dogru gel anne dıe ısrar etmezse kadın cagız nıe gelsınkı belkı oda beklıodur sonucta damattan cekınırler genelde. ısrar etmesini beklıodur bence:44:e annenize sorun, "anne gelip ben de kalsana" demiyor musunuz?
kızlar ben ilk hamilelğimi yaşıyorum.1 hafta sonra günüm bitiyor inş bebeğimi kucağıma alacağım. annem istanbuldan yeni geldi ama şuan köyde bana 1 saat uzaklıkta köyde yani kendi evinde.üstelik yanında kimse yok. tek başına kalıyor.bayramda abimle birlikte geldiler köye. abim iş dolayısıyla ist döndü. annem de benim doğumum için geldi istanbuldan. annem köyde kalmak istemiş yanıma gelmedi yani daha. ben bu duruma üzülüyorum. isterdim ki annem ist geldi köyüne, ben el öpmeye köye gitmişim, 3 gece kalmışlar abimle köyde evinde ee abimde bugun istanbula döndü. annem de gelsin artık bende kalsın tek başına daha napıcakki köyde diye düşünüp üzülüyorum. annem neden böyle yapıyor. damat beni almaya gelir demiş abime.yani anlatabildimmi bilmiyorum ama siz yorum yazınca ben dahada bilgilendiririm bu beni üzen konuyu(
Çekiniyor ve davet bekliyor sanırım.
Zaten bunu da belli etmiş.
Eşinizle beraber gidin annenizi alın.
Allahım kolaylıkla,huzurla kurtarsın inşallah.[/QUOTE
aminn cümlemizi inşallah. dediğinizi yapmayı düşünüyorum fakat sonuç ne olacak bilemiyorum.
diyorum demezmiyim :) kaç aydır gel diyorum hatta. o köyde babamın evinde yaşamak istiyor . babam 2 yıl önce vefat etti. çocuklarının yanında rahat olamıyor anlıyorum onu. damatlardan çekinebilir . ama aslında eşim ve eniştem çoook iyi hç bişeye karışmayan birileri. çekincek hç bişey yok yani. abimden bile iyi davranıyolar anneme . hatta ablamla benden bile iyi davranıp iyi şeyler söylüyolar eşim ve eniştem.e annenize sorun, "anne gelip ben de kalsana" demiyor musunuz?
dogru gel anne dıe ısrar etmezse kadın cagız nıe gelsınkı belkı oda beklıodur sonucta damattan cekınırler genelde. ısrar etmesini beklıodur bence:44:
eşimin işten gelmesini bekliyorum. gelince arıcam almaya gelelim mi gelecekmisin dicem sonrası allah kerim. 9 gbi gelcek eşim.bu kadar üzüldüyseniz buna, binin kocanızla bi arabaya alın annenizi getirin evinize.
tutum derken ? eşime düşen görev nedir sizce peki ? bana gelin beni alın dese eşimle gidip alırız o konuda sıkıntı yok.neye uzuluosun kı anlamadım ? belki eşinin tutumundan dolayı gelmıodur cekınıodur :44:
evet canım bu da iyi bi fikir. ama eşime şimdi aramadan gidelim alalım desem şöyle der kesin biz gideriz annen 'benim işlerim var gelemem falan der ' se bizi geri yollarsa bi daha istediğini yapmam der bna. arabayla 1 saatlik yol gideceğimiz yer.almaya gelelim mi diye aramak yerine, direk gitseniz? seni almaya geldik deseniz? gelmezse bile görmüş olursunuz, gönlü olur..
eşimin işten gelmesini bekliyorum. gelince arıcam almaya gelelim mi gelecekmisin dicem sonrası allah kerim. 9 gbi gelcek eşim.
canım öncelikle ben telefon kullanmıyorum. yani kimseyi arayamam evde teldde yok 4 yıldır böyle. eşim aramış demişki eşim bna msneden yazıyo şuan :) eğer beni almaya gelirseniz yarın tekrar gelmek isterim demiş işim var demiş.o da tmm kal o zmn yarrın akşam gelirim deemişbence eşin gelmeden ara annenle konuş.gelin derse eşine söyle ve almaya gidin
ayrıca köyde yalnız kalmasının nesi yanlış anlayamadım.bir çok kocası ölmüş kadın yalnız yaşıyor.benim annem de dahil:26:
he canım yanlış anlama yalnız kalma meselesi dul olma meselesi değil bendeki. köyde kimse yok arkadaş akraba araba vs dağın başı bi yer bakkal hiç bişey yok ormaN YANİ. korkar diye tek kalması yanlış diyorum. üstelik benim anneme ihtycm var hamileyım doğum psikolojısı korkusu benim yanımda olmalı değil mi yani?canım öncelikle ben telefon kullanmıyorum. yani kimseyi arayamam evde teldde yok 4 yıldır böyle. eşim aramış demişki eşim bna msneden yazıyo şuan :) eğer beni almaya gelirseniz yarın tekrar gelmek isterim demiş işim var demiş.o da tmm kal o zmn yarrın akşam gelirim deemiş
kızlar ben ilk hamilelğimi yaşıyorum.1 hafta sonra günüm bitiyor inş bebeğimi kucağıma alacağım. annem istanbuldan yeni geldi ama şuan köyde bana 1 saat uzaklıkta köyde yani kendi evinde.üstelik yanında kimse yok. tek başına kalıyor.bayramda abimle birlikte geldiler köye. abim iş dolayısıyla ist döndü. annem de benim doğumum için geldi istanbuldan. annem köyde kalmak istemiş yanıma gelmedi yani daha. ben bu duruma üzülüyorum. isterdim ki annem ist geldi köyüne, ben el öpmeye köye gitmişim, 3 gece kalmışlar abimle köyde evinde ee abimde bugun istanbula döndü. annem de gelsin artık bende kalsın tek başına daha napıcakki köyde diye düşünüp üzülüyorum. annem neden böyle yapıyor. damat beni almaya gelir demiş abime.yani anlatabildimmi bilmiyorum ama siz yorum yazınca ben dahada bilgilendiririm bu beni üzen konuyu(
annem yanımda değil köyde. teeee istanbuldan sinopa geldi . köyüne çıktı bana geldi gelmedi canım. köyde kalmasını gerektircek bişey yok aslında kendini oyalıyor orda . burda canı sıkılıyor.ay kafam karıştı kim gidiyo kim kalıyo kim gelmiyo..sonuçta annen yanında değil yani şuan.ben olsam arardır annemi toparlan damadın almaya geliyo seni diye bazen bazı insanlar emrivakiyi hak ediyolar anacım
canım öncelikle ben telefon kullanmıyorum. yani kimseyi arayamam evde teldde yok 4 yıldır böyle. eşim aramış demişki eşim bna msneden yazıyo şuan :) eğer beni almaya gelirseniz yarın tekrar gelmek isterim demiş işim var demiş.o da tmm kal o zmn yarrın akşam gelirim deemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?