annem yaktın beni

öncelikle sağolun allah razı olsun.ilk defa eşime demiştim ki bu anneler günü benim için çok özel, oğlum benimle diye.şimdi oğlum yok,ben gidicem oğlumu ziyaret etmeye inşallah.

Canim benim derdi veren Allah dermanida verecektir mutlaka uzulmeyin demek savma aglayin uzulun ama ayaga kalkin cunku eminimki rabbim size yeni bir isik verecektir her serde bir hayir vardir .. Rabbim yar ve yardimciniz olsun .. Bebeginiz cennette szi bekleyecektir

allah razı olsun beni anladığınız için teşekkür ederim.

annecim;herşeyim canım oğlum annesinin bitanesi çok özledim bebeğim seni.anneler günü geldi.bu sene çok özel olcaktı sen olcaktın annecim ama sen yoksun kalbim boş karnım boş çok özledim.nasıl dayanıyım 6 sene beklemiştim seni; ne kadar uğraşmşıtık sen aramıza gel diye.senin geliceğinin haberini alınca ne kadar çok ağlamıştım.herşeyin çok iyiydi bir anda bırakıp gittin beni yağmurlu havada ağlayarak gittin annecim.senden kalan tek şey mezarın annecim.bugün kötüyüm annecim çok özledim seni.hiçbirşey dindirmiyor acımı.

kalbim boş karnım boş beynim boş .sen yoksun yokluğuna nasıl dayanırım

canım allahım sabır ve güç versin tatlım bende 10 ay önce kaybettim kızımı ilk zamanlar bende böyleydim karnıma dokunamıyordum aynalara bakak istemiyordum hayat boştu allahım sabrını veriyor onlar bizim ahiretteki mükafatlarımız allahım emeneti idi o daha çok seviyormuş yavrularımızı melek olarak aldı diyelim öyle düşünelim

öncelikle sağolun allah razı olsun.ilk defa eşime demiştim ki bu anneler günü benim için çok özel, oğlum benimle diye.şimdi oğlum yok,ben gidicem oğlumu ziyaret etmeye inşallah.

canım o sadece madden yok o senin içinde sen annesisin benimde onla geçireceğim ilk anneler günüm olacaktı şimdi bende mezarını seveceğim ama şimdilik sonra allahım inşallah onu doya doya sevmeme izin verecek

şuan bu yazıları okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. 2 mayısta bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. hastaneye yattım ve 5 mayısta onu tamamen kaybettim. evimizden mezarlık görünüyor. pencerenin önünden ayrılamıyorum. annemler eşyalarını kaldırdı. yerini buldum gizli gizli öpüp kokluyorum. oğluşum bitaneciğim annesinin süt kokulusu. ben de aynen eşime anneler günü için iki hediye isterim diyordum. o bize mucize gibi gelmişti. her şeyimi alıp gitti. anneler gününde ben de mezarlıktayım. etrafımda bebek gördükçe oturup ağlıyorum. söylenenleri dinlemek istemiyorum. tez zamanda hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin Allah'ım. sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.tekrarını yaşatmasın inşallah. seni çok çok iyi anlıyorum. başımız sağolsun. Allah'ım dayanma gücü versin.

Allahim... dicek laf bulamadim arkadaşım rabbim en kisa zamanda yeniden hamile kalip sağlık sihhatle yavrunuzu kucağına almayi nasip etsin her daim mutlu olun inşallah. boyle acilar yasatmasin rabbim eviniz yavrularinizin sesleriyle dolsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ciğerim yandı sana arkadasm okurken bunun tesellisi yok en yakın zamanda ALlahım bebeğine kavuştursun seni

annesinin bitanesi belki seneye sen gelicektin çiçeklerle annecim olmadı ben geldim mezarına.tıpkı beni bıraktığın gün gibiydi hava ne kadar çok yağmur yağıyordu babanla sana geldim annem bitanem sana.baban seneye kardeşinle gelicez senin mezarına dedi ayrılırken senden sonra ne kadar çok melek daha gelmiş yanına.çok ağladım kıyamadım seni bırakmaya toprağını sevdim yüzün hep aklımda yandım annem hasretinle çok özlemişim seni yanından yine ayrılamak istemedim güzel ellim canım oğlum

okudukça ağlıyorum ağladıkça koşup camdan oğlumun mezarına bakıyorum. sonra yine ağlıyorum. her yerde anneler günü reklamları... Allah'ım her şeyin en iyisini bilir. her şerde bir hayır vardır diyerek kendimi avutuyorum. tez zamanda sağlıklı eli ayağı düzgün bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım o sadece madden yok o senin içinde sen annesisin benimde onla geçireceğim ilk anneler günüm olacaktı şimdi bende mezarını seveceğim ama şimdilik sonra allahım inşallah onu doya doya sevmeme izin verecek

allah sizede sabır versin.sizede güç versin.sizin bebeğiniz neden ölmüştü.rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

allah sizede sabır versin canım.benim oğlumdan bir tane eşya ultrason görüntüsü bile kalmadı hepsini o gece yok ettiler.hastane inledi benim çığlıklarımla anneme hep dedimki anne ben yandım nasıl dayancam diye.annemde ya bende seni kaybetseydim ben nasıl dayanırdım diye.diycek bişey kalmadı.rabbim hepimize sabır versin.sizin bebeğiniz kızmı erkekmiydi.neden kalbinin durduğunu söyledilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…