastanede 21. haftada kan ve idrar tahlillerinde hiçbirşey çıkmamaıştı, özel hastanelere hiç güvenemiyorum artık, miyomlar ve rahim ağzı içinde 6 hafta sonra gel bakalım dedi, ameliyat mı der bilmiyorum, miyom ameliyatı olup ne kadar sürede gebe kalındı acaba , acım çok yoğun, bir yandan düşen oğlumamı üzeleyim, bir yanda miyom ameliyatı olacağımamı üzeleyim bilemedimAllah hepimizin yardımcısı olsun ...
rabbim sabır versin sana da canım.tekrar bebek düşünüyormusuncanım Rabbim sabrını çok versin bir an önce yavrunu sana kavuştursun inşallah. Acılarım tazelendi tutamadım kendimi üye olup sana yazmak istedim. 33. haftalık hamileydim dr genel kontrol için gitmiştim kızımın herşeyi gayet normaldi öyle söylemişti. Kontrolden 2 gün sonra bebeğimi hissetmemeye başladım. Sabahları tekmeleyerek beni uyandırırdı. Artık tekmelemiyordu. Oynamıyordu. Konuşuyordum bebeğimle her konuştuğumda tepki verirdi ama artık vermiyordu. Karnım yumuşamıştı. Dr. Aradım bebek oynamıyo karnım yumuşadı diye gerizekalı dr. normal son aydasın olur böyle dedi 'geleyim bi dedim gerek yok dedi diye 4 gün bekledim ama hala oynamıyordu. Dr. dinlemedim sonra gittim. İyi ki gitmişim nts'de yarım saat kalp atışını bulmaya çalıştılar. Sonra ultrasyona aldı baktı bebeğim ölmüş hemen doğuma alıyoruz dedi. Suni sancı verdi. Berat gecesiydi. Bebeğim hayırlı evlatmış annesini zehirlememiş. yaklaşık 1 hafta ölü kalmış karnımda. Doğumumda kolay oldu ölü çocuk olmasına rağmen. Sabaha kadar dr. bekledi bana bişey olacak diye daha doğrusu kendi hatası kalp atışlarından bilmesi gerekirdi.O gece o kadar zor geçti ki herkesin bebeği yanında bebim bebeğim morgta. Neden bakmadım bilmiyorum dr. ve ailemin ısrarı üzerine bakmadım. Unutamazsın daha kötü olursun dediler. Tamam dedim. Eşimde bakmamış kutuya koymuşlar. Babam ismi söylemiş kulağına. annem öyle güzeldiki dedi oranın gülüymüş dedi.ayağından kan almışlar ölüm sebebi için bendende. Ama bişey çıkmadı. Rabbim böyle nasip etmiş. Hiç isyan etmedim kime edeceğim dua ettim hep sabr ettim. Ağlama krizlerine de girdim. Ama neden ben diye hiç kızmadım. Sonra yine O'na sığındım. Unutmadım hiç bi zaman her bayram yine giderim kuzumun yanına. Rabbim ahirette kavuştursun inşallah. Sonra kardeşleri oldu kuzumun acısını hafifletti. Çok şükür Rabbime yuvamı doldurdu.Canım biraz uzun oldu kusura bakma. Sabret, kendini yıpratma zaman hafiletir, Rabbime sığın o en güzelini verir. Rabbim sana hayırlı evlatlar versin en kısa sürede inşallah.
bebeğimi kaybettikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür sapasağlam kucağıma aldım kızımı sonrada oğlum oldu. Rabbim düşanımı bile evlatsızlıkla sınamasın, bu acı bambaşka, bir şeye benzemiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnşallah sende tez zamanda tekrar hamile kalıp bebeğine kavuşursun.
canım Rabbim sabrını çok versin bir an önce yavrunu sana kavuştursun inşallah. Acılarım tazelendi tutamadım kendimi üye olup sana yazmak istedim. 33. haftalık hamileydim dr genel kontrol için gitmiştim kızımın herşeyi gayet normaldi öyle söylemişti. Kontrolden 2 gün sonra bebeğimi hissetmemeye başladım. Sabahları tekmeleyerek beni uyandırırdı. Artık tekmelemiyordu. Oynamıyordu. Konuşuyordum bebeğimle her konuştuğumda tepki verirdi ama artık vermiyordu. Karnım yumuşamıştı. Dr. Aradım bebek oynamıyo karnım yumuşadı diye gerizekalı dr. normal son aydasın olur böyle dedi 'geleyim bi dedim gerek yok dedi diye 4 gün bekledim ama hala oynamıyordu. Dr. dinlemedim sonra gittim. İyi ki gitmişim nts'de yarım saat kalp atışını bulmaya çalıştılar. Sonra ultrasyona aldı baktı bebeğim ölmüş hemen doğuma alıyoruz dedi. Suni sancı verdi. Berat gecesiydi. Bebeğim hayırlı evlatmış annesini zehirlememiş. yaklaşık 1 hafta ölü kalmış karnımda. Doğumumda kolay oldu ölü çocuk olmasına rağmen. Sabaha kadar dr. bekledi bana bişey olacak diye daha doğrusu kendi hatası kalp atışlarından bilmesi gerekirdi.O gece o kadar zor geçti ki herkesin bebeği yanında bebim bebeğim morgta. Neden bakmadım bilmiyorum dr. ve ailemin ısrarı üzerine bakmadım. Unutamazsın daha kötü olursun dediler. Tamam dedim. Eşimde bakmamış kutuya koymuşlar. Babam ismi söylemiş kulağına. annem öyle güzeldiki dedi oranın gülüymüş dedi.ayağından kan almışlar ölüm sebebi için bendende. Ama bişey çıkmadı. Rabbim böyle nasip etmiş. Hiç isyan etmedim kime edeceğim dua ettim hep sabr ettim. Ağlama krizlerine de girdim. Ama neden ben diye hiç kızmadım. Sonra yine O'na sığındım. Unutmadım hiç bi zaman her bayram yine giderim kuzumun yanına. Rabbim ahirette kavuştursun inşallah. Sonra kardeşleri oldu kuzumun acısını hafifletti. Çok şükür Rabbime yuvamı doldurdu.Canım biraz uzun oldu kusura bakma. Sabret, kendini yıpratma zaman hafiletir, Rabbime sığın o en güzelini verir. Rabbim sana hayırlı evlatlar versin en kısa sürede inşallah.
rumeysagül, miyom ameliyatını nasıl yaptırdın, laporoskopi mi yoksa açık yöntemle mi? bide hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldun, memnun musun doktorundan, aslında riskli gebeliklerde ne kadar önemliymiş tecrübeli doktor, gerçi ben şimdiki prof. Mehmet yılmazerden memnunum ama miyomlar için ve tekrar gebelik için ikinci bi doktorla irtibata geçmek istiyorum... çok soru sordum galiba :)sana da çok geçmiş olsun kardeşim, korkma doktorlar ameliyatı uygun görürse zaman kaybetmeden aldır miyomunu, çok şükür ben toparladım bile bakalım gebeliği ne zaman uygun görecek doktorum...bendede enfeksyon olmuştu... yaşadıkların benim hikayeme çok benziyor, çok geçmiş olsun...dua ile
canım benim 3 ay ameliyat olalı hatta geçti bile :) açık ameliyat oldu benimkisi doktorumdan çok memnun kaldım ankarada tedavi oldum prof dr Cem atabekoğlu ankara üniversitesi, her an gebelik düşünebilirsin dedi bakalım hayırlısırumeysagül, miyom ameliyatını nasıl yaptırdın, laporoskopi mi yoksa açık yöntemle mi? bide hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldun, memnun musun doktorundan, aslında riskli gebeliklerde ne kadar önemliymiş tecrübeli doktor, gerçi ben şimdiki prof. Mehmet yılmazerden memnunum ama miyomlar için ve tekrar gebelik için ikinci bi doktorla irtibata geçmek istiyorum... çok soru sordum galiba :)
annecim çok özledim minik kuzum seni kardeşlerini almak için gittik hastaneye onlarda tutunamadı bana.hiç unutmadım annecim seni güzel oğlum minik kuzum annesinin bir tanesi
Canım rabbim sabir versin ayni duygulari yasiyoruz.Oyle bir aci ki hergecen gun azalmak yerine daha cok depresiyor..Allahim bizlere dayanma gücü ve sabir versin.anneem ilk heyecanım tatlı oğlum minik kuzum bugün yine kötüyüm annecim yine hasretinle yanıyorum annecim hiç aklımdan çıkmıyorsun güzel oğlum,annesinin bitanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?