- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Nörolojik ve psikolojik vaka olduğu kesin... Ölüm dışında herşeyin çaresi var... Tedavi ile mutlaka düzelir...
Canim benim cok gecmis olsun
Sebebi nedir? Bir doktora goturdunuz mu?
Annenizi tedaviye götürün
Sizinle konuşmuyor mu?Destek almaya ikna etseniz.
Chill'im, sebebini bilmiyorum. Bir dugune gittik, sonrasinda anneme bir seyler oldu. Oyle cikmazdayim ki...
Canim benim ne caresiz dertler var hayatta bir bilsen. Bu ara cok gucsuz goruyorum seni. Sen bu degilsin. Demek ki dogru bir tedavi ve dogru bir doktor bulamamissiniz. Bu kadar yikilma olir mu? Bu gune bizi onlar getirdi simdi sira bizde degil mi? Bu kadar panikle annene yardimci olabilecegini mi saniyorsun? Lutfen sakinles ve gerekirse 10 tane doktor gez ama yilma.
Doktor birşey yok dediyse bir sırrı var o zaman. Neden korkuyor, kimden korkuyor öğrenmeniz gerekli. Bir düğünden bahsetmişsiniz orada kimle konuştu acaba?
Annen bir sey mi yasadi canim?Hani su an bir hastaligi olsa tedaviye falan baslariz ama hicbir sey de anlatmiyor.
Hani su an bir hastaligi olsa tedaviye falan baslariz ama hicbir sey de anlatmiyor.
Nörolog sorun yok diyor, psikiyatr sorun yok diyor.Chill'im, sebebini bilmiyorum. Bir dugune gittik, sonrasinda anneme bir seyler oldu. Oyle cikmazdayim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?