Ama şuan ona ulaşma yolllarını kapatıyor Nişanlım. Yani görüşme şansım olsa saatlerce ayrılmam kapısından çok iyi biliyor. Ama şuan yüzyüze gelmek istemiyor benimle..Bana kalırsa annen özür dilemekle geç kalmış.
Maalesef sen de geç kalıyorsun harekete geçmekle.
Zamanla öfke artar,sinir büyür,anlatmaya çalıştım bunları aslında başından beri.
Ç
Öok üzgünüm.. keşke evimde kan kussaydım da çıkıp gitmeseydim ailemin yanına..
Evet o zaman eve gelir ama bu sefer ben yalancı durumuna düşerim evden gitmeyerek.Nışanlına msj yap elimden geleni yaptım çok üzgünüm gelip evinde kalabilirsin ben gidiyorum diye sessizde kal eve gelecektir o şekilde
İstersen bulabilirsin bence.Ama şuan ona ulaşma yolllarını kapatıyor Nişanlım. Yani görüşme şansım olsa saatlerce ayrılmam kapısından çok iyi biliyor. Ama şuan yüzyüze gelmek istemiyor benimle..
Nişanlımı çok iyi tanıyorum. Şuan çok kırgın kızgın ve başka şeylerin stresi ile yatışmıyor ve kin kusuyor anneme. Ama yarın bir gün her şey düzelip sakinleştiğimizde arayıp annemi özür diler öyle kaba davrandığı için biliyorum. Kıyamaz çünküAnnem yüzünden oldu derseniz ileride annenizle arası hiç düzelmez, bide suçu başkasına atar gibi annem yaptı derseniz bu sefer başkasından etkilendiğiniz için de kızacak, zor işler
Evet istersem bulabilirim ama daha fazla tartışmaktan çekiniyorum. Yani daha fazla sinirlenebilir istemiyorum niye zorluyorsun diyeİstersen bulabilirsin bence.
Yani kendimden düşünerek söylüyorum.
Yakın arkadaşlarına ulaşırım,kaldığı oteli bulurum,yani bilmiyorum adam yer yarılıp içine girmedi ya.
Özge sana ulaşamadığım için yaptım dayanamıyorum dersin eve gelsin bi şekilde yumuşar benceEvet o zaman eve gelir ama bu sefer ben yalancı durumuna düşerim evden gitmeyerek.
Aslında ben de aynısını düşünüyorum.Evet istersem bulabilirim ama daha fazla tartışmaktan çekiniyorum. Yani daha fazla sinirlenebilir istemiyorum niye zorluyorsun diye
Zamanında Nişanlımın ailesinin kötülüklerini annem unutmadığı için böyle oldu. Yani geçmişte onun ailesi çektirdi bize, şimdi de annemin suçlu olduğunu düşünüyor nişanlımMadem nişanlımı cok iyi bir insan, anneniz neden bu kadar tepki veriyor.Ben iki tarafında ailesinin bu kadar ilişkinin içinde olmasına karşıyım.Buna siz izin vermişsiniz.Insallah aranız düzelir annenize rağmen ,duzelirsede bundan sonra annenizi biraz uzak tutun.Ayni evin içinde yaşayacak olan sizsiniz ,siz anlaştıktan sonra üçüncü şahıslar anne de olsa karıştırmayın.
Biz bu konuyu aşamadık maalesef..Anneniz enteresan, ben de bir dönem anneme eşimden şikayet etmiştim "niye sizi hiç aramıyor" şeklinde. Arayıp ne konuşacak çocuk, kaynanasıyla sıkı fıkı olacak hali yok, hastalıkta sağlıkta, özel günlerde falan arıyor daha ne olsun demişti. Gerçekten anneniz fenaymış
Yemin ederim tam da dediğiniz gibi mantık içinde şuan. Hala sinirli yüzyüze gelmek istemiyor çünkü benim de artık sabrımın kalmadığının ve tekrar bir tartışmada ardıma bakmadan gideceğimi biliyor. Anneme fazlaca öfkeli, onun yüzünden mutsuz olduğumuzu düşünüyor. Eğer gerçekten bitirmiş olsaydı, 13 gün önce annemden o kadar laf duyup bide üstüne ben evi terkettiğimde gidip eşyalarımı yerleştirmezdi. Ben olsaydım arkasından gönderirdim eşyalarını anasının evine. 3 gün önce yüzyüze geldiğimizde, benim seninle sorunum yok, tek sorun annen, annene tapıyorsun beni geri plana atıyorsun ailen olarak göremedin bi türlü gibi konuşmalar yaptı ve ciddi anlamda inanılmaz yorgun bitkindi. Bende artık çok sıkıldım bu durumdan. Evet aptalım Nişanlımın kıymetini bilmedim şımardım belki de. Allah ta böyle cezamı verdi işte. Ne diyeyim hayırlısı olsun artık..Hadi hayirlisi canim yaa insallah iyi olur
Simdi tamam cocuk hakli ama hakliyken haksiz duruma dusmek uzere ne dir bu kadar kacmak yani..oturur konusursun cozersin bi sonuca baglarsin onun kacnasindaki amac ne onuda soyleyim
Hala sinirli ve ipler kopsunda istemiyo ama annenin onu ve seni yonetmesine goz yummak affetmek istemiyo tamam dese kabullenmis gibi olacak bitsin dese senide seviyo yani ikilemde kalmis
Senin artik yapman gereken sey beklemede kalmak daha fazla mesaj atip bogma iyice birak dusunsun mecbur bi sekilde donus yapacak gun azaldigi icin bi sekilde sana ulasip konusmak zorunda sen suan sadece sessiz kal ve bekle
O zaman bir şekilde nisanlinizla konuşmanız lazım.Her ikinizinde aileleri karıştırmadan devam etmeniz gerekiyor.Eviniz ayarlanmış her şeyiniz alınmış, sizin bu durumda olmanıza ben bile tanımadığım halde üzüldüm .Daha fazla bekleyerek araya soğukluk girmesine izin vermeyin .Belkide sizden bir adım bekliyor . Çaba gostermenizi istiyor.Beklemeyin bir an önce konuşun hakkınızda hayırlısı olsun.Zamanında Nişanlımın ailesinin kötülüklerini annem unutmadığı için böyle oldu. Yani geçmişte onun ailesi çektirdi bize, şimdi de annemin suçlu olduğunu düşünüyor nişanlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?