- Konu Sahibi zeynepsude
-
allah sizede sabır versin canım.benim oğlumdan bir tane eşya ultrason görüntüsü bile kalmadı hepsini o gece yok ettiler.hastane inledi benim çığlıklarımla anneme hep dedimki anne ben yandım nasıl dayancam diye.annemde ya bende seni kaybetseydim ben nasıl dayanırdım diye.diycek bişey kalmadı.rabbim hepimize sabır versin.sizin bebeğiniz kızmı erkekmiydi.neden kalbinin durduğunu söyledilermi
allah sizede sabır versin.sizede güç versin.sizin bebeğiniz neden ölmüştü.rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım
seni 6 sene bekledim annem elin kolun herşeyin çok güzeldi yaktın annecim nasıl dayanırım yokluğuna gidişine.mezarından ayrılmak istemiyorum.
canım 28. haftada doğmaya çalıştı durdurdular 3 hafta daha bekledi 31. haftada doğdu o 3 haftada pek büyümemiş çok küçüktü 10 gün yaşadı bağırsak sorunundan kaybettim malesefsenin neden oldu tatlım
Yalnız değilsin arkadaşım.. tam 7 yıl bekledim bebeğimi tüp bebek yöntemiyle kavuştum yavruma oğlum olucaktı benimde ama sadece 5 ay geçirebildim küçüğümle henüz hareketkerini bile hissedememiştim. ben şüphelenerek doktoruma gittim bebeğimi kaybediceğimi söylediği an yıkıldım kabul edemedim kücücük kalbi atıyordu hala 3gün hastanede kaldım sonuç.. suni sancıyla normal doğum küçük bir utuda oğlum tam 3 ay oldu ciğerlerim yanıyor kaybetmeseydim 9. ayıma girecektim çok üzülüyorum senide çok çok iyi anlıyorum dua edelim bize ahirette şefaatçi olsunlar tarifi cok zor bu acının ALLAHA sığınalım ve birbirimize dua edelim tekrar evlat sahibi olabilmek ve kokularını duyabilmek için....
annem de bana aynisini dedi. sen kurtuldun ben ona seviniyorum ya sana bisey olsaydi dedi. evet o an anneyi daha iyi anliyosun ve diyecek bisey bulamiyosun. biz 3lu tarama icin gitmistik. ultrasona girdm bi kalp atislarini dinleyelim dedik. ama o guzelim sesi alamadik. hic bir saglik problemim yok, ikili taramasi da cok guzeldi.her sey cok normaldi.o yuzden ölüm sebebi her sey olabilir dedi doktorum. dusukle dogurdum ardindan kurtaj oldu. bebegimiz mezarliga gitti.parcadan da genetige gonderdik.bakalim ne cikacak sonuclar.hep benden kaynakli diye aglayip durdum.hasta ettim bebegi az yedim stres yaptim vs dryip deyip agladim.ama onlardan olmaxmis tabiki.abim cocuk uzmani.muhtemelen anomali vardi dedi ama bilmiyorum.sabirla sonuclari bekleyecegim. ne zaman bir bebegim daha olur, acaba saglikli mi olur yine bisey olur mu diye kavruluyorum.esim benden beter durumda zaten.en azindan ben aglayip rahatliyirum.o gizli gizli agliyo. esyalari kaldirmalarina da izin vermedim.gunlugu kiyafetleri resimleri hepsi saklanmis ama buldm haberleri yok. yastigimiz altina bir bebek bezini aldm onunla uyuyorum.poposunu isirdigimi hayal ediyorim.erkekti benim bebegim.melek oglum. atlas koyacaktik adini. yeni bebislerimiz olur kardesleri olur insallah.insan mezara gidince somut biseyler gorunce rahatliyo.biraksaniz sabaha kadar yazarim.icim oyle dolu ki.
canım benim allah sabır versin ben sustum artık sadece burda yazıyorum.sende özledikçe yaz.benim eşim hiç ağlamayn biridir mezarına gidip arabaya binince tutamıyor kendini hamile olan birnii gördüğü zaman bakamıyor ben senden daha çok istedim oğlumu diyor.bundan sonraki hamileliğinde yüksek riskli gebelik uzmanına git perinatoloğa benim tekrar bebeğim olursa bende onunla devam edicem.rabbim yardımcımız olsun.
günlük yapacağım ya. belki biraz daha hafifletir. bu arada perinatologluk bir şeyin yok senin dediler bana ama bilemiyorum ki. şuan bi iyileşsem hala ağrılarım kanamam devam ediyor. ondan sonra çıkan sonuçlara göre bakarız artık ne olacak. hayırlısı olsun hepimiz için.
melek anneleri yani bizler, meleklerimiz bizi hissediyor, duyuyor, görüyor. onlar için anneler günümüz kutlu olsun.
evet canım anneler günümüz kutlu olsun.ben artık pek herkese güvenemiyorum.6 sene sonra mucizem karnımdaydı onsuzluğa alışmak çok zor oluyor tekrardan yaşamak istemiyorum ama hamile kalırsam eşim 2 doktorla devam etmek istiyor özellikle perinatolokla.bizi başından göndermesin herşeyi ayrıntılı bakılsın her gittiğimizde diyor.ağrıların hemen geçmez daha sen loğusasın en az 20 gün sürer ağır iş yapma ayağını sıcak tut canım
teşekkür ederim ama öğretmenim bu hafta işime başlayacağım. ev temizliği yemek falan derken insan yoruluyor işte. biz de iki doktorla devam edelim diye konuştuk. hem şuanki kendi doktorumla hem de senin dediğin gibi riskli gebelik uzmanı bulacağız. ankarada bir çok isim duydum ama en iyisi en güler yüzlü güveniliri hangisi bilemiyorum. araştıracağız bakalım. inşallah aynı şeyi yaşamayız tekrar.
allah sabır versin canım banada rahim ağzı yetmezliği dendi ama hiçbir test yapılmadı.hastaneye gittiğimizde bebek aşağıya düşmüştü rahim açılmıştı . ama oğlum yaşıyordu.sonra suyum patladı çok uğraştılar ama miniğimin kalbi durdu.tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım.rabbim yardımcımız olsun bugün çok zor birgün birde bugün öleli bebeğimin tam 1 ay oldu anneler gününe denk geldi,siz tekrardan hamilelik ne zaman düşünüyorsunuz.birde bundan sonra yüksek riskli hamilelik uzmanına gidin bende hamilelik öncesi gidip testlerimi yaptırıp öyle bir doktorla devam edicem allah nasip ederse
canım benim kızım da tüp bebekti kontrollerim yapıldı ben o hafta kendimi çok yormuştum tamamen benim hatam drum bir dahakinde sıkıntı olmaz ama gene de rahim ağzına dikiş atarım dedi ağustosta normal doğumla doğurduğum için ocakta donmuş martta sıfırdan denedim tutmadı haziranda gene deneyeceğim hayırlısı :) bugün benim içinde zordu anneme ve kayınvalideme anneler gününüz kutlu olsun diyemedim konuştum ama kelimeler çıkmadı sabır tatlım ilk aylar daha zordu zaman herseyin ilacı aslında acı azalmıyor ama katlanmayı öğreniyorsun ara ara benimde kopuşlarım oluyor ama eşime eziyet etmek istemiyorum o güçlü durmak zorunda kalıyor zaten bir de ben kötülenince yıpranıyor çok
tatlım eşinle sıkı sıkı sarılın ağla rahatla içine atma umut dolu ol allahım inşallah yeniden nasip edecek de inşallah olacak
allah sabır versin canım seni çok iyi anlıyorum.bize de hastanede yatarken bebeğime özel bebek banada özel bebeğin annesi diyodu hemşireler. çok uğraştılar yaşasın diye olmadı.benim oğlumuda kutuda verdiler.babası enişteleri gömdü dün yanındaydım ben çiçek götürdüm ona.çok özlemişim.peki sizin neden olduğunu söyledilermi.benim rahim ağzı yetmezliği dendi.doktorunuz ne zaman tekrardan denemenizi söyledi.dondurulmuş embriyonuz varmı hastanede.çok soru sordum kusura bakmayın.
çok geçmiş olsun talım bende 7 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım 5 ayıma yeni girmiştim kaybettim oğlumu suyum geldiği için sizin nasıl oldu sizinde amniyo sıvısı yüzündenmiydi kaybınız
canım benim kanama oldu birden rahmim 1cm açılmış (ben o hafta yormuşum kendimi)acil hastaneye gittik kanama olunca birde parça düştü kocaman çok korktum nasıl bir kanama üstümü zor değiştirdim arabaya nasıl bindim bilemedim 28. hafta idi durdurdular ciğer geliştirici iğne doğmasın diye iğneler 2 saatte bir hap yani günde 12 tane hap17gün durdu kızım sürekli drda idik suyum yavaş yavaş azalıyormuş doğduğu gün sancım vardı ben doğum diye düşünmemiştim dr hastaneye yatırdı o gün doğmasaydı kendiliğinden sezaryen olacaktı suyum çok azalmıştı doğdu kızım ilk günler çok iyiydi ciğerleri iyi dedi dr ama kilosu düşüktü kanamadan sonra hiç kilo almamış 10. gün sabaha karşı kaybettim bir kere kucağıma aldım bir kerede dokundum yukardaki resimdeki onun eli :)
allahım sabır versin hepimize inşallah sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü bebişlerimizi de en yakın zamanda gönderir :) senin donmuş varmış sanırım hayırlısı ile göbüşünü doldurur ve kucağında seversin bebişini :)
inşaallah canım rabbim hepimize anne baba diyen evlatlar versin evlerimizi neşelendirsin Allahım. umarım dondurulmuşlar tutar ve sağlıklı bir gebelik geçiririm.sende tekrar deniyceksin heralde Allahım yardımcın olsun sağlıkla kucağını doldursun.. kaç yıllık evlisin tatlım?
amin canım haziranda sıfırdan deneyeceğim allahın izni ile :)4 yıllık evliyim geç evlendim sayılır 35 yaşındayım sen?
doktorlar bana enfeksiyondanda olmuş olbilir dediler kesin şu sebebtendir diye bir açıklama yapmadılar. başka bir dr gittim oda genetik olabilir belki yine tekrarlayabililr bile dedi ama hiç bir test yapılmadı şimdi iki tane dondurulmuş embriyom var 1-2 ay sonra deniycem hayırlısı insaallah kucağımızada alırız yavrularımızı sizin dondurulmuşlarınız var mı
canım benim kızım da tüp bebekti kontrollerim yapıldı ben o hafta kendimi çok yormuştum tamamen benim hatam drum bir dahakinde sıkıntı olmaz ama gene de rahim ağzına dikiş atarım dedi ağustosta normal doğumla doğurduğum için ocakta donmuş martta sıfırdan denedim tutmadı haziranda gene deneyeceğim hayırlısı :) bugün benim içinde zordu anneme ve kayınvalideme anneler gününüz kutlu olsun diyemedim konuştum ama kelimeler çıkmadı sabır tatlım ilk aylar daha zordu zaman herseyin ilacı aslında acı azalmıyor ama katlanmayı öğreniyorsun ara ara benimde kopuşlarım oluyor ama eşime eziyet etmek istemiyorum o güçlü durmak zorunda kalıyor zaten bir de ben kötülenince yıpranıyor çok
tatlım eşinle sıkı sıkı sarılın ağla rahatla içine atma umut dolu ol allahım inşallah yeniden nasip edecek de inşallah olacak
allah razı olsun canım.rabbim en kısa zamanda tekrar bir bebek nasip etsin canım sanada.dondurulmuşun 1.kalitemiydi.birde tekmi transfer yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?