Evet bunları da söyledim. Bende zamanında seni ve aileni istememiştim ama kapımdan ayrılmadın aileni sildin geldin demiştim.. evet ben bu ilişki için senden çok emek verdim herkesi karşıma aldım herkese sırt döndüm benim ailem sensin önceliğim sensin dedim ama sen anlamadın dedi..Ben tek sorunun gelmemen oldugunu dusunmuyorum hic bisey tek tarafli olmaz beyimiz biraz BENCIL sen onun ailesinin yaptiklarini defalarca affetmissin bu iliski icin kac gundur verdigin mucadeleyi biz goruyoruz bence sen ondan daha cok sevmissin kendini hiiiiicc kandirma oda senin kadar cok sevse ne kadar kizgin olsada kiyamazdi bitirmeye
Gun yaklasinca ailelerdede sorun okunca yemedi evliligi..
Senden ve bunca emek verdiginiz iliskiddn vazgecmek daha kolay geldi
Sana dusen artik kabullenmek sakin kendini daha fazla asagi koyma dusurme sevyeyi hersey olacagina varir bu kadar seyden sonra israrci olmak gurursuzluga girer yapma yani ..
Sana cok aci gelsede öldurmez ..
Aci bi tecrube olmus
Hayirlisi diyelim
Ben tek sorunun gelmemen oldugunu dusunmuyorum hic bisey tek tarafli olmaz beyimiz biraz BENCIL sen onun ailesinin yaptiklarini defalarca affetmissin bu iliski icin kac gundur verdigin mucadeleyi biz goruyoruz bence sen ondan daha cok sevmissin kendini hiiiiicc kandirma oda senin kadar cok sevse ne kadar kizgin olsada kiyamazdi bitirmeye
Gun yaklasinca ailelerdede sorun okunca yemedi evliligi..
Senden ve bunca emek verdiginiz iliskiddn vazgecmek daha kolay geldi
Sana dusen artik kabullenmek sakin kendini daha fazla asagi koyma dusurme sevyeyi hersey olacagina varir bu kadar seyden sonra israrci olmak gurursuzluga girer yapma yani ..
Sana cok aci gelsede öldurmez ..
Aci bi tecrube olmus
Hayirlisi diyelim[/QUOTE
İlk aklıma gelen benim de bu olmuştu.Sizin bitirmek için sebebiniz varmış, bizim yok.
Bugün konuşmalarından anladım ki derdim ailem falan da değil. Onu 10 gün yalnız bırakmam..
Evet ilişkiye güvenmediğini belirtti.canim senin davranislarinla esiminki o kadar benzer ki...nisanlinda benim gibi iliskiye guvenmiyor artik...sen yine de icinde kalmamasi icin biraz daha sabret...ama bazen erken bitmesi daha hayirlidir...
Yok artik daha ne yapcan bi tek ayaklarina kapanip ezde gec beni demen kalmisİçimden bir ses mücadeleden vazgeçme diyor..
Ailen her zaman yanında ama sevdiğini birdaha bulamazsın diyor..
Elleri titriyordu konuşurken, o kadar zor durumdaydı ki...
Yok öyle yapmaz İnan'ın. Öyle bir insan değil.Mücadele derken?
Daha ne yapacaksın ki Özge?
Adama bir yalvarmadığın kaldı.
Bu kadar ısrarınla dönerse seni köle yapar bak kendisine de ailesine de.
İnan hayır gelmez daha fazlası.
Evet ilişkiye güvenmediğini belirtti.
Ama onu çok iyi tanıyorum ya, şuan o kadar kızgın kızgın ki ve bunun hıncını çıkarmak için beni neyin yaralayacağını da bildiğinden böyle konuşuyor..
15 gündür ev sahibini aramak aklına gelmedi de beni görünce mi aklına geldi..
Rol yapıyor şuan
Sen bilirsin.Yok öyle yapmaz İnan'ın. Öyle bir insan değil.
Sen bilirsin.
Hayatta körü körüne inat etmenin hayırlı sonuçlara varmadığını tecrübe etmek zorunda kaldım geçmişte.
Neyin hayırlı, neyin iyi,neyin doğru olduğunu Allahımdan başka hiç kimse bilemez.
Bencede yorumuna katiliyorum aklin yolu bir suan sevsiginden ve sevdigi adami kaybetmemek icin goremiyor duygusal bakiyor konduramiyor senin kadar sevseydi bu kadar kesin konusmazdi yine bekle beklemek istiyosan ama kendinide dusurme bence diyorumSen bilirsin.
Hayatta körü körüne inat etmenin hayırlı sonuçlara varmadığını tecrübe etmek zorunda kaldım geçmişte.
Neyin hayırlı, neyin iyi,neyin doğru olduğunu Allahımdan başka hiç kimse bilemez.
Sen inanmak istemiyosunİnan'ın hissisim şuan.
Ne ağlamak istiyorum ne gülmek. Ne üzülüyorum ne mutluyum ne gamlıyım ne gamsızım.. bomboşum..
İlişkinin neden gittiğine dair mantıklı bişi yok. Eee 10 gün bekledim aramadın sormadın diyor. Şimdi başlasak yarın yine bitecek diyor. Çok çok üzüleceğim ama olmayacak diyor. Açıkcası Nişanlımı çok iyi tanıdığım için daha önce de aynı tarz konuşmaları ve hareketleri yaptığı için inanamıyorum ben..
Az önce de dediğim gibi adama bir yalvarmadığın kalmış.Peki, tecrübe olarak nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?