Annem yok gibi artik

Kendinize üzüleceğinize biraz annenize üzülüp, destek olup, gerekirse profesyonel destek almasını sağlayıp iyileşmesine yardımcı olsanız?
Gerçekten tavrınızı çok bencilce buldum.
Kadıncağız kimbilir neler yaşıyor, siz ise anca “ayy annemle sosyal aktivitelerden geri kalıyorum.” derdindesiniz

Aylardir burada ayni seyleri tekrarlayip tekrarlayip agliyorken ve cozum yolu bulmak icin kivraniyorken yapriginiz bu kustahca yorum sinirlerimi iyice gerdi. Konuyu ilistirdigi yere bak.

Defolun konumdan. Terbiyesiz...

Kendinize üzüleceğinize biraz annenize üzülüp, destek olup, gerekirse profesyonel destek almasını sağlayıp iyileşmesine yardımcı olsanız?
Kadıncağız kimbilir neler yaşıyor, siz ise anca “ayy annemle sosyal aktivitelerden geri kalıyorum.” derdindesiniz

Sizim tavrinizi empatiden ve insanliktan cok uzak buldum. Bilin istedim. Okudugunuzu anlamiyorsaniz yorum yapma mecburiyetiniz yok. Insanlarin derdi var az empati!

Kızcağız daha ilk sayfada yazmış doktorlara gittiklerini. Ara sayfaları okumasanız bile böyle bir konuda bu kadar kırıcı bir yorum yazmadan önce keşke en azından ilk sayfaya göz atsaydınız.

Norolojiye goturduk ve norolog korkulacak bir seyin olmadigini soyledi. Vitamin ve bazi destekleyiciler verdi. Psikiyatrist de bir seyin olmadigini soyledi.

Eee, var bir seyler ama annem derdini anlatmiyor, sakliyor.
Goturuyoruz da sikintisini anlatmiyor ki...
Iyi doktorlara goturduk ama Chill. Cok caresiz kaldim. :KK43:
Psikiyatriste birlikte gittik. O psikiyatristle gorustukten sonra ben girdim tek basima ve tum gozlemlerimi anlattim. Psikiyatrist bir sorun gormedigini, sorunun isitmeyle alakali olabilecegini soyledi. Annem ciddi ciddi duymuyor isitme cihazi takmasina ragmen.

Orada da bir guleryuzluydu anlatamam. Kafayi yiyecegim herhalde dedim. Psikiyatrist de sasirdi, 10 gun sonra bir daha gelin dedi ve 10 gun sonra anti-depresan verdi.

Bir de disari cikinca daha iyi. Evde ne varsa eve girince bir garip oluyor.
Kac aydir anlatmasi icin yalvariyorum. Sorun oldugunu kabul ediyor ama asla dillendirmiyor.

Eve giren cikan akraba hemen hemen yok o dugunden sonra.

Tehdit ile korkutulma ihtimali yuksek cunku beni aksamlari gec gelme diye tembihliyor hep. Biraz gec kaldigimda akli cikiyor.
Peki sence bu tehditin sebebi ne olabilir eğer gerçekten tehdit varsa. Miras falan kaldı mı?

Peki sence bu tehditin sebebi ne olabilir eğer gerçekten tehdit varsa. Miras falan kaldı mı?

Simdi hatirladim da issiz oldugum donemde (Nisan ayi gibi) birileri annemi cebinden aradi ve bir teror orgutune para mi gonderdiniz seklinde para sizdirmaya kalkti. Polise sikayet ettik o an ama acaba daha sonra tekrar arayip tehdit etmis olabilirler mi? Yoksa miras falan kalmadi.

Simdi hatirladim da issiz oldugum donemde (Nisan ayi gibi) birileri annemi cebinden aradi ve bir teror orgutune para mi gonderdiniz seklinde para sizdirmaya kalkti. Polise sikayet ettik o an ama acaba daha sonra tekrar arayip tehdit etmis olabilirler mi? Yoksa miras falan kalmadi.

Olanilir canim :( belki de bu korkuttu anneni :(

Bence boyle oldu. Kapi calindiginda kesinlikle emin olmadan acma diyor mesela. Uc kere de simsiki kilitliyor kapiyi ama ayni kadin duzenli olarak korkmadan disarida yuruyusunu yapiyor. Ilginc...
O zaman kendi ile ilgili değil ama seninle ilgili korkuları var bence. Sana bir şey olacağı için endişeleniyor.

Konunuzu takipteyim. Allah yardımcınız olsun. Bu tehdit uzerinde bir durun bakalim.

Sigindigim tek liman burasi. O nedenle ne zaman kotulessem solugu burada aliyorum.

Uzgunum. Huznu hucrelerimde hissediyorum. O kadar derin...

Isyerinde annesiyle tatli tatli konusan veya disarida annesiyle kahve icen kadinlari gordukce kahroluyorum. Cunku ben artik bunlarin hicbirini yapamayacagim annemle.

Annem yok gibi artik. Hep evde, hep kendi halinde, dunyadan kendisini soyutlamis, korkulari oldugu asikar ama bunlari bizimle hic paylasmayan, korkulariyla mucadele eden ve inleyen bir kadin artik...

Neler oldugunu sordugumda sessiz kalmayi tercih ediyor. Devamli gozu disarida, birilerinden korkuyor gibi. Ici sikiliyor ama konusturdugumuzda cok normal.

Annesi hayatta ve saglikli olanlar oyle sansli ki... Size nasil imrendigimi bir bilseniz...

Hayata cok kirginim. Dayanamiyorum ve hayat cok agir geliyor artik. :(
Nörolojiye ve psikiyatriye gmtür canım demans başlangıcı olabilir.
Benim annemde hasta annesi sağlıklı olanlara okadar imreniyorumki çocukluğumu istiyorum.
Doktora götür canım hiç durma

Nörolojiye ve psikiyatriye gmtür canım demans başlangıcı olabilir.
Benim annemde hasta annesi sağlıklı olanlara okadar imreniyorumki çocukluğumu istiyorum.
Doktora götür canım hiç durma

Evet, olabilir. Senin annen de mi demans hastasi?

Cok gecmis olsun.

Cok gecmis olsun. Babaniz hayatta mi? Sunun icin sordum belki ona acilmistir. Belki en yakin arkadasina . Bilmiyorum aklima birsey gelmiyor. Cok uzuldum.

Kimine göre elinde olmayan sebeplerden dolayı hiçbir anlam ifade etmeyen, kiminin de yaşama sebebidir anne. Allah yardımcınız olsun.
Bazı hastalıkları yaşın ilerlemesi tetikleyebilir. Başka doktorlara da götürmenizde fayda var. İllaki vardır bir sebebi.

Back
X