Annem,Yeni kardeş

zaten evlenip gitceksin, senden bisey bekleyen de yok, sana ne oluyor ki, bu dunyada yasama hakki sadece senin mi, valla sen gidince herkes rahatlayacak, hani 18 yasinda ergen de degilsin ki, hoş gorelim, koca kadin olmussun, benim annem de ben 18 yasindayken hamile kaldi, asiri derecede utanmistim, yerin dibine gectigimi hissettim, ama 18 yasindaydim. dogar dogmaz da deli gibi sevdik, kardes degil de cocugum gibi oldu neredeyse, su an 18 yasinda iyi ki var.

Evin en küçüğüyüm annemi dünya gözüyle hamile görmeyi çok isterdim açıkçası , eminim çok ponçik olurdu.

Şanlısın bence.Yalnız abinin eşini kıskanıyorsun gibi geldi bana.Ayrıca üniversiteyi farklı şehirde okumak aileyle kopmak için bir sebep değil ki.

Annene sağlıklı doğumlar dilerim.

Ahahahhaha
Ne güzel bir şoktur bu böyle
Normal yaş gebeliğe göre iki kat eğlenceli
Tebrikler

Aradaki yorumunu şimdi gördüm.Korkunç birisin.Haset sözcüğü bir insan olsa sen olurmuşsun heralde.

Annene üzüldüm kadıncağız zaten ağlamış utanmış aldırmak istememiş bir de senin tepkin yüzünden daha en başından bu kadar sorun olucaksa aldırırım demiş.Annen genç ayrıca.Sen de o yaşa gelince kocanla seks yapma tamam mı?

Lütfen evlen...
Zira bu kıskançlığın hem bebeğe hem yengene karşı biraz fazla . Yazık öksüz yenge ne karşı bile anlayışsızsın küçük de değilsin ki değişirsin diyelim.

bu yaşta cinsellik yaşıyor olmaları ayakta alkışlanacak cinsten. bizdekiler odun dite nite anneniz utansın

afferim ikisine de. özellikle babana. malum koca kalas olunca kadın naparsa yapsın kankalıktan öteye gitmiyor ilişki.

annemin sağlığı el versede bizede böyle neşe gelse
önemli olan annenizin sağlığı
çocuk ona siz gidince yoldaş olacak gençleştirecek
üzülmenizi yadırgadım
ne var yani insanlar hep hayat telaşında imiş
şimdi emekliliklerini yaşıyorlar, bence bencillik yapmayın annenize destek olun

Konu gercek degil, son yorumdan sonra inanmam.
Abisi kizin telefonunu sarja takiyormusta, arama motorundan riskli gebelikte cocuk dusurme diye arattigini gormusmus yanlislikla.
Yani boyle gercek olmayan konular acip, sacma sapan yorumlar yapmak insanlara ne kazandiriyor hic anlamiyorum.
Ne sizofren insanlar var.

Gencecik insanlar. Bize duyurmadan yapmışlar derken . Nasıl duyursunlar ki ? genç insanlar elbette birlikte olacaklar. Benim dedemle babannem 70 yaşında gayette birlikte olurlardı. Banyo yapmalarından anlardık Derdiniz aslında düğünde hamile bir şekilde gezmesi. Bence olayın şokunu atlatınca sakinleip annenize destek olacaksınız.

aynı evin içinde bize duyurmadan nasıl yaptılar diyede şaşırdım.
Yüzümde tebessümle okudum Napsın insanlar davul zurnamı çalsınlar böyle şeyler zaten evde birileri varsa sessiz sedasız yapılır. Hayırlı olsun bu arada benimde abilerimle 18 ve 13 yaş aram var gerçekten iyi ki var. Her anlamda destek olurlar bana bende onlara elimden geldiğimce.

Üzülkeye gerek yok olabilir gayet normal. Hayatınızın en güzel süprizi en güzey anısı olarak kalacak bence hafızalarınızda. Anneniz kaç yaşında merak ettm?

hayat işte kimi ister olmaz kımınede verir ... Allah tan geldi kabullenın sevin anneninizi ne olursa olsun üzmeyin.

10. Haftadan sonra bebek aldırmak yasalara aykırı(sağlık sorunları hariç).
16-18 haftadan önce de cinsiyet belli olmuyor dr lar bu haftalardan önce tahminde bulunmaktan kaçınıyor. Benim perinatolog dr um 20.haftada ayrıntılı usg de net olarak belli olur demişti düşünün.
Konu bana inandırıcı gelmedi.

Hayal gücünüz kuvvetli ama ‘bencil’ maalesef

Konu fake mi? Konu sahibi o yuzden mi banlanmış acaba

Bir de soğukkanlılıkla vicdansızlığını anlatmış taş kalpli seni evlen de kurtulsunlar senden. Bu kadar büyütülemezdi olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…