Annem..

Bana kalırsa annen özür dilemekle geç kalmış.
Maalesef sen de geç kalıyorsun harekete geçmekle.
Zamanla öfke artar,sinir büyür,anlatmaya çalıştım bunları aslında başından beri.
Ama şuan ona ulaşma yolllarını kapatıyor Nişanlım. Yani görüşme şansım olsa saatlerce ayrılmam kapısından çok iyi biliyor. Ama şuan yüzyüze gelmek istemiyor benimle..

Ama şuan ona ulaşma yolllarını kapatıyor Nişanlım. Yani görüşme şansım olsa saatlerce ayrılmam kapısından çok iyi biliyor. Ama şuan yüzyüze gelmek istemiyor benimle..
İstersen bulabilirsin bence.
Yani kendimden düşünerek söylüyorum.
Yakın arkadaşlarına ulaşırım,kaldığı oteli bulurum,yani bilmiyorum adam yer yarılıp içine girmedi ya.

Annem yüzünden oldu derseniz ileride annenizle arası hiç düzelmez, bide suçu başkasına atar gibi annem yaptı derseniz bu sefer başkasından etkilendiğiniz için de kızacak, zor işler
Nişanlımı çok iyi tanıyorum. Şuan çok kırgın kızgın ve başka şeylerin stresi ile yatışmıyor ve kin kusuyor anneme. Ama yarın bir gün her şey düzelip sakinleştiğimizde arayıp annemi özür diler öyle kaba davrandığı için biliyorum. Kıyamaz çünkü

İstersen bulabilirsin bence.
Yani kendimden düşünerek söylüyorum.
Yakın arkadaşlarına ulaşırım,kaldığı oteli bulurum,yani bilmiyorum adam yer yarılıp içine girmedi ya.
Evet istersem bulabilirim ama daha fazla tartışmaktan çekiniyorum. Yani daha fazla sinirlenebilir istemiyorum niye zorluyorsun diye

Evet istersem bulabilirim ama daha fazla tartışmaktan çekiniyorum. Yani daha fazla sinirlenebilir istemiyorum niye zorluyorsun diye
Aslında ben de aynısını düşünüyorum.
Seni kırmak istemem ama boşuna zorluyorsun gibime geliyor.
Yok yere anneni de kırıyorsun. Yok yere diyorum,çünkü gelmiş,geçmiş,bitmiş artık.
Bu adam dönmezse annenle de aran bozulmuş olacak.

Madem nişanlımı cok iyi bir insan, anneniz neden bu kadar tepki veriyor.Ben iki tarafında ailesinin bu kadar ilişkinin içinde olmasına karşıyım.Buna siz izin vermişsiniz.Insallah aranız düzelir annenize rağmen ,duzelirsede bundan sonra annenizi biraz uzak tutun.Ayni evin içinde yaşayacak olan sizsiniz ,siz anlaştıktan sonra üçüncü şahıslar anne de olsa karıştırmayın.

Zamanında Nişanlımın ailesinin kötülüklerini annem unutmadığı için böyle oldu. Yani geçmişte onun ailesi çektirdi bize, şimdi de annemin suçlu olduğunu düşünüyor nişanlım

Anneniz enteresan, ben de bir dönem anneme eşimden şikayet etmiştim "niye sizi hiç aramıyor" şeklinde. Arayıp ne konuşacak çocuk, kaynanasıyla sıkı fıkı olacak hali yok, hastalıkta sağlıkta, özel günlerde falan arıyor daha ne olsun demişti. Gerçekten anneniz fenaymış

Biz bu konuyu aşamadık maalesef..

Çoğunuzun dediği gibi son bir mesaj attım şimdi. Ve bidaha bir şey yapmayacağım. Beni biraz tanıyorsa, bugün ne kadar büyük adımlar attığımı ve annemi arttırıp özür dilettirdiğimi düşünürse çıkıp gelmesi lazım. Artık beklemedeyim.

Ozgeee bizide haberdar et cok merak ettim ve ikinizede cok sempati duydum insallah hersey yoluna girer
Sormasi ayip ne dedin sin mesajda deseydin elimden geleni yaptik konusmadan kacarak nereye varacagiz konusup bi hale yola koyalim diyeydin

Aynen şu mesajı yazdım;

Hayatımda ilk defa annemle bu denli bir ciddi tartışma yaşadım ve iplerimiz koptu. Bidaha ne onun beni arayacağını ne benim onu arayacağını sanmıyorum. Herkese karşı o kadar öfke doluyum ki artık. Kimse beni arayıp sormasın dedim. Şu hayatta tek amacım sevdiğim adamla mutlu bir yuva kurmaktı, ne ben ne de etrafımda ki insanlar buna müsaade etmedi. Bende aptalım buna müsaade ettim. Sende haklısın, sakın dönme benim gibi pislik bir insana, benden bir halt olmaz çünkü. Hayatının içine s... batırdım. Allah'ta benden sorsun. Kendine iyi bak

Bunu yazdım gönderdim. Gerçekten bende de ipler koptu artık. Çok daraldım bunaldım. İnsanlar konuşarak anlaşır, düğüne 30 gün kalmışken kaçmanın anlamı ne. Bittiyse de bunun üslubu var. Adamın herşeyi evde, kavga dövüş çıktığım evden arkamdan eşyalarımı yerleştiriyor böyle iş mi biter. Zaten ağzıma ettin 13 gündür, annemle de iplerimiz koptu şimdi, daha ne istiyorsun benden değil mi ama bayanlar.

Allah sonumuzu hayır etsin.
Gelişmelerden haberdar ederim sizi.

Hadi hayirlisi canim yaa insallah iyi olur
Simdi tamam cocuk hakli ama hakliyken haksiz duruma dusmek uzere ne dir bu kadar kacmak yani..oturur konusursun cozersin bi sonuca baglarsin onun kacnasindaki amac ne onuda soyleyim
Hala sinirli ve ipler kopsunda istemiyo ama annenin onu ve seni yonetmesine goz yummak affetmek istemiyo tamam dese kabullenmis gibi olacak bitsin dese senide seviyo yani ikilemde kalmis
Senin artik yapman gereken sey beklemede kalmak daha fazla mesaj atip bogma iyice birak dusunsun mecbur bi sekilde donus yapacak gun azaldigi icin bi sekilde sana ulasip konusmak zorunda sen suan sadece sessiz kal ve bekle

Yemin ederim tam da dediğiniz gibi mantık içinde şuan. Hala sinirli yüzyüze gelmek istemiyor çünkü benim de artık sabrımın kalmadığının ve tekrar bir tartışmada ardıma bakmadan gideceğimi biliyor. Anneme fazlaca öfkeli, onun yüzünden mutsuz olduğumuzu düşünüyor. Eğer gerçekten bitirmiş olsaydı, 13 gün önce annemden o kadar laf duyup bide üstüne ben evi terkettiğimde gidip eşyalarımı yerleştirmezdi. Ben olsaydım arkasından gönderirdim eşyalarını anasının evine. 3 gün önce yüzyüze geldiğimizde, benim seninle sorunum yok, tek sorun annen, annene tapıyorsun beni geri plana atıyorsun ailen olarak göremedin bi türlü gibi konuşmalar yaptı ve ciddi anlamda inanılmaz yorgun bitkindi. Bende artık çok sıkıldım bu durumdan. Evet aptalım Nişanlımın kıymetini bilmedim şımardım belki de. Allah ta böyle cezamı verdi işte. Ne diyeyim hayırlısı olsun artık..

En çok kızdığı noktada, benim bu zamana kadar hiçbir tartışmada çekip gittiğimi görmedi. Ama bu kez evden gidip 10 gün gelmeyince, annemin göndermediğini düşünüp dehşet bir şekilde kinlendi. O sandı ki ben evden gidince 2 gün sonra geri geleceğim, o niyetle yerleştirmişti eşyalarımı belki de. Aradan bu kadar zamanın geçmesi kötü oldu. Haklı yaptıklarında.

Zamanında Nişanlımın ailesinin kötülüklerini annem unutmadığı için böyle oldu. Yani geçmişte onun ailesi çektirdi bize, şimdi de annemin suçlu olduğunu düşünüyor nişanlım
O zaman bir şekilde nisanlinizla konuşmanız lazım.Her ikinizinde aileleri karıştırmadan devam etmeniz gerekiyor.Eviniz ayarlanmış her şeyiniz alınmış, sizin bu durumda olmanıza ben bile tanımadığım halde üzüldüm .Daha fazla bekleyerek araya soğukluk girmesine izin vermeyin .Belkide sizden bir adım bekliyor . Çaba gostermenizi istiyor.Beklemeyin bir an önce konuşun hakkınızda hayırlısı olsun.

Annen ne hakla senin evliliğine karışıyor eşinle niye yüz göz oluyor evlilik için evlenen mücadele vermesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…