Annem yok gibi artik

Canim o dugune gittiginiz akrabalarinizdan evinize kimler girip cikiyor? Bir tehdit olabilir mi?

Neden öyle..Annenizi iyi bir terapiste götürün mutlaka bir çaresi vardır.

Eve giren cikan akraba hemen hemen yok o dugunden sonra.

Tehdit ile korkutulma ihtimali yuksek cunku beni aksamlari gec gelme diye tembihliyor hep. Biraz gec kaldigimda akli cikiyor.

Sadece sana karsi mi oyle? Baska kardeslerine karsi da boyle mi? Mesela babana?

Kadıncağızın ne derdi var kimbilir. Yardımcı olmaya çalışın. Sıkıştırmayın anlat diye ama ilgilenmeye devam edin. Belki ( umarım ) anlatır size. Siz de çözüm bulursunuz.

Eşi kardeşi annesi babası ablası vs vs yani anlatabileceği bir kişi bile yok mu ?
Ahretlik derler misal öyle biri yok mu
Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun
Kadıncağızın ne derdi var kimbilir. Yardımcı olmaya çalışın. Sıkıştırmayın anlat diye ama ilgilenmeye devam edin. Belki ( umarım ) anlatır size. Siz de çözüm bulursunuz.

Kac aydir anlatmasi icin yalvariyorum. Sorun oldugunu kabul ediyor ama asla dillendirmiyor.

Allah Allah. Çok merak ettim ve üzüldüm ya. Kesin bir şey var. İş işten geçmeden çözülse keşke annen. Daha çok ilgi ve sevgiyle yaklaşırsan illa ki çözülecektir diye düşünüyorum

Kendinize üzüleceğinize biraz annenize üzülüp, destek olup, gerekirse profesyonel destek almasını sağlayıp iyileşmesine yardımcı olsanız?
Gerçekten tavrınızı çok bencilce buldum.
Kadıncağız kimbilir neler yaşıyor, siz ise anca “ayy annemle sosyal aktivitelerden geri kalıyorum.” derdindesiniz

Bence bir bahaneyle o düğünün cd'sini izlemeye çalışın orda ne olduysa kameralara yansıma ihtimali çok yüksek hem o düğünde sizde o gün sizde ordaysanız aklınalıza gelmeyen birşey olduysa bile tekrar izlediğinizde belki bir fikriniz olur. En azından anneniz kimlerle konuşmuş öğrenirsiniz ve yanında kimler olduğunu ne konuştuğununu duyan başka tanıdıklarınıza da sorabilir siniz ya başka şeyler. Bilemiyorum ama ben olsam bi yolunu bulur izlerdim.

Tehdit ile korkutulma ihtimali yuksek cunku beni aksamlari gec gelme diye tembihliyor hep. Biraz gec kaldigimda akli cikiyor.
Biri size ulaşabilir belki o yüzden rahatsızdır. Yani sizi yalnız yakalayabileceği anları kolluyorsa anneniz o yüzden erken gelmenizi istiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…