annem yaktın beni

rabbim sabrınızı versin...yeniden o duyguları tattmayı rabbim tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin inşallah...

Allah yardımcınız olsun, ahirette yavrunuz şefaatçiniz olsun inşallah.. Bende tam 1 ay 10 gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim.. Allah bir şeyi nasip etmezse olmuyor işte. İnanın yazarken bile ağlıyorum çünkü ben hiç annelik duygusunu yaşayamadım, belki bir gün yaşarım, şimdide sağlığım bozuldu.. Allah en yakın zamanda size sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat nasip etsin.. Belki size şuan hayat bitmiş gibi geliyor ama bitmedi..

acınızı anlıyorum allah yardımcınız olsun ama dünyanın sonu gibi feryat etmeyin lütfen demekki allah öyle istemiş

Allah sabırlar versin çok acı biliyorum benim de 22 haftalık Oğlum Mertim gitti ve buna ben karar vermek zorunda kaldım en acısı da buydu((hep dedim Allah tarafından ölseydi bu kadar kahrolmazdım gibime geliyor((((

anneeem minik kuzum çokk özledim seni.baban için ayakta durmaya çalışıyorum.seni çok sevdim annecim.bana annelik heyacanını tattırdın.

allah razı olsun.

Canım Allah sabrın en kuvvetlisini versinn bende anne adayıyım hergün hergün dualar ediyorum hiçbirimizin garantisi yok ne olur kuvvet toplayın zaman herşeyin ilacıdır derler çokk zor biliyorum ama Allah verdi yine Allah aldı ne olur rabbin bir bildiği vardır deyin dua yollayacağım size ve bebeğinize umarım en hayırlı zamanda dünyalar tatlısı bir meleğiniz olur

allah razı olsun.rabbim sağlıkla kucağınızda göstersin bebeğinizi.

çok üzüldüm allah sabır versin. acınızı tekrar yaşatmak istemem ama bebeğinizi neden kaybettiniz , sebepsiz yere kalbimi durdu
cevap vermek zorunda deilsiniz istemiyorsanız, allah size tekrar nasip edecektir buna inanın, ondan isteyin sesinizi duyacaktır..

sağolun.rahim ağzı yetmezliği dendi.suyum geldi ve bittı.bebeğim öldü.

kimsenin yanında konuşamıyorum ağlıyamıyorum kimse daha fazla üzülmesin diye.baban seni ne kadar çok sevmiş hergün mezarına gidiyor annecim benden gözyaşlarını saklıyor.hep ağlayarak geliyor.seni ne kadar çok sevmişiz istemişiz annecim.babanda bende çok sevdik seni annecim.herşeyini hazırlamıştık 6 sene beklemiştik seni ilk heyecanımızdın bizim.seni çok sevdim annesinin bitanesi

yine aklımdasın annesinin kuzusu çok özledim annecim.sana olan özlemimi burda yazarak dile getiriyorum sadece.

yine aklımdasın annesinin kuzusu çok özledim annecim.sana olan özlemimi burda yazarak dile getiriyorum sadece.

canımmm benimm içim parçalandı.Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın.üzülme tekrar bebeğin olur inşallah.şefaatçin olsun

hiç bulamamak daha mı iyi, bulupta kaybetmektense..Rabbim sana bir mucize gönderir inşallahh canım.

Yuceler yucesi Rabbim size sabir versin Rabbim size en.kisa surede yeniden bir evlat nasip etsin yazdiklarinizi okurken icim.parcalandi cok cok zor bisi oldugunu anlayabiliyorum Rabbim sabir ihsan eylesin size tez zamanda insallah hamile kalip saglikla kucaginiza aliriniz evladinizi Aminnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bizlere öyle bir lütuf vermişki..acıya alışmak.....şuan anlayamazsın zamana ihtiyacın var acın çok yeni..acını içine atma paylaş ağlamak istiyorsan ağla etrafından diyecekler yine olur gençsiniz sana bişey olsaydı vsvsvs. takma kafana...ha haklı değiller mi haklılar ama sana anlamsız saçma gelecek...çokta haklısın. seni anlamalarını bekleme anlayamazlar...hep daha kötüsünü yaşasaydım diye düşünürdüm ben...gerçi ben belki daha şanslıydım benim bir evladım daha vardı onu gözönüne getirirdim..ama inanki zaman yarana iyi gelecek sadece zaman.. bir şekilde alışıyorsun unutuyormusun tabiki hayır aklına gelince burnunun direği sızlıyor bebeklere bakıp iç çekiyorsun ama dünya telaşı işte ve dediğim gibi Allahın bir lütfu biz kullarına.. yoksa etrafa baksana bizden katkat büyük acılar yaşayan insanlar nasılda ayakta....sen özelsin bir melek annesisin....Allah sabırlar versin arkadaşım.

Reactions: 2k1
Lütfen üzülmemeye çalışın. Allah inşallah nasip eder bir bebeğiniz olur alırsınız kucağınıza. Başınız sağolsun.

ekrana o kadar çok şey yazdım ve geri sildim ki çok zor bir durum
Yüce Rabbim sabırlar versin inş en kısa sürede bir meleğiniz daha olur

inşallah.allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…