Annem,Yeni kardeş

Lisede edebiyat dersinde buna ne deniyordu? Hah buldum ilahi bakış açısıyla yazılan romanlar

Tebesdumle okudum

Cok hos
Allah tamamina erdirsin
Tekne kazintisi geliyor:)))
Hic utanilicak bisey yok
Sadece akrabslara buyuk havadis var))

Benim annem de menepoza dogru bir varmi kuskusu yasadiginda 24 yasindaydim ve anneme vok kizmistim
Sacmalama bh yasta ne cocugu diye.
Bekardik hepimiz ve en kucugumuz 18 di

Neyse meğer menopozdanmıs
Simdi 14 yil gecti uzerimden
Olsa buyurmus keskede olsaymis cok dedim

Annenizi tebrik ediyoruz.

Konu fake maalesef..

aranızdaki iletisimi bilemiyorum tabi, üzüldüm onun için, kusura bakmayın. ben babami yaklasik 3 yıl once kaybettim , son donemde annemle olan iliskimiz de ne kadar uğraşsam da iyi bir seviyede degil. ama ne olursa olsun annem. ben de 10 ay once anne oldum, annelerin fedakarliklari çok, daha iyi anladim bunu.
umarim hep boyle mutlu bir aileniz olur, sevindim sizin adiniza

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah sizlere uzun ömürler versin.
Mesela ablamın ilk çocuğuda beni annesi gibi görür. Bizde herkes birbirini büyütüyor sanırım. Birde ablamı lenfomadan kaybediyorduk az kalsın. Ondan hepimiz için çok önemlidir. Ne yazıkki elimizdekilerin değerini ya kaybedince yada kaybetmek üzere olunca anlıyoruz.
Sevdiklerinizle yaşlanırsınız umarım.

Tüm ailene eziyet etmişsin bence psikiyatriste gitmelisin abin çok akıllı biri insanları öyle ağlatmaya hakkın yok

Güncellemelerinden sonra kesinlikle psikiyatri desteği görmende fayda olduğunu düşünüyorum.
Gerçekse ayrı bir hastalık teşhisin var. Tüm bu olanları yazıyorsan ayrı teşhis....

Bu vesileyle sen de kardeş sorumluluğu alarak biraz büyüme imkanına erişirsin belki.
Bu ne ya? Ne güzel gelin, kv, kp anlaşıyorlar işte. Hasetle bakacağına insancıl davranıp aralarına karış..
26 yaşında koca insansın ergen triplerinle kimse uğraşamaz senin. Annenin morale ihtiyacı var. Seni nazlayamaz..

amin hepimize.
aynen öyle kaybetmeden anlayalım.
ne guzel bir söz, siz de sevdiklerinizle yaşlanırsınız umarım

Bende evliyim 20 aylık oğlum var. Annem hamile kalsa en çok kardeşlerim ve ben sevinirdik heralde. Dünyaya masum miniminicik bir canlı geliyor bundan ötesi var mı ya :)

Fake değilsen ağır hastasın
Çevrendeki herkes için üzüldüm

Allah istemis olmus
Herseyde bir hayir vardir
Annenize de babaniza da destek olun
Milleti dusunmeyin
Ayibi olmaz bu isin.

Su akar yoluni bulur

Hayirlisi olsun

hayatımda sizin kadar kötü bir insan görmedim inşallah da asla görmem.kötü kelimeler kullanmaya bile değmezsiniz.

Hayırlı olsun aynı durumdayız benim annem Şu anda 7 aylık hamile benimde kız kardeşimle aramda 27 yaş olacak . Annem en son 25 yaşındaki kardeşimi dünyaya getirdii veee uzuuun bir ara verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…