- 6 Ocak 2019
- 4
- 15
- 3
- 32
- Konu Sahibi kizilhatun584506
-
tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.
annem 46 babam 48 yaşında erken evlenmişler.abimi 17 yaşında doğurmş annem.
yaa duygularımı tam olarak bende anlayamadım uzun yıllardan sonra annemi hamile görmek.nişanlımın ailesine nasıl açıklayacam.yaza düğün düşünüyorduk şimdi annem nasıl dolanacak düğünde.
ben üniversiteyi ailemden farklı şehirde okudum doğal olarak aramızdaki muhabbet bağ filan zayıfladı.annemlede hiç öyle samimi +18 muhabbetimiz olmazdı.
benim üzüntüm kafamdaki sorular yüzünden anneme karşı soğuk durmam.
yengemin annesi küçükken vefaat etmiş yengemle hep amcasının eşi ilgilenmiş filan o yüzden anneme aşırı düşkün.ilk başlarda çok kıskançlık krizleri çıkardım evde.
abimle filan çok aram açıldı o zamanlar sen kabul etsende etmesende o benim karım doğal olarak gelip gidecek bu eve diye.
sen yılda bir gelirken annemle babamla senden çok ilgilendi diyince.sanki ailem artık kızı diye onu görüyor diye eve bile geç gelmeye çalışırdım.
abim şehir dışına gittiğinde yengem 1 ay bizde kaldı.lohusalığında ne olur annen kalsın yanımda,diye çok istemişti
birde ailenin tek gelini ilk torun filan çok sorun etmiştim başlarda.
yengem anneme benden daha yakın davranıyor,ama nedense ben anneme karşı sıcaklık gösteremiyorum.
aynı evin içinde bize duyurmadan nasıl yaptılar diyede şaşırdım.
yengem sabah yeğenimle gelmiş.kahvaltıyı beraber yapalım diye.saat 10 ben yatıyorum kardeşim yatıyor.salona bırakmış kızı kendi, mutfağa girmiş babamla muhabbet edip sofra kuruyorlar.babam hep yengeme kızım kızım diyor.
yengem anlatıyor işte ben x le konuştum halıları filan yıkamaya veririz.
üstümdeki hakkını ödeyemem,elimden geldiğince yardım ederim, bende mutfağın önünden geçerken daha 2 tane kızı var merak etme dedim epey bozuldum sofrada bile suratım asık durdum yani.
bir yanda da seviniyorum ne güzel işte evin için yeniden şenlenecek,diye anneme davranışlarım ve soğukluğum yüzünden de içim buruluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?