Annem yok😔 bi anne istiyorum.

Çok ama çok üzüldüm yaşadıklarınıza.kanım dondu okurken.
Nasıl yüreğiniz sızlıyordur... acısı hiç ama hiç geçmez..
Yok mu size can olucak bir teyzeniz, Halanız ?
Allah yanan yüreğinize su serpsin... 😭😢😭😢
İşte bende yaşıyorum kızıma kız kardeşime belli etmemeye çalışıyorum güçlü durmaya çalışıyorum😔 ah teyzeler kendilerine müslüman annemle bile küslerdi, paraları vardı annemin yoktu😔 para onların dilinde konuşuyordu. Halam gil hepsi almış yaşını kendi çocukları var torunları bize sıra kalmıyor ki😔 kız kardeşim 13 yaşında onu aramıyorlar , beni hiç aramazlar😔

Allah sabir versin bak enazindan tutanacak bir dalin var ya olmasaydi iyice kafayi yerdin kizinla konus dertles dik durmaya calis kizin icin canim Allahim yardimcin olsun insallah

Herkese merhabalar, evet başlıkta demek istediğim gibi. Annemi kaybedeli 1 yıl olmak üzere😔 evliyim bi kızım var. Annemi babam tarafından bıçaklama sonucu kayıp ettim. 😢 bunun acısını tarifini kimse anlamaz. Çünkü bende başıma gelmeden anlamıyordum. Bi kız kardeşim var benimle kalıyor. Buraya yazmamın sebebi kimseye diyemediM anlatamadım. Ben 92 doğumluyum, bi anne istiyorum beni arayıp soracak hergün, bi kızı var ise oğlu var ise onun gibi görecek arada hediye alacak 😔 beni mutlu etsin çok ihtiyacım var , nazım ona geçsin😢 (kayınvalidem desem hiç düşünmez, ben aramazsam aramaz öyle soguk birisi, bi kızı gibi görmüyor)😔 şimdiden teşekkür ederim.
Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın. Evladınızın bahtı güzel olsun. Sizi hiç ayırmasın

Baban napıyo şimdi üzüldüm Allah sabır versin kayınvalidenle daha yakın olmaya çalış başka türlü bi çözüm yok gibi

Allah rahmet eylesin, size de bol sabır versin. Ben de 20 yıldır hem annesiz hem babasızım. Keşke yeri doldurulabilecek boşluklar olsaydı bunlar ama imkanı yok. Çekirdek ailenizle mutlu olmaya, her anın kıymetini bilmeye odaklanmalısınız. Bir anneniz yok ama annesiniz. Ben içimdeki anne özlemimi kızlarımla doldurdum. Yaşınız benden çok küçük, acınız da çok taze. İnanıyorum ki zamanla sizin de acılarınız biraz kabuk tutacak. Tamamen geçiyor mu, hayır ama ilk zamanlardaki yoksunluk, acizlik, özlem hafifliyor inanın. Kayıvalideyi de takmayın, en iyi niyetlisi, en sevgi dolusu bile anneniz gibi olamazdı zaten. Ayrıca çok travmatik bir olayla yaşamışsınız bu kaybı. Psikolojik destek aldınız mı?

Herkese merhabalar, evet başlıkta demek istediğim gibi. Annemi kaybedeli 1 yıl olmak üzere😔 evliyim bi kızım var. Annemi babam tarafından bıçaklama sonucu kayıp ettim. 😢 bunun acısını tarifini kimse anlamaz. Çünkü bende başıma gelmeden anlamıyordum. Bi kız kardeşim var benimle kalıyor. Buraya yazmamın sebebi kimseye diyemediM anlatamadım. Ben 92 doğumluyum, bi anne istiyorum beni arayıp soracak hergün, bi kızı var ise oğlu var ise onun gibi görecek arada hediye alacak 😔 beni mutlu etsin çok ihtiyacım var , nazım ona geçsin😢 (kayınvalidem desem hiç düşünmez, ben aramazsam aramaz öyle soguk birisi, bi kızı gibi görmüyor)😔 şimdiden teşekkür ederim.
Anneni iyi hatırlıyorsun, bu o kadar güzel bir şey ki. Anne ve babam ben 8 yaşındayken boşandı. Annem kendini alkole verdi. Her gece tv karşısında sızardı elinde kadehle. Kaldırıp yatağına götürmeye çalışırdım. Sarhoşken ağlayıp benden özür dilerdi sabaha unuturdu. Babamı iki yıl sonra hiç görmemeye başladım. Annemin sürekli sevgilileri olurdu. Eve giren çıkan belli değildi. 3 yıl önce düğünüme gelmek yerine erkek arkadaşıyla içmeyi tercih ettiğinde tüm ipleri kopardım. Ne yapıyor şu an hiçbir fikrim yok.

Anneni iyi hatırlıyorsun, bu o kadar güzel bir şey ki. Anne ve babam ben 8 yaşındayken boşandı. Annem kendini alkole verdi. Her gece tv karşısında sızardı elinde kadehle. Kaldırıp yatağına götürmeye çalışırdım. Sarhoşken ağlayıp benden özür dilerdi sabaha unuturdu. Babamı iki yıl sonra hiç görmemeye başladım. Annemin sürekli sevgilileri olurdu. Eve giren çıkan belli değildi. 3 yıl önce düğünüme gelmek yerine erkek arkadaşıyla içmeyi tercih ettiğinde tüm ipleri kopardım. Ne yapıyor şu an hiçbir fikrim yok.
Şu anda da hamileyim ve çok kötüyüm. Konu da açtım ama pek yazan olmadı. Neyse diyeceğim o ki somut bir annenin varlığı her zaman en iyisi değil. Siz onu iyi hatırlıyorsunuz. Önemli olan bu

Canım aynı yaştayız okurken gözlerim doldu.Cok ağır bir şey yaşamışsın.Çocuğuna ve kardeşine sarıl.Sen onlara annesin bu seni biraz daha iyileştirir

Mekanı cennet olsun inşaALLAH(c.c) annecinizin... Benimde annem 6 ay önce vefat etti. Babam da 5 sene önce vefat etti. Seni anlıyorum. Mekanları cennet olsun inşaALLAH(c.c)...

Annenle güzel zamanlar geçirmişsin. Onu iyi anıyorsun. Bu bile ne kadar önemli bilemezsin. Benim de annem öldü daha doğrusu kendini öldürdü ve biz hiç anne kız olmamıştık. Yabancıydı benim için üzülemedim bile. Hatta ufacıktım sadece üzerimden yük kalktı gibi hissetmiştim. Öyle hissettiğim için vicdan azabı çektim uzun süre de.
O başka bir bağ. Başkasının annen gibi olacağını düşünme, sevdirmeye çalışma. Kendini sev ve kabullen.

Baban napıyo şimdi üzüldüm Allah sabır versin kayınvalidenle daha yakın olmaya çalış başka türlü bi çözüm yok gibi
Ağırlaştırılmış müebbet aldı😔 37 yıl.
Kayınvalidem de iyi ama inanın kızını sevdiği koruduğu kadar korumuyor çok soguk bi anne gibi olmuyor😔

Annenize Allah rahmet eylesin.

Eger ki yasli bir komsunuz veya tanidiginiz var ise siz onunla ilgilenin, o da sizinle ilgilenecektir, dua edecektir sizin icin. Bu da size iyi gelebilir.
Aslında bu dediğiniz doğru . Çok doğru dediniz bi tane var komşularım söylüyordu. Bunu deneyeceğim teşekkür ederim 🤲🏻♥️

Allah rahmet eylesin, size de bol sabır versin. Ben de 20 yıldır hem annesiz hem babasızım. Keşke yeri doldurulabilecek boşluklar olsaydı bunlar ama imkanı yok. Çekirdek ailenizle mutlu olmaya, her anın kıymetini bilmeye odaklanmalısınız. Bir anneniz yok ama annesiniz. Ben içimdeki anne özlemimi kızlarımla doldurdum. Yaşınız benden çok küçük, acınız da çok taze. İnanıyorum ki zamanla sizin de acılarınız biraz kabuk tutacak. Tamamen geçiyor mu, hayır ama ilk zamanlardaki yoksunluk, acizlik, özlem hafifliyor inanın. Kayıvalideyi de takmayın, en iyi niyetlisi, en sevgi dolusu bile anneniz gibi olamazdı zaten. Ayrıca çok travmatik bir olayla yaşamışsınız bu kaybı. Psikolojik destek aldınız mı?
Amin😔🤲🏻 Evet dolmuyor ne yaptıysam kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama kafamı yastığa koyduğum an basa dönüyorum😔 evet geçmiyor geçer sanıyorum sanki dün olmuş gibi herşey 😔 olmuyor . Evet annem gibi olmaz kimse hiç kimse 😔😔 yok psikolojik destek almadım bilmiyorum kendimi ilaçlara vermek istemedim😔

Annenle güzel zamanlar geçirmişsin. Onu iyi anıyorsun. Bu bile ne kadar önemli bilemezsin. Benim de annem öldü daha doğrusu kendini öldürdü ve biz hiç anne kız olmamıştık. Yabancıydı benim için üzülemedim bile. Hatta ufacıktım sadece üzerimden yük kalktı gibi hissetmiştim. Öyle hissettiğim için vicdan azabı çektim uzun süre de.
O başka bir bağ. Başkasının annen gibi olacağını düşünme, sevdirmeye çalışma. Kendini sev ve kabullen.
Evet 😔 annem benim için çok çabaladı okumam İçin merdiven sildi gönderdi okula beni. Babam çalışmazdı. Vicdan yapıyorum ben ona bakamadım diye😔elimden bişey gelmedi diye o kadar çok üzülüyorum ki😔 sizin de başınız sağolsun😔 çok zor bana göre😔😢 evet anne gibi olmuyor hiç kimse seni düşünmüyor.😔

Back
X