- Konu Sahibi zeynepsude
-
allah razı olsun.
Canım Allah sabrın en kuvvetlisini versinn bende anne adayıyım hergün hergün dualar ediyorum hiçbirimizin garantisi yok ne olur kuvvet toplayın zaman herşeyin ilacıdır derler çokk zor biliyorum ama Allah verdi yine Allah aldı ne olur rabbin bir bildiği vardır deyin dua yollayacağım size ve bebeğinize umarım en hayırlı zamanda dünyalar tatlısı bir meleğiniz olur
çok üzüldüm allah sabır versin. acınızı tekrar yaşatmak istemem ama bebeğinizi neden kaybettiniz , sebepsiz yere kalbimi durdu
cevap vermek zorunda deilsiniz istemiyorsanız, allah size tekrar nasip edecektir buna inanın, ondan isteyin sesinizi duyacaktır..
yine aklımdasın annesinin kuzusu çok özledim annecim.sana olan özlemimi burda yazarak dile getiriyorum sadece.
yine aklımdasın annesinin kuzusu çok özledim annecim.sana olan özlemimi burda yazarak dile getiriyorum sadece.
hiç bulamamak daha mı iyi, bulupta kaybetmektense..Rabbim sana bir mucize gönderir inşallahh canım.
Yuceler yucesi Rabbim size sabir versin Rabbim size en.kisa surede yeniden bir evlat nasip etsin yazdiklarinizi okurken icim.parcalandi cok cok zor bisi oldugunu anlayabiliyorum Rabbim sabir ihsan eylesin size tez zamanda insallah hamile kalip saglikla kucaginiza aliriniz evladinizi Aminnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmm benimm içim parçalandı.Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın.üzülme tekrar bebeğin olur inşallah.şefaatçin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?