Mini elbiselere ne demeli acaba pulludan kasıt o değildi aslında ama
Hem annem kapalı demişsin hemde mini elbiseler giyiyor demişsin arkadaşım anlam veremedim.
43 yaşında bir annem var yaşına uygun gyinmiyor nerde pullu şeyler var nerde ona uygun olmayan şeyler ver onları gymek istiyor kendini hala 20 yaşında gbi hssediyor bulunduğu ortama ayak uydurması lazım ama bunu yapmıyor bizim akrabalarımızda dinimize çok düşkün insanlardır onların arasında sırıtıyor ve tepkide alıyor ben ble onun gbi gyinmiyorum o kapalı ben açık olduğum halde bu sabah bu konudan dolayı tartıştık annemle bunuda sizle paylaşmak istedim ben bunla nasıl başa çıkıcam çok rahatsız oluyorum artık onun yanında
başkalarına ne faziveymiş tepki göstermek
ne kadar güzel işte kendini iyi hissediyo demek böyle
üstelik dekolte falan da giyinmiyomuş ki anneniz sadece pullu renkli diye
zevkleri başklarından farklı diye yadırgıyosunuz annenizi. boşuna kalbini kırıyosunuz
daha 43 yaşında yaşlı bi kadın da değil üstelik
benim 90 yaşındaki anneaneme siyah ya da kahve bişey alsak
beğenmez bunun gül kurusu yok muydu
eflatunu severim ben der.
renklerin ve giysilerin kendini iyi hissetmeye
gerçekten yararı var
mini elbiselere ne demeli acaba pulludan kasıt o değildi aslında ama
Kapalı'dan kastınız başı kapalı galiba. Başı kapalı ama üsluplu giyinmiyor ben böyle anladım.
Böyle ise yanlış tabiki. Ama başörtüsü kullanmıyorsa kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinmeli insan.
Çevrenin ne dediğini fazla ciddiye almayın herkes kendine baksın kimsenin üstüne vazife degil elestirmek...
kastettiğim kesinlikle buydu hangi yolu seçtiyse ona gre kyafetlerini belirlemesi lazım yanından bi adam geçerken laf tanlar bile oluyor ben bundanda rahatsız oluyorum babam gayet medeni 52 yaşında olmasına rağmen pek karışmıyor ayrıca benim kıyafetlerimi gyiyor annem sürekli ondan dolayıda sorun yaşıyorum kapalı bir bayan o yolu seçtiyse o ynde ilerlemesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?