- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 36
Yapmak istedigin aklina gelen ne varsa yap icinde kalmasinPeki, Görümcem ve Kayınvalidem biz tartıştığımızda demiştim zorla arattım Nişanlımı bitti de diye demiştim. Görümcem ve kayınvalidemde böyle basit sebepten yuva mı dağılırmış oturun konuşun sakince, isterseniz biz gelelim demişti. Beni Nişanlımın telefonuna istemişlerdi çıkmamıştım. Nişanlım bugün onu da söyledi, annemler telefona seni istiyor gelelim mi düzelirsiniz vs diyorlar ama sen bitti deyip konuşmadın bile onlarla..
evi terkettikten sonra görümcem bana yazdı seni merak ediyorum nerdesin seni seviyorum vs diye..
Şimdi size soruyorum,
Görümcemi ve kayınvalidemi çağırayım mı buraya?
Nişanlım şuan istemsiz bu durumda çünkü, yani geri dönüşü olan şeyler..
Millet aylarca ayrı kalıyorda, yinede sevgisi ağır basıyor ve barışıyor.Galiba nisanlinizin sevgisi ve inancı bitmiş size karşı yinede hakkınızda hayırlısı olsun.Uzuldum.Sizin bitirmek için sebebiniz varmış, bizim yok.
Bugün konuşmalarından anladım ki derdim ailem falan da değil. Onu 10 gün yalnız bırakmam..
Bence cagirma ama mutlaka ara ve anlat durumu ikimizde cok kotuyuz ben bitmasini istemiyorum gibisinde gorumcen sana mesaj atiyor onu bile cevaplamiyorsun bence ailesiyle konusursan nisanlin biraz daha yumusayacaktir vakit kaybetme ara hemenPeki, Görümcem ve Kayınvalidem biz tartıştığımızda demiştim zorla arattım Nişanlımı bitti de diye demiştim. Görümcem ve kayınvalidemde böyle basit sebepten yuva mı dağılırmış oturun konuşun sakince, isterseniz biz gelelim demişti. Beni Nişanlımın telefonuna istemişlerdi çıkmamıştım. Nişanlım bugün onu da söyledi, annemler telefona seni istiyor gelelim mi düzelirsiniz vs diyorlar ama sen bitti deyip konuşmadın bile onlarla..
evi terkettikten sonra görümcem bana yazdı seni merak ediyorum nerdesin seni seviyorum vs diye..
Şimdi size soruyorum,
Hayır görümcemin mesajlarına cevap verdim, hatta baya samimi konuştuk. Ne zaman istersen beni ara seni seviyorum dikkat et kendine falan diye konuştuk 10 gün önce.Bence cagirma ama mutlaka ara ve anlat durumu ikimizde cok kotuyuz ben bitmasini istemiyorum gibisinde gorumcen sana mesaj atiyor onu bile cevaplamiyorsun bence ailesiyle konusursan nisanlin biraz daha yumusayacaktir vakit kaybetme ara hemen
Yap canim yap elinden geleni yap.Peki, Görümcem ve Kayınvalidem biz tartıştığımızda demiştim zorla arattım Nişanlımı bitti de diye demiştim. Görümcem ve kayınvalidemde böyle basit sebepten yuva mı dağılırmış oturun konuşun sakince, isterseniz biz gelelim demişti. Beni Nişanlımın telefonuna istemişlerdi çıkmamıştım. Nişanlım bugün onu da söyledi, annemler telefona seni istiyor gelelim mi düzelirsiniz vs diyorlar ama sen bitti deyip konuşmadın bile onlarla..
Şimdi size soruyorum,
O zaman elinden gelenin fazlasını yap.Sen bu adamı çok seviyorsun belli ,inaniınaninki siz olumsuz şeyler yazdikca ben bile burda üzülüyorum. Peşini bırakma, evden ayrılma ,onu çok sevdiğini bıkmadan usanmadan şöyle.Kendini bir şekilde affettir.Bize haber vermeyi de unutmayın.Arkadaşlar, evet bu sabaha kadar bende sizin gibi düşünüyordum olumsuz olarak. Ama bugün Nişanlımı gördüğünde amacının beni uğraştırmak olduğunu anladım. Çünkü o da istiyor, benim seninle kişisel problemim yok çok mutluyduk diyor, tek kafasına taktığı 10 gün arayıp sormamam ve gelmemem.. ailevi bile çok konuşmadık. Yani tamam sizde haklısınız, bugün söyledikleri karşısında olumsuz düşünmekte olmayacak demekte ama ben tanıyorum adamı. Daha önce de bu tavrının 100 kat daha sertini gösterdi hatta 2 aya yakın uğraştık düzeltmek için, ama bu hali çok başka. Çok fazla kırılmış yalnız kalmış kötü duruma gelmiş. Ya ben ilk defa Nişanlımı alkol alırken sigara içerken gördüm. Deli gibi sigara içiyor hem de, 20 dk 10 sigara içti paketi bitti daha devam ederdi. Konuşurken elleri titriyordu ya, gözlerime bakışı vardı bitirdi beni zaten..
Hemen kestirip atmak istemiyorum,
Gerçekten çok emek verdik maddi manevi.
Şimdi onu borçlarla, manevi sıkıntılarla tek başına bırakamam..
Kendi aptallığım yüzünden bu durumdayım, ne olur bana destek olun ve yuvamı dağılmaktan kurtarayım..
Daha önce buna benzer bir şey yaşamıştık ama düzelmiştik. Ağzına bitirme lafı dolandığında böyle tuhaf bir adam oluyor. Yani geri ikna etmesi zaman alıyor. Daha önce ben annesiyle kendisinin yüzüne yüzüğü fırlattım bitti bu iş diye, ama yine barışmıştık. Bu olay o olaydan basit bir olay yani. Vallahi ben bitirdiğini değil de beni süründürmek istediğini düşünüyorum. Ailesine de demiş, ev araba eşya hiçbir şey istemiyorum hepsi Özge nin olsun diye. Görümcem de diyor, bizim mal da mülkte gözümüz yok, biz sizin mutlu olmanızı isteriz ama abim bitti kesin deyip durdu ama bi yandan da Özge yi aramayın düşünsün biraz vs dedi diyor. Valla beynim durduYa hen anlamiyirum ozge neden bubkadar ciddi bu cocuk .. Sevgi bu kadar basit mi .. Gerekirse ona yalan soyle o 10 gun hep agladim iyi degildim vs de..ya aklim almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?