Annem,Yeni kardeş

İlk yorumunuzu tebessümle ama bu son yorumunuzu dehşetle okudum. Söylenecek çok söz var ama eminim onları şuan sizde kendinize söylüyorsunuzdur. Sizi yaralamak istemem ama anne ve babanıza yaptığını hiç ama hiç hoş değil. Bu yaştan sonra çocuk sahibi olacaklarını onlarda düşünemezdi. Ama demek ki Allah nasip etmiş vermiş sizin bir söz söylemeye hakkınız zaten yok sonuçta Allah'ın verdiğine karşı çıkacak değiliz. ama siz herşeyi yerle bir etmişsiniz. Kafayı yengenizle bozacağınıza evlat olarak anne babanızın yanında olmalıydınız. Abinle yengenin destek olmasını bile hazmedememişin. Bir de nişanlıymışın görümcen varsa sende başka evin yengesi olacaksın senin yengene davrandığın giib davranılmasını istermisin sana. Kendine çeki düzen ver herkesten özür dile çünkü gerçekten haksız ve bencilsin. Yarın öbür gün senin neler yaşayıp yaşamayacağını bilemezsin. Şundan da emin ol ailen bu davranışlarına karşı yine de sana çok sakin davranmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu fake miymis yahu? Ooooo..... Bu kadar kıskançlık zaten gercek disiydi.

Konu fake de olsa bu arkadaşın hayal gücü bu kadarına çalışıyorsa gerçekte olması çok mümkün. Yalandan konu açanlar ne hissediyor acaba bu kadar insan yorum yaptırıp tatmin mi oluyor saçmalıklarıyla pes doğrusu.

Fake oldugu nasil anlasildi acaba?

Fake oldugu nasil anlasildi acaba?

Sanırım son yazdıklarından sonra bunların gerçek olamayacağına kanaat kılınmış ve fake denmiş. Zaten kimin isteğiyle bilmiyorum ama üyelik pasif olmuş. Ben fake olmasından yanayım böyle bir şey umarım hiç yaşanmamıştır. Doğruysa yazık o anne babaya evlatları tarafından böyle bir davranışa maruz kaldıkları için.

Offf tam bir gerçek görümcesiniz evlerden ırak
Yapmayın kendinizede cevrenizede bunu cocuk değilsiniz

Bebişte sağlıkla gelsin inşallah tekne kazıntısı

Onlar hala karı koca ayrıca senı ılgılendıren bı durum goremedım. Ben olsam annem adına sevınırdım gelını destek cıkmıs aılenızle ıyı anlasıyor ee sızınkılerde onu sevmıs sızden ayırmamıs. Annen en son dogumunu 22sene once yapmıs yengen suan daha aktıf cocuk bakımında beraber buyuturler sende kardesınle abınle yenı kardesınızı seversınız. Sorumlulugu sıze yıkmazlar kı yıksa bıle ben seve seve yapardım sanırım bırı annem bırı kardesım. Bıde bakalım allah nasıp edecek mı dunyaya gelmesını kı ınsallah gelır saglıkla. Yengenı kıskanıp ustune annenle samımı olamıyorsun derdın bu

K
Kınar gibi okudumki başıma gelsin allahım ne olur bir kız kardeşim olsun 21 yaşındayım bir erkek kardeşim var içimde kalan en büyük şey bir kız kardeş

bu nasıl birşeydir yaa okurken kanım dondu resmen.karşısında ailesi değilde sanki düşmanı var.anneyi babayı ağlatmak yengeye düşmanlık beslemek.anne babamın benim yüzümden o şekilde ağlamasını görsem kendime gelemem yaa.

doğacağı bile belli değil demek filan karşısında annesi değilde kuması var sanki.
ayrıca ne olmuş yani yengeniz daha ilgiliyse.sizde roller değişmiş.yengeniz ailenizi sahiplenmiş,siz yedi kat yabancı gibi kalmışsınız.

aynı şey benim başıma gelse,bu kadar lafı kardeşim saysa valla saçıını dolarım o evin duvarlarına vura vura atarım evden.
bu kadar saygısızlığı edepsizliği kaldıramam.

En küçüğümüzü annem 39 yaşında doğurdu.ben 32 yaşındayım kardeşim 5.sınıfa gidiyo şuan.
5 aylık hamileyken söyledi bana birden niye aldırmadın demiştim:)))))şuan o kadar pişmanım ki aklıma geldikçe yerin dibine girmek istiyorum resmen:)))bi anlık şokla ne diyeceğimi bilemedim.

İnsan niye fake konu açarki?
Konu açana para vermiyorlarki!
Eğer öyleyse bile konu sahibi herhalukarda sorunlu bir tip.
Takipteysen lütfen psikolojik yardım al.

yaraticiliginiza hayran kaldim gercekten ne hikayeydi ama okadar detayi nereden dusundun yengem abim babam amcam zirt virt ne cok boş zamanin varmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…