- 9 Mart 2011
- 336
- 315
- 323
- Konu Sahibi zeynepsude
-
inşallah allah razı olsunekrana o kadar çok şey yazdım ve geri sildim ki çok zor bir durum
Yüce Rabbim sabırlar versin inş en kısa sürede bir meleğiniz daha olur
seni 6 sene bekledim annem elin kolun herşeyin çok güzeldi yaktın annecim nasıl dayanırım yokluğuna gidişine.mezarından ayrılmak istemiyorum.
allah sabırlar versin cnm.
Allah bizlere öyle bir lütuf vermişki..acıya alışmak.....şuan anlayamazsın zamana ihtiyacın var acın çok yeni..acını içine atma paylaş ağlamak istiyorsan ağla etrafından diyecekler yine olur gençsiniz sana bişey olsaydı vsvsvs. takma kafana...ha haklı değiller mi haklılar ama sana anlamsız saçma gelecek...çokta haklısın. seni anlamalarını bekleme anlayamazlar...hep daha kötüsünü yaşasaydım diye düşünürdüm ben...gerçi ben belki daha şanslıydım benim bir evladım daha vardı onu gözönüne getirirdim..ama inanki zaman yarana iyi gelecek sadece zaman.. bir şekilde alışıyorsun unutuyormusun tabiki hayır aklına gelince burnunun direği sızlıyor bebeklere bakıp iç çekiyorsun ama dünya telaşı işte ve dediğim gibi Allahın bir lütfu biz kullarına.. yoksa etrafa baksana bizden katkat büyük acılar yaşayan insanlar nasılda ayakta....sen özelsin bir melek annesisin....Allah sabırlar versin arkadaşım.
Lütfen üzülmemeye çalışın. Allah inşallah nasip eder bir bebeğiniz olur alırsınız kucağınıza. Başınız sağolsun.
Canim benim derdi veren Allah dermanida verecektir mutlaka uzulmeyin demek savma aglayin uzulun ama ayaga kalkin cunku eminimki rabbim size yeni bir isik verecektir her serde bir hayir vardir .. Rabbim yar ve yardimciniz olsun .. Bebeginiz cennette szi bekleyecektir
kalbim boş karnım boş beynim boş .sen yoksun yokluğuna nasıl dayanırım
öncelikle sağolun allah razı olsun.ilk defa eşime demiştim ki bu anneler günü benim için çok özel, oğlum benimle diye.şimdi oğlum yok,ben gidicem oğlumu ziyaret etmeye inşallah.
annem bugün kontrol günümüzdü babanla sana gelicektik koşarak seni görmeye.şimdi mezarına gelicem annecim çok özledim seni.yemek yiyemiyorum oysaki sabah çok acıkırdık annem.şimdi hep aklıma sen geliyosun.sakinleştiricilerle ayaktayım annem.baban söz verdi senin mezarına getircek annecim.babana hep soruyorum nasıl dayandın nasıl seni mezara koydu.miniciktin annem sen.
annesinin bitanesi belki seneye sen gelicektin çiçeklerle annecim olmadı ben geldim mezarına.tıpkı beni bıraktığın gün gibiydi hava ne kadar çok yağmur yağıyordu babanla sana geldim annem bitanem sana.baban seneye kardeşinle gelicez senin mezarına dedi ayrılırken senden sonra ne kadar çok melek daha gelmiş yanına.çok ağladım kıyamadım seni bırakmaya toprağını sevdim yüzün hep aklımda yandım annem hasretinle çok özlemişim seni yanından yine ayrılamak istemedim güzel ellim canım oğlum
canım o sadece madden yok o senin içinde sen annesisin benimde onla geçireceğim ilk anneler günüm olacaktı şimdi bende mezarını seveceğim ama şimdilik sonra allahım inşallah onu doya doya sevmeme izin verecek
şuan bu yazıları okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. 2 mayısta bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. hastaneye yattım ve 5 mayısta onu tamamen kaybettim. evimizden mezarlık görünüyor. pencerenin önünden ayrılamıyorum. annemler eşyalarını kaldırdı. yerini buldum gizli gizli öpüp kokluyorum. oğluşum bitaneciğim annesinin süt kokulusu. ben de aynen eşime anneler günü için iki hediye isterim diyordum. o bize mucize gibi gelmişti. her şeyimi alıp gitti. anneler gününde ben de mezarlıktayım. etrafımda bebek gördükçe oturup ağlıyorum. söylenenleri dinlemek istemiyorum. tez zamanda hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin Allah'ım. sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.tekrarını yaşatmasın inşallah. seni çok çok iyi anlıyorum. başımız sağolsun. Allah'ım dayanma gücü versin.
Allah sabır versin canım..
ciğerim yandı sana arkadasm okurken bunun tesellisi yok en yakın zamanda ALlahım bebeğine kavuştursun seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?