Annem..

Yapmak istedigin aklina gelen ne varsa yap icinde kalmasin
Ben ine diyorum aklin yolu bir senin suan yapagin hic bisey kalmadi ama sen yalvarmaya kadar goturcek gibisin icinde kalmasin sen bilirsin bence dogru olan artik sessiz kalman mantikli hareket etmen
Simdi kizcan belki hadimi asmadan gidiyim ben ama son soylicegim su saatten sonra yapcsk hic bisey yok bosuna kendini dusurup debeleniyosun yanlis yapiyosun insallah pisman olmazsin insallah ask kazanir

nisanliniz gemileri yakmis iyisi mi bosanma ile ugrasmamak icin ailesini sokmayın araya hatir icin devam eder ilerde yüzünüze vurur ve surekli tartısma çikar bide arada kalan çocuk falan olabilir yazik etmeyin kendinize beklemeyin bile düzgün bi dönüs yapmiycaği belli iptal edin dügünü de

Senin adına üzüldüm,nişanlın adına ayrı üzüldüm.
Belli ki sana karşı içinde bi güvensizlik oluşmuş. Şimdi böyleyse daha sonra ne olur ,daha çok yıpranırız diye düşünüyor.
Daha sonra uzulmektense şimdi üzülelim diye düşünüyor.
Bazen bişey yaparken 10 kere 100 kere düşünmek lazım. Gittiğin yolun geri dönüşü bazen olmuyormuş.
Şimdi annen duzeltsin arayı bakalım.

Şu anneler babalar niye bu kadar insan ilişkilerine karışır ki...

Sizin bitirmek için sebebiniz varmış, bizim yok.
Bugün konuşmalarından anladım ki derdim ailem falan da değil. Onu 10 gün yalnız bırakmam..
Millet aylarca ayrı kalıyorda, yinede sevgisi ağır basıyor ve barışıyor.Galiba nisanlinizin sevgisi ve inancı bitmiş size karşı yinede hakkınızda hayırlısı olsun.Uzuldum.

Arkadaşlar, evet bu sabaha kadar bende sizin gibi düşünüyordum olumsuz olarak. Ama bugün Nişanlımı gördüğünde amacının beni uğraştırmak olduğunu anladım. Çünkü o da istiyor, benim seninle kişisel problemim yok çok mutluyduk diyor, tek kafasına taktığı 10 gün arayıp sormamam ve gelmemem.. ailevi bile çok konuşmadık. Yani tamam sizde haklısınız, bugün söyledikleri karşısında olumsuz düşünmekte olmayacak demekte ama ben tanıyorum adamı. Daha önce de bu tavrının 100 kat daha sertini gösterdi hatta 2 aya yakın uğraştık düzeltmek için, ama bu hali çok başka. Çok fazla kırılmış yalnız kalmış kötü duruma gelmiş. Ya ben ilk defa Nişanlımı alkol alırken sigara içerken gördüm. Deli gibi sigara içiyor hem de, 20 dk 10 sigara içti paketi bitti daha devam ederdi. Konuşurken elleri titriyordu ya, gözlerime bakışı vardı bitirdi beni zaten..

Hemen kestirip atmak istemiyorum,
Gerçekten çok emek verdik maddi manevi.
Şimdi onu borçlarla, manevi sıkıntılarla tek başına bırakamam..
Kendi aptallığım yüzünden bu durumdayım, ne olur bana destek olun ve yuvamı dağılmaktan kurtarayım..

Bide dün annem özür dilemek için konuşmuş ama nasıl konuşmuş, nişanlıma beni sinirlendirme gibi sert şeyler kullanmış Annem. Nişanlım diyor ki bugün, beni arıyor ama sorunun ne olduğunu konuşacağımıza hala Ailemi kötülüyor, beni sinirlendirme deyip duruyor Annen dedi..

Nişanlım belli ki sağlam adımlar görmek istiyor.
Bugün onu anladım konuşmalarından..
Beni ikna et der gibiydi konuşmalarıda, yanımdan ayrılmak istememesidee.
Gerçekten bitiren insan pılını portunu evini arabasını alır gider. Şuan kredi kartına kadar bende hepsi. Ve hiçbirini istemiyor

Bence cagirma ama mutlaka ara ve anlat durumu ikimizde cok kotuyuz ben bitmasini istemiyorum gibisinde gorumcen sana mesaj atiyor onu bile cevaplamiyorsun bence ailesiyle konusursan nisanlin biraz daha yumusayacaktir vakit kaybetme ara hemen

Özge eğer ilişkin düzelirse annene bu derece prim verme.
O annedir, diğeri eş. Herkes yerini bilecek
Benim annemde biraz dobradir. Konuşurken hiç düşünmez, lafın ucu nereye gider hiç düşünmez.
Ben bu sebeple 5 yıllık evliyim, bir kez olsun ne anneme ne kardeşime aramızda olanları yansitmam. Şiddet olur aldatma olur a ayrı. Aileyi ne o araya sokacak nede sen.
Aranızda halledeceksiniz. Ailenize Üzgün olsanız bile mutlu rolü yapacaksınız. Işın içine aileler girince geri dönüşü olmayan bi hal alıyor. Uzuyor da uzuyor.

Inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Zor bir durum.

Bence cagirma ama mutlaka ara ve anlat durumu ikimizde cok kotuyuz ben bitmasini istemiyorum gibisinde gorumcen sana mesaj atiyor onu bile cevaplamiyorsun bence ailesiyle konusursan nisanlin biraz daha yumusayacaktir vakit kaybetme ara hemen
Hayır görümcemin mesajlarına cevap verdim, hatta baya samimi konuştuk. Ne zaman istersen beni ara seni seviyorum dikkat et kendine falan diye konuştuk 10 gün önce.

Yap canim yap elinden geleni yap.
Ve fakat acele etme sakince yap.
Dugune 1 ay kaldi diye barisalim da dugune yetissin iptal olmasin diye dusunmeden yap.
Dugunu unut gitsin siz sorunlarinizi hallettikten sonra uc ay olir bes ay her turlu yapilir dugun.
Simdi hic nisanli 1 ay sonra evlenecek bir cift olarak bakmadan sadece birbirini seven iki insan olarak ne yapabilirim diye dusunerek acele etmeden sakince ne yapmak istiyorsan yap.
Sevgi emekse eger elbette mucadele edeceksin ki zaten sen vazgecmemissin destek bekliyorsun sana vazgecme dememimizi istiyorsun.
Zaten vazgecsen ilerde pisman olur muyum diye kendini yersin vazgecmeyip hersey yoluna girse belki ilerde yeniden patlak verecek sorunlar.
Her turlu risk var zaten :)
Yasadiklarini sen biliyorsun sevdigin insani sen taniyorsun- ki adam derbeder olmus- nasil bir yol izlemen gerektigini daha iyi bilirsin.
Biraz daha zaman gerekli gibi.
Aileler olaya dahil olunca sizin birlikteliginize de bir heyecan bir aksiyon gelmis. Iyi bari kv gorumce yapici yaklasmis :)
Hayirlisi

Allah sizden binlerce kez razı olsun.
Siz olmasanız kafayı yerdim gerçekten. Nişanlımı çok seviyorum, o da beni seviyor gördüm. İnsan hisseder ya da anlar sevilmediğini, ben bugün bunu hissetmedim. 26 yaşındayım, Mühendisim, kariyerim var imkanlarım var, nişanlımdan yüksek maaş alıyorum, Allah a şükür elim ayağımda tutuyor,üniversiteden beri yalnız yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. yani nişanlıma muhtaçlığımda yok. Beni seviyor diye kendimi kandıracak ve pembe hayaller kuracak yaşı çoktan geçtim yani.

Ya kendi aptallığımdan bu hale geldik işte, bugün adam deli gibiydi aynı, tipi kaymış, sürekli sigara içiyor, bakımsızlaşmış, gözünün ışığı sönmüş, gülmüyor ya gülmüyor. Bu adam ki ben ne kadar mutsuz olsam da beni güldürmek için kılıktan kılığa giren, çoğu zaman işini bile riske atıp çıkıp beni görmeye gelip giden, ağzıma lokma veren, benim için dünyaya rest çekmiş, saçının teline zarar vereni yakarım diyen bir adam ya. Bu adamın sevgisi bitmiş olamaz arkadaşlar. Tamam şuan derin duygular hissetmiyor olabilir bana, hatta bakınca tiksiniyor bile olabilir ama hepsini tek sebebi, deli gibi sevdiği kadının onu 10 gün tek başına bırakması. Bana hep derdi ki, ben annemin babamın sesini duymadan yüzyıllarca kalırım ama seninle en ufak tartışmada ya da soğuklukta hayatım alt üst oluyor hiçbir şeyden tat almıyor çok özlüyorum seni Allah şahit derdi..

Ben bu güzeller güzeli adamı nasıl bırakayım bu kadar kötülüğün içinde...
Nasıl kendi haline terkedeyim
Nasıl birdaha başkasına deli gibi aşık olup seveyim evlenme yoluna gireyim?

Ne olur anlayın beni...

Merhaba,
Okuyunca çok üzüldüm açıkçası, yazık olmuş. Bu annelerin dik dur kendini ezdirme lafları beni öldürüyor. Resmen mutluluğunuza balta vurmuş. Kendilerinin yapamadıklarını böyle çocuklarından istemeleri ayrı ayar ediyor beni. Bence özür dileyin, elinizden geleni yapın dönecektir ama bu kez aynı hataları yapmayacağınızın altını çizin. Böylesi her zaman bulunmuyor yazık etmeyin.

O zaman elinden gelenin fazlasını yap.Sen bu adamı çok seviyorsun belli ,inaniınaninki siz olumsuz şeyler yazdikca ben bile burda üzülüyorum. Peşini bırakma, evden ayrılma ,onu çok sevdiğini bıkmadan usanmadan şöyle.Kendini bir şekilde affettir.Bize haber vermeyi de unutmayın.

Hepinizin kafasını şişirdim ama hakkınızı helal edin..

Görümcem ile 1 saat telefonda konuştuk..
Ona da bitti vs demiş Nişanlım, ama görümcem diyor ki, sen evden gittiğin andan itibaren her gün abime ara , sen aramıyorsan ben arayayım nerde bu kız ne yapıyor cebinde parası var mı başına bir şey mi geldi diye her gün abime dedim ama abim beklememizi, Özge biraz düşünsün kimse aramasın kendi haline bırakın dedi diyor. 10 gün boyunca bu muhabbet döndü sürekli, ama bitti dedi diyor Görümcem.
Ve dedi ki, ikiniz için de bitmesi daha hayırlı gibi, birbirinizi çok yıpratıyorsunuz, anneni dinlemediğindr bizim ailemize bize daha yakınsın daha sıcakkanlısın ama anneni dinlediğinde bizden uzaklaşıyorsun kopuyorsun, kendi kararlarınla ve hareketlerinle çok iyi bir insansın ama anneni dinleyince tanıyamıyoruz seni dedi, ve bu ayrılık sürecinizde ne ailem ne başkası bitsin bu iş demedi, tam aksine neyi paylaşamıyorsunuz niye böyle oluyor, yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz böyle yapmayın dedik diyor. Ama abim herkesi susturdu ve ben artık tükendim ve istemiyorum dedi, dedi...
Ve Nişanlımın ben gittikten sonra eşyalarımı yerleştirdiğini ve 10 gün beni beklediğini bilmiyormuş. Sence bu ne demek, kadın gözüyle bak dedim. Seven adam hareketi, bekleyen adam hareketi dedi.
O zaman bize yardım et yuvamızı kurtaralım dedim..
Sigara alkol olayını öğrendi, tamam ben bi abimle konuşayım yani Nişanlım oluyor abisi, sana döneyim dedi..

Durum bu..

Ya hen anlamiyirum ozge neden bubkadar ciddi bu cocuk .. Sevgi bu kadar basit mi .. Gerekirse ona yalan soyle o 10 gun hep agladim iyi degildim vs de..ya aklim almiyor

Ya hen anlamiyirum ozge neden bubkadar ciddi bu cocuk .. Sevgi bu kadar basit mi .. Gerekirse ona yalan soyle o 10 gun hep agladim iyi degildim vs de..ya aklim almiyor
Daha önce buna benzer bir şey yaşamıştık ama düzelmiştik. Ağzına bitirme lafı dolandığında böyle tuhaf bir adam oluyor. Yani geri ikna etmesi zaman alıyor. Daha önce ben annesiyle kendisinin yüzüne yüzüğü fırlattım bitti bu iş diye, ama yine barışmıştık. Bu olay o olaydan basit bir olay yani. Vallahi ben bitirdiğini değil de beni süründürmek istediğini düşünüyorum. Ailesine de demiş, ev araba eşya hiçbir şey istemiyorum hepsi Özge nin olsun diye. Görümcem de diyor, bizim mal da mülkte gözümüz yok, biz sizin mutlu olmanızı isteriz ama abim bitti kesin deyip durdu ama bi yandan da Özge yi aramayın düşünsün biraz vs dedi diyor. Valla beynim durdu

Bu arada görümcem dediğim benimle yaşıt 7 yıllık evli, çocukları var. Benimle çok sıcak konuştu, canımlı bitanemli falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…