- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Babanız gelene kadar abinizle dönüşümlü annenizi almanız veya sizin onda kalmanız kısmına yorum yapmayacağım lakin annenizin kendi evinde kimseye ihtiyaç duymadan ve bağımlı olmadan yaşamayı öğrenmesi gerekiyor, yalnız kaldığında yanında sürekli birilerini istemesi onun için sağlıklı değil, evi giriş katsa pencerelere ferforje yaptırsın, kapısını da kilitlesin, çok korkuyorsa yatak odasına yakın bir koridor vs varsa oranın ışığını açık bırakıp yatsın.Onu eve cagirmadigimiz için kusuyor. Korkuyor gece yalnız yatmaya.
Anneniz kaç yaşında bu arada.Babam üç aydır yurt dışında. Yazın erkek kardeşim kaldı annemde. Okulu açılınca döndü. Her birimiz birer hafta ağırladık gece korkuyor. En son abimdeydi. Abim de eve bırakmış. Babamın gelmesine bir ay daha var.
Onu eve cagirmadigimiz için kusuyor. Korkuyor gece yalnız yatmaya. Ama elin adamıyla kadınıyla evliyiz. Eşime annemi tekrar getireceğim dersem ve en ufak yüzünü bile eksitirse hiçbir şey eskisi gibi olmaz benim için. Öte yandan kayinvalidem gelip aylarca kalsa ses etmem. Büyükleri evine sigdiramayacak bir yapım yok. Hatta ben diyorum sürekli gelin kalın oğlunuzun evi diye.
annemin yanına gidip kalmak istiyorum esim ona da pek sıcak bakmıyor.isyerim 1 ,5 saat mesafede annemin evine .o da var.icim rahat değil.
Siz olsanız ne yaparsınız?
56 yaşında. Fiziksel anlamda bağımlı olursa Allah korusun tabi ki bakarım. Yada bakıcı ayarlarim. Ama şu an genç sayılır.Anneniz kaç yaşında bu arada.
Birilerine bağımlı olup yaşamakta,ilerisi için sizlere ciddi sıkıntılar yaratır.
Benden yaşça küçükmüş,korkmasının mutlaka bir sebebi vardır,yanlızmı kalamıyor yoksa sizlerimi yanında istiyor.56 yaşında. Fiziksel anlamda bağımlı olursa Allah korusun tabi ki bakarım. Yada bakıcı ayarlarim. Ama şu an genç sayılır.
Babam üç aydır yurt dışında. Yazın erkek kardeşim kaldı annemde. Okulu açılınca döndü. Her birimiz birer hafta ağırladık gece korkuyor. En son abimdeydi. Abim de eve bırakmış. Babamın gelmesine bir ay daha var.
Onu eve cagirmadigimiz için kusuyor. Korkuyor gece yalnız yatmaya. Ama elin adamıyla kadınıyla evliyiz. Eşime annemi tekrar getireceğim dersem ve en ufak yüzünü bile eksitirse hiçbir şey eskisi gibi olmaz benim için. Öte yandan kayinvalidem gelip aylarca kalsa ses etmem. Büyükleri evine sigdiramayacak bir yapım yok. Hatta ben diyorum sürekli gelin kalın oğlunuzun evi diye.
annemin yanına gidip kalmak istiyorum esim ona da pek sıcak bakmıyor.isyerim 1 ,5 saat mesafede annemin evine .o da var.icim rahat değil.
Abim eşinden çekiniyor. Beşinci gün bıraktı. Korktu sanırım babam gelene kadar orda kalır diye.Bu yaşa kadar evde yalnız kalamamış da bu yaştan sonra siz mi öğreteceksiniz
Ne gerek var gönül kırmaya, altı üstü bir ay eşlerinizde biraz tahammüllü olmalı
Yazık kadına ya üzüldüm şimdi, abiniz kadını paket gibi eve mi bırakmış
Yani biliyorum eşler rahatsız olabiliyor ama korkmak başka bir durum ya ben kıyamazdım
Yalnız kalamıyor. Gün içinde mutlaka ararım.uzun uzun konuşuruz sıkılmasın diyeBenden yaşça küçükmüş,korkmasının mutlaka bir sebebi vardır,yanlızmı kalamıyor yoksa sizlerimi yanında istiyor.
Bunun mutlaka bir nedeni vardır,korkumu hissediyor acaba bana birşeymi olur diye düşünüyor.Yalnız kalamıyor. Gün içinde mutlaka ararım.uzun uzun konuşuruz sıkılmasın diye
Koca kadın ya ışığı açık bırakıp uyusun o kadar korkuyor ise yada gitsin bir psikoloğa nedenini araştırsın. Sizlerinde düzeni var, eli ayağı tutuyorken ve gayette genç sayılabilecek bir yaşta iken neden evinde yalnız kalmaz ki anneniz birazda düşüncesiz bence.Babam üç aydır yurt dışında. Yazın erkek kardeşim kaldı annemde. Okulu açılınca döndü. Her birimiz birer hafta ağırladık gece korkuyor. En son abimdeydi. Abim de eve bırakmış. Babamın gelmesine bir ay daha var.
Eve biri girer vs yada metafizik varlıklardan ürkme de varBunun mutlaka bir nedeni vardır,korkumu hissediyor acaba bana birşeymi olur diye düşünüyor.
Kapısı kilitli olduktan sonra korkmayada gerek yok aslında,tedirgin oldukça bunu atlatamazda .Eve biri girer vs yada metafizik varlıklardan ürkme de var
Komşuyla problemliyiz zarar verirler diye kuruyor. O kadar da değildir heraldeKaç yaşında kadın yalnız kalamıyor mu? Hani özel bir durum olur baba vefat eder tamam alınır birkaç ay, ki aldım da ben. Ama kaç yaşında kadın öyle ev ev gezecek mi yalnız kalamıyor diye. Kapısını kilitlesin yatsın. Daha önce evde yalnızken hırsız falan mı girdi korkmasının sebebi nedir bu kadar?
Hamile halimle eşim iş gezisine gidince Bahçeli bodrumlu evde yalnız kalıyorum. Apartman da değil konu komşu sesi olsun. Annenizinki biraz bencillik, özür dilerim ama. Koca insan kapıyı kilitleyecek, felak nas okuyup yatıp uyuyacak. Ne bu evlatlarına misafir olma sevdası? Dönsün o zaman yurtdışına babanızın yanına. Geline de birşey diyemem, sizin eşinize de.Babam üç aydır yurt dışında. Yazın erkek kardeşim kaldı annemde. Okulu açılınca döndü. Her birimiz birer hafta ağırladık gece korkuyor. En son abimdeydi. Abim de eve bırakmış. Babamın gelmesine bir ay daha var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?