- 17 Aralık 2015
- 27.107
- 49.562
- 598
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Iyi doktorlara goturduk ama Chill. Cok caresiz kaldim.
İlla ki tetikleyen bir şeyler olmuştur o düğünde. Siz bir şey farkettiniz mi?Chill'im, sebebini bilmiyorum. Bir dugune gittik, sonrasinda anneme bir seyler oldu. Oyle cikmazdayim ki...
Annen bir sey mi yasadi canim?
Aşamadığı bir travması var demek ki...
Nörolog sorun yok diyor, psikiyatr sorun yok diyor.
Varsayım üzerine söylüyorum; düğünden sonra olduysa, düğünde sevmediği geçmişle alakalı birisini mi gördü acaba. Onu tedirgin eden, korkutan birisi
İlla ki tetikleyen bir şeyler olmuştur o düğünde. Siz bir şey farkettiniz mi?
Ben de düğünde birini gördü/bir şey duydu/oldu diye düşünüyorum.
Allah korusun neler görüyoruz duyuyoruz.
Belki çok eskiden bir şey yaşadığı birini gördü, travmalarını tetikledi. Bu bile olabilir.
Düğün akraba düğünü müydü?
Yani aklıma ihtimaller geliyor hele ki akraba düğününden sonra ama bunları söylemek, dillendirmek yakışıksız.Evet, yakin akraba dugunuydu. Anlatmazsa nasil anlayabiliriz ki? :/
Canım, teyze, annane vs en yakınından kimler var onlarla mı bi konuşsanız? Belki bir bilen vardır.Evet, yakin akraba dugunuydu. Anlatmazsa nasil anlayabiliriz ki? :/
Yani aklıma ihtimaller geliyor hele ki akraba düğününden sonra ama bunları söylemek, dillendirmek yakışıksız.
Anlatmasını nasıl sağlayabilirsiniz inanın bir şey diyemiyorum.
Annenizi götürmeden siz gitseniz bir psikologa/psikiyatriste, neler yapabileceğinizi kabuğunu nasıl kırabileceğinizi siz öğrenseniz?
Anneniz belli ki kimseye anlatamayacak kadar kapanmış içine.
Allah korusun, ağır bir hastalık falan diye düşündüm, başlığı görünce. Belli ki yardıma ve tedaviye ihtiyacı var anenin.
Hangimiz normal ki, hayat şartları, anne olmanın getirdiği sorumluluklar. Kimbilir neler yaşadı kendi içinde.
Şimdi evlat olarak ona yardım eli uzatmak sizin göreviniz. Sadece konuşmak yeterli değil, uzman desteği almalısınız.
Canım, teyze, annane vs en yakınından kimler var onlarla mı bi konuşsanız? Belki bir bilen vardır.
Farklı psikologlar da deneyin. Düğünden sonra böyle olduğunu söyleyin.
Hem Annenin kalbine, hem size ferahlık versin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?